GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

oh well...

2013-04-09 | 19:13:24 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Hej blogosfären. Hoppas ni har en skön tisdag!
 
Jag är helt mentalt slut..varit iväg hela dagen på lite företagsrelaterade grejer som jag inte direkt väl skriva om här på bloggen men det har varit tröttande deluxe och jag är nu skittrött och frustrerad..
 
Dagen började dock hos tandläkaren och där konstaterades det att min ena visdomstand växer helt fel och att min kind som är infekterad hamnar mellan tandraderna och jag tuggar sönder den. Så nu är tid bokad att dra ut tanden..och jag har aldrig gjort nåt sånt förr..så känns läskigt.
 
Går även på sparlåga då jag har svårt med fast föda så blir mest dietdrycker och soppor för tillfället.
 
Så ska dra på mig min nya mysiga rosa tröja jag fick av min älskade svägerska igår och kura upp i soffan med filt och te strax. Känner mig lite frusen.
 
Är så himla glad över att jag har mina älskade föräldrar, mina fina svärföräldrar, min fantastiska sambo, våra tre söta kissar, min fina svägerska , bror och brorsbarn och min bästa vän Karin som alltid stöttar, peppar och finns där när allt känns svårt.
Och så även några av er fina läsare som alltid tar er tiden att skriva en rad eller två och känns som riktiga vänner.♥
Kommentera 6 st

Kommentarer
Ida Nielsen
2013-04-09 - 19:38:57

Opererade bort en jätteäcklig visdomstand för ett tag sen, den satt djupt så tandläkaren fick borra sönder den i tre delar. Detta fattade inte jag för jag var så bedövad :) Knakade lite men annars kändes det inget. Efteråt gjorde det lite ont men det var inte så farligt som jag trott. Hoppas det lugnade dig lite :) Det går säkert bra!

Svar: tack Ida. Det lugnade faktiskt =)Tack sötnos!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna J
2013-04-09 - 20:24:01

Vilken härlig tröja det ser ut att vara. En sån där mjuk och skön som man kan liksom gosa ner sig i. Hoppas du får en go kväll nu. Kram!

Svar: hopas du får en underbar helg finna Anna J..tänker iband på vem du kan vara och att det vore så kul att nån gång träffas och bara få ge dig en stor innerlig kram och ett personligt tack för att du finns här.
kram
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Linnéa
2013-04-09 - 20:26:52

Krya krya kära du. Jag vet hur jobbigt det är med visdomständer som kluddar. Jag har haft så ont när mina har hållt på, haft sår i kind och tandkött och svullna kinder. Så växer dem alltid en i taget så man har alltid ont i någon av dem. Men jag hade tur som slapp ta bort, tydligen tog mina en genväg där uppe (typ en liten bit bredvid de andra ut mot kinden). Men jag har iaf inte hört någon skräckupplevelse om operationerna så du kan nog vara lugn. De flesta brukar säga att det var inte så hemskt som de trodde.

Hoppas alla dina företags-saker också löser sig. Du är så himla driftig och duktig. Jag har ju också velat starta företag, men just nu har jag inte riktigt det drivet du har så jag har fått prioritera om, göra en sak istället för tusen som jag annars gör. Men hoppas det löser sig för dig, du är ju bara helt fantastisk =)

Lakritsdraken
2013-04-09 - 20:47:41

Men Anna! Du som har haft all världens krämpor och så har du inte dragit ut en tand? Det hade jag aldrig trott :)
Det kommer att gå jättebra ska du se. Jag har dragit ut två och opererat ut en. Det är inte jättemysigt men om jag klarar det så gör du det också, för jag är en riktig mes när det kommer till smärta.

Kram!!

Svar: haha ja nåt ska jag väl ha haft tur med vad gäller kropp och knopp..alltid haft bra tänder..inte ett enda hål, inga utdragningar osv..men nu så..nu börjar även det jävlas.
Men jag ska ha det i åtanke vännen, att har du klarat så klarar jag!
puss!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Linnea
2013-04-09 - 20:56:08

Jag läser din blogg dagligen och inspireras verkligen. Jag gillar att se hur du arbetar med Avanna butiken eftersom jag skapar mina egna smycken och tycker det är intressant hur du arbetar med att sälja dina produkter. Dessutom älskar jag dina illustrationer!
Jag själv har provat på att illustrera en del, men har svårt att lära mig alla verktyg och få det att bli snyggt i illustrator. Hur gjorde du för att lära dig? Skulle inte du kunna lägga ut en guide eller något för att visa hur du gör exempelvis en sko (eller vad som helst) steg för steg? :)

Svar: Tack Linnea för dina ord!Vad gäller illustrator som är ett så gigantiskt program är mitt bästa tips att faktiskt sitta med det varje dag i en längre tid framöver och hitta egna vägar och sätt som funkar för just Ditt skapande.
Jag brukar ju mest rita linjer och och så i Illustrator men föredrar fortfarande själva färgläggningen i PS.

kram
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Ida
2013-04-09 - 22:13:18

Men fy för att allt ska komma i en stor klump! Hoppas verkligen att det kommer en ljusning nu!! Angående tanden så kommer det gå fint ska du se! Jag har också (precis som Ida ovan) knackat sönder en visdomstand och kan instämma med att det gick mycket lättare än vad jag först trott. Dock var jag dum och väntade med att ta värktabletten alldeles för länge eftersom, citat: "det här var ju inte så farligt" och det fick jag lida för :D Men med lite smärtstillande gick det snabbt över.

Heja dig! Snart vänder det! Kram!

Svar: Ja Ida det hoppas jag med..har varit lite väl tungt och motigt länge nu och jag känner mig så trött.Tack för ditt stöd och pepp!
Massa kram!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: