GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

snabb makeup

2013-10-31 | 13:24:00 | Illustration/Teckning/Konst/Design

 
 
 
Medan tevattnet kokade kände jag för en snabbskiss.
 
 
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Banana
2013-10-31 - 15:48:24

Nu är jag här och rättar igen, Gud vilken jobbig språkpolis man kan vara men som engelsklärare kan jag inte låta bli. =) Sorry. Beauty lies in the eyes ska det vara. Jag rättar bara med tanke på att jag tycker att du borde trycka denna på en tröja och då är det ju kul om det står rätt. Har en munkjacka där det står piece of mind istället för peace of mind och det är ju inte riktigt samma-samma.


Svar: haha ingen fara vännen, jag vet om att det är fel med "lays" såg det själv efter publicering, har bara inte hunnit ändra det. Skyller på att jag medan jag tecknade sjöng med i en bob dylanlåt och just då sjöng lay lady lay..=)Men jag uppskattar att bli rättad när jag har fel..man blir lätt så jäkla blind för sånt där.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Banana
2013-10-31 - 22:00:20

Haha, ja jag var ju faktiskt tvungen att dubbelkolla själv innan jag började rätta (det är ju ett klurigt verb) och på en grammatiksida tog de faktiskt upp Bob Dylan och den låten som ett exempel på felanvändning.

Förresten så köpte jag två t-shirts av dig för ett tag sedan och måste meddela att jag är jättenöjd. Den med de svarta fjädrarna (minns inte vad den heter, men du vet säkert vilken jag menar) är min nya to-go-to, den passar till allt i min garderob!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: