GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Fashionistas in Avanna

2013-03-24 | 12:05:28 | Egocentrerat&Vardagligt

Igår var en fin AVANNAdag. Eller hela veckan har varit fin faktiskt.
Jag har ju skrivit mycket om hur kämpigt det varit  med företag/business/shop senaste året. Men precis som man är medveten om det svåra och jobbiga så får man ju också verkligen ta till sig ljuspunkter och positiva Grejer!
 
Som i veckan och  igår.
- Enligt en av Avannas Facebookgillare så syntes Avannas klassiker "Today I'm wearing this" tank top på framsidan av we♥it.
- En av Sveriges snyggaste/bäst klädda bloggare: Therez  visade upp Free Spiritlinnet i en skitsnygg outfit och fina bilder. Och nej det var ingen sponsring, Therez har själv köpt sina Avannaplagg.
- Jessicachrist, väldigt poppis fashionista på lookbook och Instagram( @jessicachrist)  med +25000 följare visade igår upp sig i "Camera Tee" från Avanna.
 
- Tidigare i veckan gjorde Englasshowroom ett eget inlägg om nya tshirten  "J'adore Paris" och kallade den för dagens godbit.
- I söndags hade bloggerskan Linn Herbertsson gjort ett fint Avannatshirtkollage och hon beställde en av tshirtarna inför sin Miamitripp som hon sen visade upp på Instagram.
 
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Anna J
2013-03-24 - 21:42:31

Så kul för dig och så himla värd du är det. Stor kram till dig!

Rebecka
2013-03-25 - 18:47:21

Så himla himla kul. Det måste kännas skönt att få lite uppmärksamhet på allt det jobb du verkar lägga ned i ditt företag.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: