GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

fokusera på det jag har

2011-06-27 | 10:12:28 | Egocentrerat&Vardagligt

Då var det måndag igen då. Ny vecka med nya tag nya uppgifter nya jobb och nya utmaningar.
Idag ska jag sitta och brainstorma och skissa kring ett jobb jag anlitats för - ska designa motiv till en idrottsförening som skall börja sälja tshirts.
Packa odrar från AVANNA står ju också självklart på to-do-listan och tillverka beställda smycken - smyckesdelarna har varit slut hos leverantör men nu så. Nu kan jag sitta och pärla korsa fjädra mocka kedja igen.

Men jag vill börja veckan allra först med lite positivt tänkande och dela med mig av en klok och jättesnäll och fin kommentar jag fick förra veckan från supervackra härliga Linnéa - med den underbara bloggheadern.

"Idag äter jag nästan allt och tänker att vad fasiken är några extra kilon om man mår bra. Men mår man dåligt är det en annan sak =) jag tycker iaf att du är superfin. Ibland får man fokusera på det man har och inte det man INTE har. Som du har ju världens finaste hår, skitfin benstruktur i ansiktet och massor med benmuskler - skitsnyggt ju =)"

Tack Linnea
, jag har väldigt svårt att hålla med dig angående mina ben..men ska ändå ta till mig orden den här veckan och försöka se på mig själv så där.



Kommentera 6 st

Kommentarer
Grimgoth
2011-06-27 - 11:52:02

Härligt att höra att du har en del spännande och härliga saker framför dig, hoppas det går bra.

Jasmine
2011-06-27 - 11:53:25

Hej! :) Jag skulle bara vilja fråga en sak eftersom jag tycker att du verkligen är en duktig konstnär :) Jag undrar bara om du har några bra tips på vad man kan göra för att utveckla sitt tecknande/målande?

Lycka till med jobbandet idag :)

Jennsans
2011-06-27 - 13:00:46

Låter som en bra dag! Hoppas du hinner gå ut i solen också :) jag håller med ang kommentaren du fick; ditt hår är helt underbart fint!!

Linnéa
2011-06-27 - 13:35:01

Men gud vad gullig du är =) alla kommentarer jag ger är fullkomligt ärliga. Jag vet hur jobbigt det är att inte vara nöjd med sig själv men jag har verkligen börjat fokusera på det jag har, det jag kan, det jag gör bra och det jag gör mindre bra försöker jag göra bättre. Ibland kan man tappa bort sig själv i all vikthets som existerar i vår värld. Är man bara värd något om man är smal? Vad fasiken är det för värld? En sak är säker - jag tänker inte falla offer för den. Om det så är så det måste bli så får man väl skapa sig en egen värld där lite hull är okej=)



Jag vill tacka dig för en underbar blogg som inspirerar var dag. Jag går in på din blogg flera gånger om dagen bara för att fortsätta bli peppad och tänka - allt går om man bara vill =9 du är underbar =)

Mikaela
2011-06-27 - 19:42:27

Vilken fin ring!

Leja
2011-06-28 - 00:16:41

Det är svårt det där med att inte vara för kritisk och negativ mot sig själv. Jag beundrar dem som lyckas och ska jobba på det själv :)



Du är bra! och jag med :D


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: