GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

fragment

2013-06-18 | 19:23:04 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
Fragment och pusselbitar från det som kallas livet via bildspel från min Instagram.
Bästa bloggkommentatorerna har i dagarna skrivit om att de saknar roliga bloggar samt att bloggare nu en efter en verkar hamna på bloggsommarlovssparlåga.
Så även jag.
Jag önskar dock att jag kunde vara en sådan där rolig bloggare som kunde kläcka ur mig lite lustiga och fnissiga inlägg just nu men det roliga som händer i livet just nu är mest de där små stunderna som egentligen inte går att återge i skrift eller till nån annans..
Ni vet sådana där roligheter som bara är roligt just för stunden eller som består av interna skämt mellan en själv och kanske den man lever med. Kvicktänk och undertoner, vardagsskämt och diskbänksromantik.
Men jag är ju en rolig männsika..( jag lovar!)
 
Mina dagar handlar mest om mitt skapande, mitt företagande, föröka få det gå runt och att överleva, marknadsföra, synas synas och synas och det kan ju bloggen bli lidande av att det matas på med det ena Avannareklaminlägget efter det andra..men det är ju så stor del av mig det där..men jag försöker flika in då och då i alla fall med nåt mer personligt och vardagligt och annat.
 
Men så nu är jag inne i total fotografeufori efter senaste veckans Avannaplåtningar och foto är ju ett av mina största intressen..min passion. och hade jag lite fått börja om min bloggbana hade jag säkerligen försökt nischa mig mer och kanske mer satsat på att vara just en fotobloggare.
Eller en ren skaparblogg då.
 
Jag har sparat ett längre inlägg bland utkasten som handlar om kropp och vikt och det faktum att jag under våren lyckats gå ner x antal kilon och äntligen börjar känna att jag har har lite balans och skön inställning till mat och kropp..men nja..det finns så mycket tjaffs och prat om kropp och vikt överallt nu för tiden och det hetsas och hyllas och hatas och det pekpinnepekas och folk med smala platta magar hoppar på andra med smala platta magar och säger att den ena är ohälsosamt smal medan flera tallrikar pasta byggt den egna smala platta magen ..så sitter man där och tänker att ens egna mage ändå inte är i närheten av den andres smala för att man just ätit lite väl mycket pasta kanske.
Nej inte mer kroppsfokus och viktsnack i denna blogg.
 
Näe, svammel svammel. Jag går och skrubbbar fötterna rena nu istället ty de äro gröna efter 50 minuters gräsklippning. Sen får det nog bli en KBM - köttbullemacka.
 
Kommentera 4 st

Kommentarer
Annster
2013-06-18 - 21:16:11

Många härliga bilder :)

Svar: tack fina Annster!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Ida Nielsen
2013-06-18 - 21:21:46

Din blogg är en av de bästa jag vet Anna :)

Svar: men åh tack fina Ida! Blir så himla glad!Kram och kärlek!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Isabell
2013-06-19 - 17:43:25

Heja dig! Tycker det är befriande med att du inte skriver om kroppsfokus. Det är ett sådant jäkla tjat om det på så många andra ställen. Men, skönt för dig att ha hittat balans!

Linnéa
2013-06-20 - 13:16:28

Men åååå Anna, du är så duktig på att sätta ord på dina tankar. Du är, vad jag ser genom bloggen, en helt fantastisk människa. Jag bara imponeras av alla projekt du ger dig in i och lyckas slutföra - du är grym!!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: