GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Aooooahh!

2013-08-25 | 12:53:32 | Egocentrerat&Vardagligt

foto 1 och 2 taget av mig, detaljbild på min outfit taget av Michaela Bergendahl, linne Free Spirit från www.avanna.se
 
Igår kväll så åkte jag, svägerskan och älskade lilla Pollyhjärtat till Hjo där det var 600årsjubileum och därmed lite stadsfest.
Vi åkte dit för att se Anton Ewald. Dels för att det är lite idol till Polly och det är sådan ren och skär glädje att se den lilla tvåringen dansa och digga till "Beggin"..men ja..både jag och svägerskan tycker ju att den bildsköne dansanta sångaren är litegranna ögongodis....om man nu får säga så om en så ung killle när man nått min ålder...euhm.
 
När vi kom dit gick vi direkt till torget och då uppträdde en ung tjej. Och Polly, mitt älskade gudbarn tillika brorsbarn tog mig i handen och ville dansa på dansgolvet och genast fascinerades hon av några andra småtjejer i 5-7årsåldern och gick fram till dom. Men hon blev ganska så ignorerad och herregud vad det skar i hjärtat på mig! Jag vet ju att sånt här är en del av livet men om jag kunde så vill jag ju skydda denna lilla varelse från allt ont, från allt vad grupperingar heter, grupptryck och utanförskap och känsla av att inte passa in. Denna lilla tvååring som är så social och så godhjärtad och generös och så gärna delar med sig av sina russin och stenar och annat hon kan tänkas bära på...ojoj. Det blödde i fasterhjärtat.
 
Vi strosade i alla fall runt lite i den lilla staden innan det var dags för Anton som rev av 5 låtar och sedan, tillsammans med skrikande småtjejer ställde vi oss i kö, för att få varsin autograf på ett A4papper..idolfotona tog slut innan vi kom fram..suck.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: