GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Tre kärlekar

2013-08-27 | 22:49:29 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Kärleken till dessa tre pälsklingar är stor, ren och kravlös och de älskar en tillbaka bara genom att jag ger dom mat och lite gos och kel och då och då kastar en leksaksmus.
Mysig och ärlig kärlek och aldrig behöver man fundera över dolda motiv eller tolka vad som sägs eller inte sägs eller undra över pikar eller känna misstro eller svek eller fundera över om man ska behöva ta en konflikt eller diskussion. Våra tre små pluttisar. Vi är en lite härlig familj, Stefan, jag och katterna♥
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Sanna
2013-08-28 - 06:38:37

På tal om katter, hur gjorde ni för att vänja katterna vid att bli utekatter? Vi ska flytta om en månad och vår lilla buse ska äntligen få bli utekatt så skulle gärna vilja ha lite tips från någon som varit i samma situation :)

Svar: vi flyttade ju in i hus vid jul så och det var massa snö ute så det dröjde några månader innan vi gick ut med katterna..då vi har tre gick vi ut med dom en och en och första gångerna höll stefan i dom medan de fick gå runt huset några varv och nosa och vänja sig vid bara vårt hus och vår trädgård.Sen skötte de sig jättebra och det var aldrig några riktiga problem.
Lycka till!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Sofia - Lever drömmen i LA
2013-08-28 - 06:43:31

så söta då :D

Svar: ja mina pälsklingar =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: