GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Var snäll om miljön, använd tygkassar!

2013-02-08 | 13:00:12 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
Vi använder alldeles för mycket plastpåsar. När vi handlar , att ha saker i till t ex skola och jobb osv. En enkel, snygg och miljövänlig investering är en tygkasse eller två.
www.avanna.se finns över 100 olika motiv att välja på 100% ekologiska tygkassar där de dessutom trycks med helt miljövänliga färger och skickas till dig i en miljövänlig rosa påse. Alla kläder, kökshanddukar och tygkassar är dessutom FAIR WEAR och Confidence in textilesmärkta.
 
Och skulle du mot förmodan bland Avannas stora utbud av tygkassar inte hitta någon favorit så kan du beställa en ekologisk tygkasse med eget tryck/motiv HÄR.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anonym
2013-02-08 - 13:27:11

En fråga! Jag vill använda tygkassar när jag handlar mat, men det funkar ju bara sådär, pga ingen ordentlig botten. Är det möjligt att göra en tygkasse med bred, fast botten? :)

Svar: hej ! Jag tycker dessa funkar utmärkt att bära hem matvaror i för de har ju samma form egentligen som en vanlig plaskasse. Men jag håller på och letar efter bra ekologiska tygkassar med bälg/bred botten också som inte kostar allt för mycket =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: