GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

idag är det iaf helg

2013-04-14 | 15:34:00 | Egocentrerat&Vardagligt

Här kommer så äntligen ett litet helglivstecken från mig..som ni väntat va?
;)
 
Efter den superstressiga Avannaveckan som varit så har jag fredag och lördag hoppat in som extrapersonal på min älskade svägerskas jobb O´Learys i Skövde, där hon jobbar som kock.
 
Tomas Ledin gav tre utsålda spelningar där i helgen och de behövde extrapersonal i bar och kassa och så och jag tycker alltid det är kul att testa nya saker, skaffa nya kontakter, vara social och lite extra cash är ju heller inte fel..och så fick jag ju se Herr Ledin sitta och äta middag i en matsal dessutom .
Så jobb fem timmar i fredags kväll och 7,5 timmar igår efter intensiv vecka med shoppen och massa ordrar...vilket resulterar i en ganska så mör Anna idag..känner mig rent ut sagt ganska "utsketen" som vi säger här på schlätta.
 
Så idag har jag helg och äntligen är det vårigt! Efter 1,5 timmas promenad med mamma satt vi ute och drack kaffe och åt mackor i solen.
 
Nu ska jag ta en dusch och sen slänga mig i soffan med en påse lösgodis och en bok och lite tidningar.
 
Kommentera 4 st

Kommentarer
Malin
2013-04-14 - 18:08:24

Vad kul! Förstår att du är trött idag!

Helén
2013-04-14 - 20:26:00

Mäh! Jag som för första gången i hela mitt liv var i Skövde igår. Men vi käkade på Pitchers. Typiskt oxå. Hade varit kul att se ifall jag hade känt igen dig på helt fel ställe =) Hade varit kul att få säga hej.

Hoppas du har haft en strålande söndag!

Art By Tina - Konst & Fashion
2013-04-14 - 20:40:41

Jag trodde aldrig att jag skulle sakna jobbet som bartender/servitris, men efter typ 10 år gör jag faktiskt det. Det var trots allt ett skojigt jobb, även fast det var slitigt och ganska otacksamt stundtals. Fast ett kreativt jobb vinner ändå, så jag valde nog helt rätt när jag ändrade karriär.

Anna J
2013-04-14 - 22:05:43

Va kul att få göra nåt helt annat några dagar. Tror det bara är bra för en själv att byta uppgifter om än för en kort stund för att få en annan slags input så att säga. Men jag förstår om du är trött efter såna arbetspass. Skönt då att få vila upp sig med nåt att läsa och smågodis, det var du värd.

Tänkte på ditt svar häromdagen och jag funderar kanske på att ta en tur neröver Västergötland till sommaren. Så långt är det ju inte dit från Värmland. :-)

Ha en bra start på kommande vecka! Kram!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: