GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Jag...

2013-01-30 | 10:45:23 | Egocentrerat&Vardagligt

 
...älskar tulpaner.
Det känns somde bringar hopp och löfte om ljusare tider. Buketten ovan sprider glädje i köket just nu. Tror jag ska köpa mer tulpaner på fredag. Känns som en bra start på en helg..en helg då det vankas Mello! Som jag längtat.
Och tänk, förra veckan var det 20 minusgrader och frostigt vitt och stelfruset ute, vackert ja, men fruset. Idag är det flera plusgrader, gräs och lera syns återigen under snörester och slask och lite fågelkvitter hörs liksom i fjärran.
Snart kommer nog de där första varmare dagarna då man kan sitta med en förmiddagsfika på altanen och "sola" och inbilla sig att det är varmare än vad det är.
...de där första dagarna som vittnar om att det kommer en vår även i år.
 
 
 
...nej jösses vad poetiskt det blev här nu då. N
Kommentera 5 st

Kommentarer
Molly P
2013-01-30 - 12:24:55

Goddagens Anna! Vet du, jag har en liten fundering. Det är nämligen så att jag verkligen gillar vissa av dina tröjor/tryck. Men många av dem har ju kombinerad bild och text och för min del passar inte texterna, eller det är inte riktigt min smak att ha text som tryck. Du skulle inte kunna göra två versioner av dina tryck, dvs. en version med både bild och text och en version med bara bild? Då skulle jag shoppa loss! Och kanske fler är som jag?

Hänger du med på vad jag menar? Jag märker att det blev lite underligt kanske. Hur som helst, en tanke bara.

Ha en finfin onsdag! So long/ Molly P.

Svar: Jag tror jag har fler bara rena bildtryck än texttryck i shoppen och ibland bara rena texter och en del kombinerade..för att jag designat dom så. En del gör jag i olika versioner.Men det skulle bli så himla mycket också göra alla grejer i 3 olika, en bild , en text en båda två. Samt lite väl mycket på själva shoppen.
Men är det några särskilda du tänker på ? För det går alltid ordna på ett eller annat sätt. Beställ och skriv i meddelandefältet att du vill ha utan text =)
Så välkommen att shoppa loss ;)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Molly P
2013-01-30 - 12:53:39

Hej igen. Ah, jag fattar att det kanske lät lite... krävande och fel... Och när jag tittar igenom dina kläder så ser jag ju att det är så att det finns en massa med bara bilder och ingen text. Jag var lite för snabb helt enkelt. Hmm, sorry, jag ska kolla igenom sortimentet lite mer innan jag bestämmer mig vad jag ska beställa :)

Jag gillar att collegetröjorna är i ekobomull, finns det t-shirtar som är det också?

Svar: äsch då jag tycker det är kul med engagerade läsare och kunder eller potentiella kunder nu då ;)Men de tär väl lite smällar eller vad man ska kalla det man får ta när man har en personlig blogg med varumärket också..att kunder "ber" om saker i sortiment som de inte gör med t ex H&M för de inte har nån att kontakta där.
Men ingen fara skedd Molly =)
Som sagt går det mesta ordna =)

collegetröjorna och tygkassarna är helt ekobomull alla plagg är fair wear har inga gifter i sig och har andra sorts miljömärkningar. Inga kolutsläpp osv. Försöker vara så miljövänlig jag kan =)

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Sofia
2013-01-30 - 12:53:47

åh så fin bild!

Molly P
2013-01-30 - 18:47:28

Helt rätt, Anna. Tankeväckande. Jag respekterar ju verkligen ditt skapande och jag vet ju själv vad man lägger ner för känslor, kraft osv. i det man skapar. Så det var tokigt av mig att komma här och "specialbeställa". Hur som helst, nu har jag beställt och jag ser fram emot att prova min tjusiga collegetröja och snajdiga baseballtröja. Ha en fin kväll!

Svar: Haha, som sagt ingen fara vännen =)
Din beställning är påväg nu i en rosa miljövänlig postpåse =)
Kramar!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Annster
2013-01-30 - 18:53:29

Vackra blommor :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: