GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Happy Xmas War is over

2012-12-23 | 16:33:30 | Egocentrerat&Vardagligt

Så var dagen före doppardagen här och det är med blandade känslor..alltid lite vemod över att man kanske inte riktigt njutit som man borde ha gjort fram till nu, inte hamnat i riktigt rätt stämning...viljan att bara vilja mysa hemma vid egna granen och hade det riktigt gott kontra att vilja vara helt med närmaste familjen och umgås och ha uppesittarkväll...
Vetskapen att imorgon kväll blir en tomhet och det är ett år kvar till nästa magiska jul..
Ja man har så mycket förväntningar och förhoppningar och planer var år vid jul och mann kanske om man har tur lyckas uppfylla en tredjedel kanske.
Oh Well..
Nu ska jag fortsätta moffa julefilmer och julgodis, gosa med katterna..kanske tillverka några julklappar till, lyssna på Happy Xmas War is over cirka 203 ggr..
 
Pakethögen växer...
Medan Du Sov är ett absolut julefilmsmåste för mig...så mysig!
 
Och ja just det ja..ville bara berätta om vår lördagsmiddag igår kväll..gott kött, potatisgratäng, vin..kunde blivit så romantiskt..men det slutade med att vi tog isär avloppet under köksbänken som det blev totalstopp i..och det luktade avloppsvatten deluxe i hela köket..Tja hade vi varit Demi Moore och PAtrick Swayze typ i Ghost kanske även det hade varit romantiskt..men nja..
Kommentera 1 st

Kommentarer
Elin
2012-12-23 - 18:20:35

Mysigt!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: