GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Ten days 'til xmas

2013-12-14 | 16:33:14 | Egocentrerat&VardagligtHej blogosfären!
Hoppas ni har en fin lördag då här tio dagar innan julafton ! 

Jag har tagit en riktigt lång härlig promenad med mamman min som varit bortrest hela veckan, så var skönt att få umgås och prata med henne några timmar. 

När jag kom hem parkerade jag mig i underbara soffan och har nu ätit godis , druckit te och zappar mellan julfilmer på tv. Sköna lördag! 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Mikael
2013-12-14 - 17:52:04

Hejsan, vilken fin blogg du har Avanna!

Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från ModeMikael


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: