GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

långkort sommar...

2013-08-16 | 10:30:04 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Sommaren kom tillbaka för ett gästspel igår med både varmare grader och sol. Vilket jag inte tod del av så mycket under dagen då jag stod nere i källaren/tryckeriet/verkstaden och jobbade.
Men efter att ha cyklat till posten med ett lass ordrar tog jag fram gräsklipparen ur skjulet och satte i hörlurar i öronen och klippte gräset i en timme och lät sommarkvällens ljumma värme och knappa solstrålar värma mina bara armar.
 
När jag var färdig tog jag av mig de gräsfyllda  rosa foppatofflorna och till tonerna av " Strövtåg i hembygden" gick jag sedan runt i min trädgård barfota och kanske för sista gången i år blev mina fötter härligt gräsgröna och jag kunde konstatera att samtidigt som en sommar går alldeles för fort så känns det ändå som väldigt längesen som syrenen blommade. Så sommaren kanske har varit lång ändå, tänkte jag innan jag borstade av fötterna och gick in i mitt gula hus, gjorde varma mackor och tog mig ett glas vin och njöt av sista "Sommar med Ernst".
Kommentera 2 st

Kommentarer
Fröken H
2013-08-16 - 16:03:29

Än tror jag att det finns lite sommar kvar att krama ur Augusti så misströsta inte! Om inte annat så får vi njuta av alla fina minnen som skapats under denna fantastiskt varma och fina sommar :)

Malin
2013-08-17 - 17:03:02

Så nöjd med grejerna jag fick hem igår! Lagt upp bilder på bloggen om du vill se! Jättefin blogg!
Kram


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: