GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Dagens Garderobsgrubblerier och Byråbekymmer

2013-11-13 | 11:00:00 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Lite garderobsgrubblerier och byråbekymmer jag haft det senaste..måste ju trots allt göra skäl för mitt bloggnamn då och då..som jag fortfarande, faktiskt, tycker är ett av blogosfärens bästa bloggnamn.
 
♥ Visst Kate Moss är skitsnygg i det och det är ju ganska praktiskt egentligen med stuprörsjeans..går stoppa ner i stövlarna och byxan slipper släpa i slask och regnpölar..Men när ska folk fatta att bootcuten och den utsvängda jeansbyxan är den snyggaste?
Blogosfären kryllar över av bloggerskor med "perfekta" kroppar och långa ben och så envisas de med stuprör hela tiden fast de skulle klä så förbannat bra i just en utsvängd byxa.
Jag hittar sällan utsvängda jeans i min korta benlängd..de är ofta alldeles för långa så de behöver läggas upp och då försvinner ju själva utsvängdheten. Morr...så slutar ju alltid med att jag ändå köper just de där förbannade stuprören.
 
♥ Strumpor. Jag avskyr strumpor och kom häromdagen på att det är just strumpbärandet jag kanske avskyr mest med att vi har kallare årstider. Visst, en mysig raggsocka till pyjamasbyxan om kvällen är en sak..men strumpor i övrigt tycker jag bara förstör en outfit...
...och det hör lite granna ihop med ovan nämna stuprörsbyxa också. En snygg bootcut som precis når ned till golvet täcker strumpan så den inte syns..men en tight korvig stuprörsbyxa + strumpa...suck.
...och finns det nåt tråkigare än att sortera och para ihop strumpor efter tvätt?
 
♥ Varför vissa plagg suger åt sig vartenda katthår i hela huset medan andra plagg är helt katthårsfria?
 
 
 
 
 
Kommentera 4 st

Kommentarer
Molly P
2013-11-13 - 12:25:23

Haha, I know! Tycker också bäst om bootcut eller utsvängda. Nu har vi väntat länge nog, det är dags att de gör comeback :)

Svar: Indeed!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

EMMAWHO
2013-11-13 - 13:04:59

sv: Tack så jättemycket!

Djurhår är hopplöst, haha. Kan ta en sån där roller och ta bort allt hundhår, varenda litet strå på ett plagg, för att sen ändå hitta massor när jag farit hemifrån... Så jobbigt

Svar: ja herregud vad hårig man gott ut ibland i tron om att man varit jättenoga med klisterborsten.Men skönt att höra att nån mer går runt hårig..känns alltid som alla andra lyckas vara helt rena.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Hanna Karlsson
2013-11-13 - 16:43:56

Älskar bootcut men stuprör är snyggast när man vill ha stövlar. :-)

Svar: haha ja, fy fasen förskte knöla ner ett par bootcut en gång i stövlar då det regnade..jisses..haha
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Linda
2013-11-13 - 16:45:42

Alltså, den sista punkten. Det gäller inte bara katthår heller. Jag har inte katt, men allt damm i hemmet dras till vissa plagg. Ofta svarta plagg, som för att göra saken värre. Värst är när ett plagg säljs på t.ex. H&M och så finns det i flera färger/tyger. Då kan ett tyg/en färg vara en dammagnet, medan det andra inte är det. Och då pratar jag alltså om exakt samma plagg i övrigt. Hur kommer det där sig? Ibland kan man ju se det i butik, men värst är när man upptäcker det först när man kommer hem efter att ha köpt plagget...

Svar: ja jag håller med, varför är det så med vissa material och varför tillverkas kläder ens i det? När kläder redan i butiken är helt nedluddade redan på galgen blir man ju inte ett dugg sugen på att köpa...fast kanske man ska köpa dom och använda istället för mopp..verkar ju ganska så effektivt haha
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: