GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

what a day!!

2012-11-30 | 20:58:00 | Egocentrerat&Vardagligt

Ojojoj.
Nu är jag helt slut!
Jag vaknade tidigt tidigt imorses med väldigt ont i halsen och kände bara " typiskt"..men jag jobbade på och stressade som en tok hela förmiddagen med det sista inför "Öppet Hus".
Vid 13tiden kom mamma, älskade mamma, och hjälpte mig och bara nån minut efter öppningen kl 14 kom de första kunderna och det var inte många lugna minuter fram till kl 18 då jag stängde.
Så himla roligt!
¨Massa kunder, finfin försäljning och med nya drömmar i skallen att utveckla detta koncept.
Även om jag jobbar i olika butiker förut och nu även sålt via nätet sen 2007 är det en helt annan känsla att få möta kunder face to face , slå in deras köp och lägga i rosa kassar och se dom nöjda och glada lämna lokalen.
Känner mig helt lyrisk nu.
 
Och trött och sjuk..haha..mama satt kvar med mig en stund efteråt och då kom halsont, snuva, och huvudvärk samt inflammationen i skuldran ikapp och tröttheten som ett tungt täcke över hela mig..varit så spänd nervös uppstressad över denna dag.
Pappa kom med en pizza, mamma hade täntt ljus och städat upp innan de lämnade mig med varma kramar och ordinerade vila, värme och mys.
Och sambon som är iväg på julbord med sitt jobb hade fixat lite härligt tvseriegodis åt mig.
 
Så nu är det vila fram till halv tolv imorrn förmiddag när det vankas fotograferingsjobb med bästa  svägerskan och Pollypix.
 
Glömde ju helt av att fotografera min "butik" idag..men här är iaf en bild från tidigare i veckan när jag gjorde iordning smyckesdelen av loaklen.
 
Och så vill jag rikta det största tacket och hjärtat till speciellt min mamma, svägerska och bror som idag trodde på mig , något jag själv är så dålig på att göra.
 
Kommentera 10 st

Kommentarer
Anna Grundberg
2012-11-30 - 21:14:40

Heja! Så roligt!
I morgon ska jag också möta kunder och förhoppningsvis sälja massa fina tygkassar!

KRAM och krya på dig!

Svar: ja det var riktigt kul.Och Anna, jag skulle bli väldigt förvåna dom dina greje rinte säljer imorrn..för de är såååå fina!
kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Art By Tina - Konst & Fashion
2012-11-30 - 21:16:30

Heja dig, du är så bra, så grym, så modig!

Svar: Tack finaste Tina!<3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Annster
2012-11-30 - 21:27:12

Härligt :)

Jess
2012-11-30 - 21:58:42

Vad roligt att det gick så bra! :) Synd att man satt fast i skolan med ett jobbigt grupparbete, fast iofs hade jag nog inte vågat åka ändå med tanke på hur dålig och blyg jag är runt nya människor.. Men himla kul att läsa att det blev så lyckat :)

Svar: jag kommer defintivt ha öppet fler gånger och nu när jag vet att det funkar och det är så iordning nu nere i lokalen så är det ju bara att säga til om du vill komma och handla =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Maud
2012-12-01 - 08:43:19

Jättekul att det blev succé , kul att Tidaholmarna hittar dig oxå;)
Kram

Anna J
2012-12-01 - 10:18:07

Vad glad jag blir över att det gick så bra igår. Du är verkligen en förebild inom entreprenörskap tycker jag. Du utvecklar dig och ditt företagande hela tiden och ger iaf mig en massa inspiration,

Mindre kul att du är sjuk, hoppas du känner dig piggare idag. Jag vaknade också med halsont idag men jag ska ta en varm dusch nu och sen iväg på en julmarknad med en kompis. Efter det blir det tända ljus, glögg, bok och film resten av dagen/kvällen.

Stor kram finaste Anna!

Svar: Finaste Anna, tack så mycket för dina ord som alltid värmer stöttar och peppar.Det betyder massor att få höra att man inspirerar, man blir ju lätt så blind för vad man själv gör och tycker man står och stampar på samma fläck.
Så via dig ger jag nu mig själv en klapp på axeln =)

Jag mår riktigt dåligt idag, ögonen tåras konstant, har knappt nån röst och det värker i kroppen..men bara att bita ihop och klara dagens två fotograferingar..men jag längtar till efter kl 17..för då ska jag precis som du låta soffa, bok och varm dryck ta hand om mig.

Massa kram och hoppas ditt halsonda går över och att julmarknaden blir mysig!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Tess- en helt vanlig morsa/tjej med väldigt speciella barn
2012-12-01 - 10:54:36

Kul att d gick så bra!

Krya på dig!

mergimtare
2012-12-01 - 12:42:50

Supersöt blogg! Lust att göra ett bloglovinbyte?:)

Ella
2012-12-01 - 16:25:31

Vad roligt att det gick bra! Älskar att följa din blogg och se hur livet är som egen företagare. Smart att ha öppet såhär i juletider, funkar säkert med fler "julklappskvällar"!

Emma Härnqvist
2012-12-02 - 19:50:32

Åh vad roligt Anna, hade jag haft möjlighet så hade jag verkligen kommit förbi! Kram på dig!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: