GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

hot pink and golden rivets

2013-08-03 | 10:46:00 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Crappy kvalité då det är instagrambild men så där såg jag ut igår kväll när jag och min karl ganska så spontant vid 18tiden bestämde oss för att gå fram mot stden för att se om det fanns plats på uteserveringen på en av stans krogar för lite öl och mat..och hade det inte funnits plats hade vi ju ändå tänkt gå till Konsum och handla tacogrejer liksom.
Men jag fick i alla fall på mig en oanvänd knallceriseklänning med fickor från H&M jag köpte förra året för endast 49 kronor och de älskade klackarna från samma affär samt en liten vristemsväska/plånbok som jag sålde på min shop för ett tag sen.
 
Och jag gillade verkligen denna look!
Och visst fanns det plats på uteserveringen så i härlig sommarkvällsvärme drack vi bärs, åt underbart god burgare och sedan fick vi sällskap av min vän Ingela och hennes kille . Och när vi var klara på krogen gick vi alla fyra hem till oss och satt och pratade och lyssnade på musik.
En jättehärlig spontan fredagskväll som blev lovely!
 
Min look igår påminner mig förövrigt lite om denna på SJP/Carrie Bradshaw från SATC the Movie 1..bara att jag har nitarna på fötterna istället för midjan.
 
Inte illa att man faktiskt kan känna sig snygg och "dyr" i en outfit för bara några hundralappar! I likey!
 
 
Och även denna när hon dansar med Ryssen som gett henne Oscar de la Rentadrömmen.
 
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Ida
2013-08-03 - 10:56:33

Dra mig baklänges vad snyggt! Och inspirerande! Sitter och Funderar på vad jag ska ha på mig till kvällens 30-årsfirande. Önskar jag hade din garderob! :)

Ha en fin helg! kram!

Svar: åh tack ida!Ta bara på dig en klänning du gillar och hotta upp med lite accessoarer..eller våga ta på dig det där plagget du kanske en gång köpte och hade visioner om men som du kanske ännu inte "vågat" bära..=)
Klänningen jag har på mig kostade 49,50 kr..men fasen jag kände mig bra mycket dyrare än så haha
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Christina
2013-08-03 - 12:23:35

Himla fin klänning, vilket kap :) du passade jättebra i den här outfiten :)

Svar: åh tack Christina!massa kram!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anonym
2013-08-03 - 14:16:25

Åh Anna, får ont i magen av att läsa. Varför måste du känna dig "dyr" i det du har på dig? Är det då du finner lyckan i livet? Prioritera och njut av det som ger dig något, att känna sig dyr kan inte vara något som är rätt att sträva efter. Menar inget illa, såru vet! Kram!

Svar: hmm jag menade inget särskilt med det mer än att det inte krävs "dyra" saker eller särskilt mycket för att man faktiskt ska känna sig supersnygg, superläcker, nöjd med sig själv och sitt liv. Att det krävs så lite för att känna så mycket.Man behöver inte ha Gucci, Armani, Dior , YSL osv.Så tror du lade in nån värdering i min mening som jag inte alls kände.
kram och hoppas ditt magont gått över, vem du nu än må vara.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: