GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

shitty yesterday

2013-08-27 | 08:27:00 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Tee från www.avanna.se
 
 
Gårdagen började så fint med fågelsång, löprunda, solig frukost osv...
Sen fram emot eftermiddagen blev det bara skit och pannkaka av alltihop. Som tur var kom mamma förbi när det var som värst och lugnade mig och Stefan försökte så gott han kunde via sms då han var på jobbet. Och mot kvällen kom min vän Ingela förbi med en påse geléjärtan från sig och sin pojkvän och lyssnade lite på mina bekymmer.
Det är mycket som är skit och känns nattsvart men jag har så troligt fina människor i min närhet och det är jag så himla tacksam för.♥
 
Nu kan jag bara försöka hoppas på att denna dag blir lite bättre...men känner mig lite känslomässigt bakfull skall erkännas.
Kommentera 2 st

Kommentarer
Anna J
2013-08-27 - 10:48:59

Inte roligt att höra om att du hade en jobbig dag igår men jag blir glad över att du har så fina och härliga människor i din närhet som finns där för dig när saker inte är på topp. Hoppas tisdagen blir en bättre dag för dig. Stor kram!

Svar: tack vännen!det känns tryggt och skönt att ha Dig här i blogosfären med <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Linnéa
2013-08-27 - 17:46:00

Kom igen å kämpa på för allt vad du är värd (som jag vet att du redan gör) Du är så inspirationsfull och verkar vara en person med det lilla extra så kom igen Anna och bara fortsätta kämpa =) Å så ville jag bara säga att jag ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääälskar (jupps, så många ä) min gröna tisha med Free Spirit-trycket - så grymt snygg så man kan trilla av pinnen. Kommer bli perfekt i tidig höst med en kofta (som jag inte äger än) och ett par jeans och gummistövlar (vovveliv och regnig stad haha) Puss på re

Svar: tack tack och åter tack bästa Linnéa för att du peppar och stöttar mig så.Det är så mycket värt ska du veta särskilt när man är på bott och känner sig totalt värdelös som jag gör just nu..suck.

Fina du!!
<3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: