GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

lite lyx...

2013-01-11 | 12:49:00 | Egocentrerat&Vardagligt

Jag har spenderat morgon och förmiddag med att åka fram och tilbaka till Vårdcentralen. Min Urinvägsinfektion blev inte bättra av "hemmabotande"..vilket jag ju visste.
När jag äntligen fick träffa läkare sen sista vändan fram till VC idag fick jag den bästaste läkare jag haft här i stan. En ung tjej som visste precis vad jag pratatade om och som även sa att " du vet ju bäst själv Anna om du har UVI eller inte".
Så nu har jag fått antibiotika och dessutom storpack för att ha hemma i förebyggande syfte. Great!
Och som UVI inte vore nog har min kropp nu kryddat besvären med mens och sjuhelsikes huvudvärk.
 
Får bli lite vila och lyx en stund nu i form av sprillans ny Damernas Värld, te och lite choklad. Sen är det bara att bita ihop och jobba också.
 
Och ett stort tack till svärmor och svärfar som skjutsade mig bort och fram ♥
 
Kommentera 5 st

Kommentarer
Anna
2013-01-11 - 13:41:18

Dricker du löste eller te i påsar? :) Har du någon favorit? Kram

Diddi
2013-01-11 - 16:34:36

Låter förjävligt med UVI, hoppas det blir bättre snart! Inlägget fick mig att tänka på när jag bodde i Tidaholm och fick lunginflammation...maken till sämre bemötande när jag ringde VCT i Tidaholm för att boka tid har jag aldrig upplevt förr eller senare, fick tjata mig till att ens få komma dit och blev tydligt dissad av receptionisten/sköterskan jag pratade med (t ex om jag verkligen var så sjuk som jag påstod och att jag skulle tänka på att doktorn faktiskt kanske inte aaaalls hade tid med mig) . När jag väl kom dit var jag skiträdd (och jävligt sjuk) men sköterskorna och läkaren som tog hand om mig då var skittrevliga, som tur var!
Så viktigt att få ett schysst bemötande!
När jag ändå tar mig tiden att kommentera: Läser din blogg varje dag, tycker du är så förbannat grym, du har ditt eget uttryck och din kreativitet är så inspirerande!
Kram!

Svar: Ja man undrar ibland hur de tänker här framme på VC.Jag har fått åka in till akuten några ggr i Skövde bara för att de vägrat ta emot mig här framme.
Några gånger på grund av extremt halsont men så länge jag faktiskt kunde dricka lite vatten ansåg de inte vara någon fara.
Likaså en annan gång när jag sökte för UVI så ville de ta klamydiatester och andra könssjukdomstester istället och jag svarade att jag hade haft samma partner i många år så påstod de att han ju faktiskt kunde ha varit otrogen.
Jösses!

Tack så hemskt mycket Diddi för de värmande orden. Det bertyder massor ska du veta!
Kramar!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Hanna Karlsson
2013-01-11 - 22:21:57

Krya på dig!

hallinbloggar
2013-01-12 - 20:31:36

Hade precis som du. UVI varannan månad. Iofs en bra läkare som alltid skrev ut penicillin. Men efter massor av kurer så funderade jag på om det inte gick att förebygga. Köpte helt osockrad tranbärsjuice från Acai Planet på hälsokosten som man blandar ut med vatten. Sur som tusan men har inte haft UVI sedan maj då jag började med detta varje morgon. Tror verkligen på det förebyggande och det hjälpte mig. Kanske värt att testa för det känns ju inte bra med allt penicillin!

Mie
2013-01-25 - 21:07:08

Vilken underbar kopp, var är den ifrån? :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: