GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

leopard, flowers and metallic

2013-08-06 | 19:47:00 | Outfits och Garderoben

 
Här kommer några outfitbilder på den smått fantastiska tunikan jag shoppade på Cassels för några veckor sedan. Färgerna och mönstret är så megasnyggt tycker jag och den passar perfekt ihop med de metallicblå klackarna jag kärade ner mig i i början av sommaren från H&M.
Väskan är väl ingen riktig väska utan kanske mer en neccessär som jag köpte på Victorias SecretLandvetter, den tillhörde ett kit med lotion, body mist och duschtvål. Men tycker den är fin som väska/clutch!
Och hehe, visst fick jag till en riktig modebloggarpose på andra bilden? Hihi. Samt snyggt tufsigt hår efter att brillorna hade fastnat i håret. So very very fashion bah!
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
LORISSA LOVEBOMB
2013-08-06 - 20:31:01

Helt otroligt snyggsatan! Jag älskar klackarna, men om du köpte i början av sommaren finns de nog inte kvar. Men ska kika :D

sv: Tack snälla, jag blir verkligen glad! Klänningen hade jag så sjuuuuk tur med. Jag budade hem den från tradera, oanvänd för ynkliga 599 kronor. Helt sjuuuukt! Och jag är så himla nöj, det passar mig att ha en lite hysterisk och färgglad klänning - för jag är själv väldigt hysterisk och färgglad ;)

Svar: den var väldigt "pretty in pink" och du är nu när jag tänker på det lite lik snygga Molly Ringwald från den filmen =)
Klackarna såg jag senast förra veckan i flera H&Mbutiker på rea dessutom =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Lisa
2013-08-06 - 23:18:49

Så roligt att dina outfit-bilder är tillbaka! Snygg är du.

s p i n d e l t j e j e n (mammaliv, fotografering, resor och sånt där)
2013-08-07 - 10:51:35

Fin du är! :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: