GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

personal jesus

2013-06-23 | 22:23:02 | Egocentrerat&Vardagligt

Så var denna långhelg och midsommar till ända också.
Fasen vad tiden går fort egentligen. Nyss undrade jag var maj tog vägen och nu är snart juni slut också och man börjar känna den där typiska stressen att sommaren rinner iväg och att man "missat" den osv..men det är väl för att större delen av året är det mörkare, kallare..lite tråkigare så man..eller i alla fall jag ill ju ha ut så mycket som möjligt av dessa ljusa månader.
Dofterna, grönskan, ljuset, förhoppningsvis värme, kunna använda alla klänningar och öppna skor, grillkvällar..sena kvällar på altanen med samtal med de man älskar om ditt och datt livet och ingenting.
Skapa nya minnen till speciella sommarlåtar.
 
Sommarlåtar ja..häromdagen när Karin var här satte jag på Personal Jesus med Depeche Mode och vips slungades jag tillbaka till sommaren 1993 och kände dofter och atmosfär från just den tiden. jag mindes mintgröna cykelbyxor och en grå t-shirt med Ronny & Raggetryck som jag hittade på en marknad i Skara där jag även köpte en bunt Acketidningar minns jag och ett plast rör med körsbärsgodisar. Jag mindes helt plötsligt OKEJtidningar och solljus som strimmade in om sommarkvällarna i mammas och pappas kök och jag mindes härliga sommarprogram sent om kvällarna på TV4 som jag tittade på tillsammans med mamma.
 
Ja en enda låt kan få huvudet att spinna kring alla möjliga sorters minnen - ljud- ljus - dofter.
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: