GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

äntligen en somrig sommarkväll

2011-07-23 | 19:10:01 | Egocentrerat&Vardagligt

Vi njuter av en förhållandesvis ganska så skön sommarkväll med lite blå himmel som skymtar mellan de vita molntussarna, en och annan värmande solstråle, varm luft och typiska sommarljud som brummande raggarbilar, fågelkvitter, getingsurr och typiska sommardofter av nyklippt gräs, varm asfalt med dunstande vattenpölar på en och annan grill som tänts, nyskuren kebab från pizzerian nedanför.
Vi lyssnar på musik och roliga radioprogram, dricker kalla bärs och tittar med kärlek på Ozzy som sovit lugnt och tryggt här på en kudde sen han kom hem vid lunch och de två andra sötnosarna Charlie och Biscotti som då och då pussar på honom.

 

Update: Nu öser regnet ner och det blev typ kolmörkt..oh well..två timmar sommar i all fall..inte illa..suck.

Nu blir det soffa och film och lyxpasta!

Kommentera 3 st

Kommentarer
Annster
2011-07-23 - 20:10:10

Massa mys och fina bilder på dig :)

emma härnqvist
2011-07-23 - 21:46:38

Tänkte just hylla eran sollyx.. Men sen såg jag att ni också hade svarta moln! I Göteborg öööser regnet ner sen ett par timmar (nån timmes uppehåll och solglimtar på dagen..) Ganska mysigt här ändå med massa ljus och en ullig katt bredvid! Mysigt att se att de andra katterna ömmar för Ozzy. Drömmer om att ha en till också, men de blir inte förän vi har större lägenhet. Och vet du det bästa? Eftersom vår Edgar är en avelshane hoppas vi på att det blir en tös i passande tid som vi kan ha kvar :) Kram på dig!

Ida
2011-07-24 - 02:54:11

Myskväll! Sommarregn är inte så dumt det heller :)

Härligt att läsa att ozzy fått komma hem o verkar må bra. Jobbigt med resan bara :( Min kattflicka Lizzy blir jämt åksjuk o kräks när hon åker :(Kramar till er alla!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: