GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

hamnade på Loa Falkmans födelsedagsfest

2012-07-24 | 23:42:28 | Egocentrerat&Vardagligt

Hejhej bloggen!
Nu sitter jag på hotellrummet i skön fluffig hotellsäng, min karl står i duschen och vi har haft en första semesterdag här i hufvudstaden.
 
Vi har varit på Skansen, ätit på restaurang, druckit vin och öl, kollat på älgar, björar, sälar, ugglor och gjorde ett tappert försök att se Allsången med Tomas Ledin men verkar ha blivit publikrekord ikväll, knökfullt med folk och allt jag såg var toppen av scenens bakgrund och ett träd.
 
Tog Djurgårdsfärjan in till "stan" igen, köpte en korv i bröd och en underbar sommarkvällspromenad - årets första kväll med över tjugo grader varmt? iklädd bara klänning och sandaler tillbaka till hotellet där vi hamnade i Loa Falkmans födelsedagsfirande. Vacker och grann i randig kavaj och blomsterkrans.
 
Och kvällens andra kändisspotting var Per Andersson från Grotesco/Parlmentet , något överförfriskad som inte riktigt hittade till toaletterna.
Gamle Melodifestivaldirigenten Anders Berglund syntes också.
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Ida
2012-07-25 - 00:09:58

Hihi, klart det blir publikrekord när det är en Sandvikare som står på scenen ;) Jag fick nöja mig med att titta på teven på jobbet, men helt ok det med :)

Kramar!

Grimgoth
2012-07-25 - 10:03:24

Fan va nice du verkar ha haft det i storstan och kul att se lite kändisar. :)

Annster
2012-07-25 - 15:57:13

Låter hur trevligt som helst :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: