GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

aldrig riktigt ledig

2012-10-21 | 21:19:00 | Egocentrerat&Vardagligt

Sitter nu och sneglar på en svensk deckare på kanal 1 samtidigt som jag sitter och gör inköp till AVANNA..ja jag har verkligen svårt för det här med att ta helg helt och hållet..alltid finns det nåt att göra när man är egen företagare och dessutom sköter allting själv..
 
Inköp, orderpack, postande, pappersjobb, bokföring, telefon/kundtjänst, mail, ekonomi, design, utformning, marknadsföring, skapande, tryckande, uppdateringar, städande, reparationer, kampanjer, nyheter, bloggande, twitter, instagram, facebookande, brainstormande, utveckling, möten, produktfoto, infotexter, lagerhantering, inventering osv osv.
 
Just nu beställer jag hem påfyllning av mobilväskorna, samt nya färger - väskorna sålde slut väldigt snabbt, finns bara nån enstaka kvar nu..men mer kommer alltså!
 
Likaså finns det endast en enda svart Boho Fringe Bag kvar i lager nu och bara två bruna.
 
Sen kollar jag upp lite nya produkter att ta in. Så kul!
 
bilddöskalle, handväska, clutch, mode, väska, fejkskinn, döskallemönster
Kommentera 2 st

Kommentarer
Anonym
2012-10-21 - 22:38:14

Varför ska alla egenföretagare få allt att låta så HEMSKT och SÅ jobbigt... Oj oj oj packa ordrar, läsa mail, blablabla, är det sant? Det är som att beskriva sin dag på ica med: Gå till dörren, låsa upp dörren, ta ett steg, hälsa på en kund (suck), packa upp päron, gå till lagret, öppna dörren, ta emot en order (suck), packa upp, sitta i kassan, ta emot pengar (suck), fråga om kund vill ha kvitto, resa sig från stolen, räkna av glass i disken... Samma saker händer liksom på ALLA jobb... Morning!

Svar: men jösses jag jag ber verkligen om ursäkt om det lät som jag klagade för det var inte meningen...jag tycker inte det är vare sig hemskt eller jobbigt och var inte heller en gnutta intention att få det låta så heller.
kram på dig
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Malin
2012-10-22 - 06:51:22

Men hjälp! Skillnaden är ju kanske att man inte tar med sig jobbet hem på samma sätt om man jobbar på typ ica... då är man ju ledig när man är ledig! Om man nu inte brinner för att utveckla butiken eller nåt... Jag känner verkligen igen mig i det där att det är svårt att ta helg, jag jobbar som musiklärare och är liksom aldrig färdig med något känns det som... kanske om ett par år när jag har fått lite mer erfarenhet kan man ju hoppas :)

Svar: ja jag förstod inte riktigt överreaktionen där på den där kommentaren..då jag inte klagade eller beklagade mig..jag skrev bara att jag hade svårt att ta ledigt. Men men.

men precis som du säger en icaanställd är ledig när den stämplar ut..fast det var en jäkla konstig jämförelse av "anonym" också.

Hoppas du får en fin måndag!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: