GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

hello friday!

2013-05-17 | 10:56:07 | Egocentrerat&Vardagligt

poster lyx fashion chanel macaroons mode illustration modeillustration Avanna
 
God förmiddag och glad fredag blogosfären!
Hoppas ni har en fin dag och att ni har det varmt och gott! Här är det ganska så härligt väder och nu börjar saker blomma och knoppa än mer, såg antydan till blommor på äppelträdet förut. Lovely!
Har en ganska busy arbetsdag som ska avslutas med ett kundmöte vid halv fem - ska antagligen göra ny grafisk profil med allt vad det innebär till en ny restaurang. Kul!
Och så ska det tryckas , packas och postas rosa Avannapaket såklart ♥
 
Helgen hoppas jag kommer bjuda på sommarvärme så man kan grilla, sitta ute till långt in på kvällen, trädgårdshäng och så ska vi fira mammas födelsedag imorgon och få god mammamat och tårta och så är det ju Eurovision! Yey!!
 
Vad har ni för helgplaner?
 
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Anna J
2013-05-17 - 12:03:56

Jag ska fortsätta vara tyst men ska ändå umgåsm hur det nu ska gå till, med en syster och hennes familj som kommer tillbaka till sin hemstad över helgen. Med andra ord så blir det en familjetillställning ikväll med grillat och gott att dricka och där kan jag ju sitta och skratta eller nåt. :-) Imorgon blir det Eurovision på kvällen kex, ost och vin så det ser ut att bli en fin helg trots att jag mnåste vara tyst.

Din låter helg låter som den kommer bli fin också. Ha det så bra bästa Anna. Kram!

Carro
2013-05-17 - 19:53:05

Åh, äppelblom.. bra du skrev det, i skogen där jag brukar promenera finns det massa äppelträd, måste kika om de fått blommor. Sagolikt vackert brukar det vara!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: