GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

♥Avanna Boutique♥

2013-08-28 | 12:02:27 | Avanna konst/design/foto

 
Idag och på fredag har jag öppet min butik/verkstad/fabrik för de som är nyfikna och har vägarna förbi och vill shoppa "in real" istället för via nätet och webshoppen. Lite sköna rabatter och erbjudanden, kaffe och kaka ♥
Kommentera 3 st

Kommentarer
Carro
2013-08-28 - 14:46:41

hej anna, hoppas allt är bra med dig : ) är lite nyfiken på om du kommer komma med någon julkollektion av något slag? : ) KRAM

Svar: hmm inte som jag tänkt mer än det jag gjort lite föregående två år med julkökshanddukar/moitv och kanske collegetröja och tshirt med juligt motiv igen =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Molly P
2013-08-28 - 15:28:42

Åh men så roligt det hade varit att titta in! Tyvärr är jag inte i trakterna. Men vet du en annan sak: Jag tänkte på dig när jag läste om årets guldknappen-vinnare, Rika. Kul att de valt att ge priset till någon som är något helt annat än typ acne och whyred, och som vuxit sig fram ur något litet men blivit något alldeles speciellt. Jag tycker din och hennes stil har något gemensamt, och jag tänker även på hur du jobbar dig framåt. En dag, Anna, är det kanske ditt märke som får pris!

Svar: Åh tack vännen för denna söta, peppande, härliga kommentar som värmer ända in i hjärtat..vore verkligen underbart om man nån gång fick ett "större erkännande" för det man kämpat och kämpar och brinner för så.Men kommentarer som dina är ett väldigt fint pris det med =)
<3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Carro
2013-08-29 - 23:03:57

åh men de låter ju bra : )


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: