GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

en dag kanske jag kan skratta åt det..

2013-04-16 | 21:56:13 | Egocentrerat&Vardagligt

Om igår var en riktigt bra dag har denna tisdag återigen varit en riktig skitdag med problem och stressmoment med mera hela dagen som jag inte vill gå närmare in på..så det var väl en sabla tur att jag fick gårdagen igår att tanka energi på...önskar bara att de där braiga dagarna kunde få vara fler.
 
2013 har varit tungt hittills.
Förkylningar , urinvägsinfektion, massa allergiska reaktioner på bett, infektion/inflammation i visdomstand och kind, migränhuvudvärker, maginfluensa deluxe så jag hamnade på sjukhus, fortsatta magproblem..lägg där till då att företaget varit tungrott och när det äntligen nu började ljusna  rejält på den fronten ja då blev det leverantörsförseningar, tryckutrustning som pajjade och även hårddiskar med arbeten och backups som bara kraschade. Och så inte att förglömma avloppsproblemen här i huset som ledde till slamsugare och rörmokare och dyra räkningar.
Ja jisses.
En dag kanske man kan skratta åt eländet.
 
hehe...
 
...
 
nepp too soo..
 
;)
 
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Angelica Leptin
2013-04-17 - 01:02:50

Ledsen för din skull,ibland käns det som allt bara går emot än och att man aldrig kommer kunna lösa det men en vacker dag är det bra igen ska du se;)

Fröken H
2013-04-17 - 20:13:10

Tråkigt att det har varit så tungt för dig men det vänder ska du se! Och tills det, försök fokusera på de bra sakerna som händer, hur små de än är.

Styrkekram!

Svar: tack finaste du för att du peppar och stöttar ch är en så söt läsare och vän här i blogosfären Fröken H =)Det är guld värt ska du veta <3

kramar i mängder!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: