GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

important to feel fabulous

2013-10-15 | 22:06:40 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Det här är en av mina favoritprodukter från min webshop. "Be Fabulous Sleeveless Tee". Dels är själva linnemodellen så jäkla snygg och sen älskar jag ju motivet i sig. Perfekt rockigt chict.♥
..och så älskar jag påsarna som kunder som handlar direkt i min lilla "källarbutik" eller som i helgen på "Ladies Night" får sina varor i. Rosa och stabila.
 
....
 
Annars blandar jag jobb med röjning här hemma just nu.
Har ju senaste veckorna gjort om hallen, köksmöblerna, källarnedgången, lite i tvrum och vardagsrum.
Förra veckan röjde jag även ur en 5-6 lådor med gammalt bråte, fyllde flera säckar och kassar med skräp och gjorde iordning i källaren.
I går fortsatte jag och röjde ur badrumsskåp, garderober och kökslådor och sorterade och gjorde iordning. Vi har numer en ren servettlåda, en låda med bara ljus, en låda med plastpåsar, folie osv.
Lägg därtill till att jag senaste veckorna ju börjat baka typ varje fredag, haha.
 
Hade jag varit gravid hade man väl kallat det nån slags  "boa"fas..nu handlar det nog mer om att komma i balans och harmoni på alla plan som går och känna lugn. Något jag behöver efter långa perioder av turbulens, sorgligheter och främst psykisk stress.
Efter röjandet igår begav jag mig ut på en löprunda och sprang längre än vad jag gjort nån gång i år, så idag var benen lite möra men det hindrade mig inte från en härlig nästan milslång pw med mamma mot kvällen.
 
Tror jag ska ha min första lediga helg på ett tag nu till helgen..har ju varit mässor, utställningar, fotojobb och annat massa helger på raken vilket ju varit kul. Men är lite trött. Så vill ha en helg med lite trädgårdsfix, sovmorgon, god mat, promenader, frisk luft och kärlek!
Fast skulle det trilla in fotojobb tackar jag givetvis inte nej.
 
Kommentera 4 st

Kommentarer
Anonym
2013-10-15 - 22:25:37

Vill du ha barn framtiden?

Svar: nope.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Kim - Mamma till 2
2013-10-16 - 00:24:56

Vad duktig du är som springer! :)

Anonym
2013-10-16 - 09:22:19

Finns nde nån speciell anledning till att du inte vill ha barn?

Svar: speciell och speciell..vill bara inte ha barn.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

anna
2013-10-16 - 14:07:21

skönt att röja ur, lite som en nystart tycker jag!
vill inte heller ha barn, alla vill ju inte det, konstigare är det inte och det är väl inget att ifrågasätta, kan ju vara tusen anledningar, personligt dessutom!! för mig som jobbar kreativt så har det ju mycket att göra med att jag inte tycker att jag skulle kunna ge allt till mitt skapande om jag även var tvungen att satsa på familj. så här flera år senare så kan jag ju dessutom säja att det är inget jag saknar!

Svar: ja verkligen, känns jätteskönt att ha röjt ur och nu har jag tänkt att det som jag varit tveksam till denna röjning och låtit vara kvar, får åka i vår om det fortfarande står och är oanvänt.
och tack för dina ord kring det här med barn. Förstår inte heller varför det ska ifrågasättas eller varför en del är så pigga på att tala om att " du kommer ångra dig"..som att det skulle vara ett skäl att skaffa ett barn man inte vill ha för att man kanske kommer ångra sig sen..
Nej de med barn säger att vi utan inte förstår det där hur viktig det där med egentid är..men är det inte det vi gjort? Jag värnar så om mitt, min tid och att få spendera all min tid med det jag vill göra och kunna göra saker spontant när och hur jag villså det är viktigare än att skaffa barn.
Jag har mina underbara brorsbarn och det räcker för mig.
kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: