GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Vinn en tygkasse!

2010-09-30 | 08:05:49 | Avanna konst/design/foto

Godmorgon blogosfären...trött i ögat.
Men strax dags att åka till jobbet.

Eftersom ni läsare inte kunde vara med på modekvällen/lagerochprovkollektionsutförsäljningen igår så tänkte jag ändå här fira lite med er genom att ha en liten tävling.
Jag har några tygkassar kvar, ekologisk bomull, tryck på ena sidan. De är lite ( ok mycket) skrynkliga på bilden efter den hastiga upochnedochihoppackandet igår kväll, lovar att stryka till den innan den skickas iväg.

Skriv vilken tygkasse du vill ha i en kommentar i detta inlägg..som bonus kan ni ju skriva en rad om varför ni gillar min design..eller blogg sååå mycket, hehe.
Tycker vi kör en ganska snabb tävling, avslutas imorgon fredag 1 oktober kl 20.00
Så tävla NU!

AVSLUTAD, Vinnare dras inom kort!

Kommentera 87 st

Kommentarer
Emma says style, love & rock and roll.
2010-09-30 - 08:17:49

Kära Anna, aka Pyttis, aka Avanna,

Du är en inspiration för mig och för andra. Din blogg varvas med ytligheter & djup. Du är inte rädd att så för dina åsikter och du ryter ifrån när det behövs. Jag gillare´! Något som jag tror att du vet att jag tycker utan att krysta fram det för att vinna en tävling också ;)



Men oooom jag skulle vinna så skulle jag vilja vinna bruttan med texten bakom! Jag diggar svartvitt & jag diggar trycket med lite streetkänsla, det känns mest som jag :D

Emma says style, love & rock and roll.
2010-09-30 - 08:18:15

*stå för guds skull, inte så! :D

Mikaela
2010-09-30 - 08:22:52

För att du verkar vara en sån himla härlig person som skriver om intressanta saker och fotar/skapar så himla snyggt! Att kika in här ger mig alltid massa positiv energi:)

Och extra glad blir jag om jag skulle vinna Paris kassen som skulle passa så bra till min höstkappa som snart behöver komma ut ur garderoben.

Wiwi
2010-09-30 - 08:24:27

för varje ny design du gör, sitter jag med hakan nere i golvet! det bara ryker kreativitet om dig! tycker själv att det är roligt att skapa då o då och kan klart säga att jag blir inspirerad av dig! Din konst känns så rolig och spontan!

Man kan inte göra annat än att gilla det till tusen!



Kan säga att giraffen bara träffa mitt hjärta direkt! Klockrent underbar! Den skulle jag vilja vinna... :)

Mia
2010-09-30 - 08:25:47

Kära vän! Ja du ser, jag tar stora ord i mun denna viktiga dag :) Jag har ju följt dig länge, som du vet. Faktum är att du är den enda design- och modeblogg jag läser regelbundet. Det är liksom mest träningsbloggar annars i mitt liv. I alla fall just nu. Jag gillar dig för att du är ärlig och känns äkta. Det är ofta lite väl sockersött för mig i den här genren, men här känner jag mig hemma.



Om jag skulle vinna en tygkasse, som sklle användas för såväl en dag på stan som på väg till träning, så vill jag helst ha "My Style My Fashion". Den passar mig! Och budskapet funkar när som helst.



Tack för mig!



//Mia

Katta Kvack (fd bjooti)
2010-09-30 - 08:32:55

Åh vad jag vill vinna giraffen, så klart, djurmönstrat is the shit ju!



Varför gillar jag dig? För att du verkar ödmjuk, fin och jädrans schysst. Sedan är du ju skitcool, snygg och har bra musiksmak också!



Varför jag gillar din blogg? För att du bjuder på så mycket av just allt det som jag gillar med dig. Samt att du har vad som kan vara bloggsveriges snyggaste banner!



Varför jag gillar din design? För att de är roliga, charmiga, snygga och lite flirtiga. Med flirtiga menar jag att de flirtar med färg, humor och trender, och är samtidigt alldeles egna. Älskart!



Pussar

Kvacken

Maria
2010-09-30 - 08:50:27

jag älskar min paris-tee så mycket att jag väldans gärna också skulle ha en tygkasse i samma tryck :) Det jag gillar mest med dina kläder är nog att man känner sig rätt unik med dom (speciellt här i Finland där jag antar att du inte är lika välkänd) Känns mycket skojigare än något H&M-plagg som typ hälften i ens skola redan har :)

Kanske jag inte ens ska börja snacka om din blogg, den här kommentaren blir lite väl lång då :D

Angel
2010-09-30 - 08:58:03

Jag vill gärna vinna påse nr 2,jag älskar din blogg för att du inspirerar så många och är en inspiration,följt dig sen början och du håller lika hög klass ännu + att du har skön stil gumman.

balkanwoman
2010-09-30 - 08:58:29

Jag gillar din blogg för att som vi i mitt hemland säger"Du har något i huvudet" Det betyder att du tänker även med huvudet. Jag gillar din blogg eftersom du lyckas konbinera ytan med djupet medan många andra försöker åstakomma något med endast ytan. Men andra ord anser jag dig inte vara falsk "du är den du är"kram!

miiah
2010-09-30 - 08:58:50

Hej!

Jag skulle vilja ha tygkassen med giraffen på, helt gudomligt söt. Jag beundrar din konst därför att den verkligen är helt egen, den är helt unik och den inspireras något så otroligt! Jag älskar dina färger du använder, så himla färgglatt och det är verkligen speciellt. Att du kan måla/rita/teckna är ingen tvekan om saken, sen att du on top of that är helt amazing på att inspirera andra är som gräddet på mosen :)



Och varför jag gillar din blogg är därför att den är så blandad. Du varvar den med djupa inlägg och diskussioner med underbara bilder på din konst och dina enormt söta katter! Man märker verkligen att du är dig själv i bloggen och ingen annan, du delar med dig av så mycket och ger en glädje i vardagen :)

pimpXprincess
2010-09-30 - 09:09:21

"My style, my fashion" skulle vara sjukt kul att vinna! Jag har aldrig följt modet, utan har alltid kört min egen stil och det vore perfekt med en sådan tygväska då! :)



Din blogg (och du) är awesome för att du är så in i helvetes kreativ och jag tror att du inspirerar många till att vara mer kreativa och tro på att man kan om man vill.

irma
2010-09-30 - 09:09:41

Jag läser din blogg för att det är så himla coolt att se hur ditt företag växer och alla dina snygga tröjor du gör köps av fler och fler, sedan att du verkar vara den enda (uttalade) vänster människan i blogosfären skadar ju inte heller. Tycker det är så härligt att du visar att går fanimig att vara vänster men ändå intressera sig för mode och skönhet, att de som inte utesluter varandra. Att kolla på dina teckningar är så himla inspirerande också!



jag skulle vilja ha giraffen om jag vann :)

Pudding
2010-09-30 - 09:11:08

Jag skulle välja "My style - My Fashion" tygkassen om jag fick chansen!



Och varför jag gillar din blogg? Ja, den innehåller lite av allt möjligt - som jag gillar! Mode, boktips, inredningstips och katter - allt mellan himmel och jord - allt som ger lite extra livskvalite!



Gillar också att det är så mycket "färg" på din blogg - den är varken mörk eller trist - utan en fröjd för ögat! Har även fått några braiga tips genom att titta in här - har tex köpt Reporia-tvålen du tipsat om, och förra året köpte jag en svart klänning på Lindex(som jag bara älskar!) efter att ha sett den på dig!(har för mig att du köpte din i vitt - den med volanger och axelband)

josefin
2010-09-30 - 09:38:56

självklart vill man vara med när de är dina designer som står på spel =) ja föll för nummer tre "my style - my fashion"



anledningen att jag inte kan slita mig från din blogg ligger mycke i dina underbara illustrationer men också i dina mycke kloka och ärliga inlägg.. du skriver öppet och härligt om dina åsikter och när du anser att något gått fel till. stå på dig, du är en inspiration för många..

Victoria
2010-09-30 - 09:55:43

Hm, alla tygpåsarna är ju snygga, gud vad svårt.. Men om jag av någon konstig anledning skulle vinna för typ andra gången i mitt liv, så skulle jag nog välja tygpåsen med texten the capital of fashion. En liten färgklick när man i vinter har tråkiga färger när man går till / från jobb etc etc.



Sen måste jag säga, att jag tycker du är grym. Du är vacker, du har ett vackert utseende. Och din känsla för att teckna och skapa, jag är avis! Jag älskar att rita, men är inte i närheten så bra som du är. Keep on working Anna!

ANNAWII ♥
2010-09-30 - 10:13:50

ÅHH vilken bra tävling gumman! Jag vill ha den vänstra eftersom jag älskar motivet och den skulle ge lite "edge" åt min annars ganska enkla stil. Om jag vinner den kommer den att användas flitigt både som "skolkasse" samt som väska :).



Kram sötis

Sanna
2010-09-30 - 10:15:03

Åhhh jag vill vara med :D jag fullkomligt ÄLSKAR tygkassar :D jag har bara en just nu, som man fick med i en tidning... inte så bra kvalité :/



Om jag vinner så skulle jag gärna vilja ha tygkasse nummer 3 från vänster :) riktigt riktigt snygg :)



Du har en inspirerande och härlig blogg! En energikick när man kommer in här och ser alla härliga färger och bilder.



Kram Sanna

Joss
2010-09-30 - 10:28:58

Hej!

Din blogg var den första jag började följa när jag började läsa bloggar för tre år sedan. Och jag är fortfarande kvar! Det säger väl allt om vad jag tycker om din blogg! :)



Jag skulle vilja vinna tygkassen med tjejen, grymt snygg! Jag fyller år imorgon så det vore en perfekt födelsedagspresent (som skulle bli flitigt använd.) Hoppas på tur! Kram

Fanny
2010-09-30 - 10:30:13

I denhär tävlingen måste jag ju bara vara med! Tygkassar är ju kung och med ditt tryck blir det ju för bra för att vara sant! Fantastiskt!



Din blogg är den första jag läser på förmiddagen. Du är wow! (lånat uttryck ;))

Älskar att bläddra sidor fram och tillbaka här på din blogg och titta på det du målar och gör. Din kreativitet och stil är verkligen någonting speciellt! Asgrym!

Och dina inlägg då du skriver om dina tankar är minst lika inspirerande. Du tvekar inte att yttra dig när något känns fel. Det tycker jag verkligen är jättebra!



Om jag nu, mot förmodan, skulle vinna i den här tävlingen. Så skulle jag önska mig tygkassen med giraffen på. Hur grym? Haha!



Kul att gårdagen blev så lyckad! Kram på dig!

L I L I J A
2010-09-30 - 10:45:32

Åhh, jag skulle verkligen vilja ha den längst till vänster! Så himla skitsnygg! Älskar dina motiv - de är väldigt egna/unika. Love it!

Ebba
2010-09-30 - 10:46:43

om jag nu skulle vinna så skulle jag vilja ha den längst till vänster, tjejen på tidningsskriften. den är ungefär den perfekta tygkassen som jag letat efter så himla länge!



jag har läst din blogg lite från och till i ett par år, och det var väl illustrationerna jag fastnade för från början. jag älskar din blogg för att den är en liten färgklick i vardagen. dina matbilder är ju också så härliga. den är inte som någon annan blogg, det är det bästa! och i och med att jag började läsa din blogg så har jag själv börjat rita lite grann, så himla kul! så tack för inspirationen! :)

Eva
2010-09-30 - 10:53:04

Åh, jag skulle gärna vilja vinna tygpåsen med en giraff på! :) Den var riktigt söt!

Jag gillar din blogg för att du har en bra blandning, för att du bjuder på dig själv o för att jag gillar din stil när du ritar. :)

Du har en egen stil o den gillar jag. :D

Din blogg är den enda mode/konst-bloggen jag läser, för att din blogg är så personlig, inte alls som dom andra som mest är ytliga och likadana.

Haha, vad smörigt de lät. Men de är faktiskt sant! :D

Tess
2010-09-30 - 10:55:16

Jag vill vinna kassen med texten "My style, my fashion". Jag älskar kombinationen svart, vitt och rött och jag tror att den hade passat perfekt till min jeansjacka som används flitigt just nu! Jag läser din blogg dagligen och tycker att den är otroligt inspirerande på många plan, den är som en färgklick i en grå och tråkig vardag! Kramar, Tess

Alexandra
2010-09-30 - 11:02:01

Tygkassen med giraffen är ursöt!



Jag gillar ditt sätt att teckna och måla på, det är ett helt eget sätt. Varje gång du lägger upp en bild du själv har gjort blir jag sugen på att dra fram och rita och använda min egen kreativitet. Tycker det du gör är bra, och du ska fortsätta med det vad folk än säger!

sandralove
2010-09-30 - 11:02:21

Blir glad av din blogg.Den innehåller allt! Inget mer att önska. Du är en härlig tjej! Skulle jag bli den lyckliga vinnaren är den första kassen min favvo.Supercool! Ha en finfin torsdag söta.

Kram

Anna J
2010-09-30 - 11:05:47

Åh va du är gullig som ordnar en sån här tävling för oss läsare! Alla kassar är snygga men min favorit är den med giraffen på så skulle jag råka vinna så är det den jag vill ha.



För mig är du inspirerande eftersom du visar att det går att lyckas att få arbeta med mode och design och bygga upp ett företag trots att du inte bor i huvudstaden utan i en liten småstad. Du inspirerar även med dina kloka och ärliga inlägg som flera gånger får mig att vilja krypa in i datorn och ge dig en kram för att säga att du är hur bra och hur fin som helst. Sluta aldrig med att vara du!!



Din blogg är för mig ett ställe att ständigt återvända till för att få tips om det mesta: mat, böcker, filmer, inredning och mode. För några år sen hade jag en stor blogglista som jag dagligen följde men nu är den mycket liten och numera är det endast fem bloggar som jag måste kolla in varje dag och där har du en plats.



Kram!

Sabine
2010-09-30 - 11:11:02

Ända sedan jag började läsa din blogg har jag förstått att den är helt annorlunda mot många andra bloggar (speciellt storbloggarna syftar jag på): Du skriver med hjärta och själ och är inte rädd för att snudda vid vissa ämnen som kan vara väldigt personliga. Det är just det, du har en perfekt balans mellan det som kan kallas för "ytligt" men det som vi faktiskt älskar att läsa, och viktiga ämnen såsom kroppsbilder, politik, självkänsla osv. Man får allt det goda när man läser din underbara blogg, så det så! Om jag blev en lycklig vinnare av en fin tygkasse skulle jag vilja ha den tredje från vänster, den med text och hjärtat på! Ha en jättebra dag kram!

Camilla
2010-09-30 - 11:20:44

För det första använder jag inget annat än tygpåsar, då jag har lite svårt för väskor, alltid varit ganska bekväm av mig. För det andra fick jag vara med om en oväntad motgång i måndags kväll och förtjänar något positivt, något som jag kan få möjlighet att visa upp. Den första skulle passa fint in här, svart och vit med en donna som fokus och text i bakgrunden.



Anna, jag har följt din blogg väldigt länge, även tidigare än när jag började kommentera. På senaste tid, lite extra och det är mycket för att du verkar vara en otroligt jordnära tjej som inspirerar, får mig att gilla färg och bjuder på bra texter. Du vågar säga ifrån och få din åsikt hörd. Du är en grym kombination av allt jag vill läsa i en blogg. MYCKET DÄRFÖR du är en stor favorit och en vacker dag hoppas jag vi får möjlighet att träffas. Kram

carro
2010-09-30 - 11:28:26

din blogg är min "myspysblogg". Sådär avslappnad o naturlig. Mycket hysteri o stress i andra bloggar, men här är det "hemtrevligt". Har läst din lääääänge nu.



Skulle jag vinna så skulle jag vilja ha giraffen.. börjat samla på tygpåsar med söta motiv. I helgen norpade jag en med Lilla My på.

Anonym
2010-09-30 - 11:29:54

Åh jag vill vinna den med giraffen, han ser lite utmattad ut med tungan ute och skulle passa kanon att ha mina träningskläder i då jag också har tungan utsträckt efter ett pass :P

Och ja, jag gillar din blogg och det vet du, har ju läst den i hundra år typ. Gillar ditt sätt att skriva på och att du står för det du tycker! Och självfallet din vackra konst du lägger ut :)

Sandra
2010-09-30 - 11:30:17

Jag gillar sättet du skriver på, att vissa inlägg kan vara så bra rent "textmässigt" med riktigt bra innehåll medan andra är mer personliga. Det gör det kul att läsa bloggen, det blir mer variation. =)



Om jag skulle få chansen att vinna en av dina väskor, så skulle jag helt klart valt bruden till vänster i bild. Den känns så street på något sätt. Och det skulle pryda min axel väldigt fint i höst/vinter. Ett plus är ju att jag kommer göra reklam för dig i Oslo då jag bor här! =)



Ha en underbar dag!

Hilda
2010-09-30 - 11:36:37

Hej! Jag har läst din blogg i några år, jag tycker att du skiljer dig från de andra bloggarna, du är mer personlig och ärlig känns det som. Sedan tycker jag att dina krönike-inlägg och inlägg om politik verkligen gör din blogg läsvärd! Du sticker ut helt enkelt:)

Om jag vann skulle jag välja kassen med giraffen, den var så himla söt!

Kram!

Jennifer
2010-09-30 - 12:00:43

Så många fina, fastnade dock mest för den längst ut till vänster i svart och vitt, det är mina favorit färger! Jag älskar din design just för att den är så kreativ och efter att ha följt din blogg så känns din design väldigt mycket som DU. Du har många bra citat dessutom. Kram ifrån Jennifer / JFR

Therese Engström
2010-09-30 - 12:21:21

Hej!

Jag skullve vilja vinna "My style, My fashion" för jag gillar den stilrena designen, äslkar hjärtan och mina favoritfärger är svart, rött och vitt. Dessutom behöver jag en snygg bärkasse =)

Gillar din blogg för att du är som oss alla andra med positiva egenskaper och med brister och du hymlar inte om det!

Gillar din design för att den är egen och stilrent snygg.

Tack på förhand! MVH/Therese

Eliyana
2010-09-30 - 12:29:22

Oh, jag skulle ju vilja ha alla! Men den med giraffen fångade mig mest!



Jag har läst din blogg väldigt länge, även om det tyvärr blev ett väldigt hack på ett år precis. Men jag gillar dina kläder för att de är annorlunda och jag känner mig lixom extrafin i dem, för att jag kan säga att jag vet vem det är som har gjort den, vet vem det är som kommit på det och jag gillar hennes åsikter, hennes stil och hennes personlighet.

Och det är ju även därför jag läser din blogg. Jag gillar helt enkelt dig som person!

Malin
2010-09-30 - 12:32:41

Åh Anna. Jag har följt dig i många år och gläds alltid åt dig för minsta lilla framgång & framsteg. Du är som så många andra påpekat unik i bloggvärlden vilket jag uppskattar, samtidigt som du är jordnära och vågar vara ärlig!

Om jag skulle vinna en kasse så vore "My style my fashion" perfekt, då det är ganska mycket jag, som aldrig handlar efter trender utan eget tycke och smak.

Ida
2010-09-30 - 12:44:30

Åhhhh, jag älskar giraffer!! ja, allt som har med afrika att göra faktiskt när det kommer till inredning och annat! Så det är definitivt den tygpåsen jag skulle välja! Och jag tycker så mycket om din blogg eftersom du inspirerar en till att göra det man vill med sitt liv, att våga helt enkelt! och jag måste säga att den tiden som jag har följt din blogg så blir jag mer o mer övertygad över att vi har väldigt lika syn på samhället och andra av livets aspekter och därför känner man igen sig själv i så mycket av det du skriver, vilket gör det ännu roligare att läsa. Stor kram på dig!

A
2010-09-30 - 12:47:46

Åh, alla har ju redan skrivit så många fina ord om dig Anna, och din blogg!

Så vad ska jag kunna komma med, annat än hålla med alla!

Men jag gillar din blogg/dig för bl a dina illustrationer som är så personliga, dina vettiga åsikter, din sårbarhet (som kommer fram i vissa inlägg) och för att du känns så "vanlig" (obs! en komplimang!!!) trots att du, med mina mått mätt, har en stor blogg och ett känt, eget, klädmärke!

Jag önskar att jag var lite mer som dig! Kram!



Åsså skulle jag gärna vilja vinna kassen längst till vänster, med tjejen/texten på...

Alexandra
2010-09-30 - 12:48:35

Då skulle jag vilja ha tygkassen längst till vänster.



Även om det inte alltid trillar in kommentarer så läser jag din blogg. Den har mycket, men är såklart nischad på samma gång.

Det finns mycket öppenhet, ödmjukhet, sorgliga stunder, glada stunder. Jag är tacksam för att jag kan dela mina glada och mindre glada stunder på din blogg, samt ta del av all otrolig inspiration som lyser igenom alla dina skapelser. De inspirerande energier använderj ag till annat i mitt liv, som ger mig en liten kick under dagen :)

Hanna
2010-09-30 - 12:55:09

"My style, my fashion" passar mig bäst, gillar giraffen också. Jag tycker du har en skön stil Anna och skulle gärna ha mer av dina kläder i min garderob, vore det inte för att jag är på smällen hela tiden så hade jag nog det också, haha.. En tygkasse funkar dock både med och utan bautamagen ;) Ha en skön dag!

Bim HD
2010-09-30 - 13:23:07

Jag är kvinnan på bilden - hon till vänster :) tihi... Nä, skämt och sidor, gillar den - och alla de andra ;) My style, perfekt... giraffen, bara för att den lipar åt världen? Det vill jag också göra än mer!!! :/

Varför? Ja, jag tror inte du behöver undra över varför jag läser din blogg, vännen. Det finns något där, det finns en tanke, inte bara ord... det finns en människa som känns och ÄR äkta - märks om inte annat i många andra sammanhang och samtal. That's life och mer därtill... en själ - eller två själar och en tanke? :)

Må så grankott... kramis Skruttisen!!!

Hm, någon som undrar om hon är på G att bli sjuk, än mer än vanligt alltså - verkar gå det också? ;)

Carro
2010-09-30 - 13:26:47

Om jag vinner skulle jag gärna vilja vinna tygkassen med giraffen på, då jag älskar djur och tycker att giraffer är galet söta!



Jag gillar dig och din blogg för att du står med båda fötterna på jorden, jag avundas verkligen din kreativitet och din förmåga att skapa, du är otroligt duktig och verkar vara en himla gullig tjej.



Jag är dessutom så himla nöjd med tavlan som jag beställde från dig, och den har fått många komplimanger från folk som varit på besök. Det var inte sista gången jag beställde en tavla från dig.



Det glädjer mig också att komma in här på din blogg, läsa dina inlägg och se dina fina skapelser. Du berör, på ett vackert sätt.



Kraam

Tarawyn
2010-09-30 - 13:36:03

Den underbara "my style..." är nog min favorit.

Gillar din design på grund av den lite lekfulla stilen, framförallt de kaxiga tjejerna och att allt inte måste vara perfekt. Lite som i verkligheten, ingen är perfekt och det är det som ger lite charm.

Nathalie
2010-09-30 - 13:44:12

Vilken tygpåse jag skulle vilja ha. Ja det är ganska självklart val för mig att det skulle vara textbruden. Framför allt för att jag älskar att skriva och känner att det kännetecknar mig som person väldigt bra, men även för att den är stilren.



Varöfr jag tycker så mkt om dig blogg måste nog vara för att du är som alla andra, den vanliga människan, du är inte pinnsmal och lever inte efter samhällets ideal. Du är dig själv och det är det som gör dig så underbar att läsa om. Man vill bara läsa mer och mer och går in på bloggen flera gånger om dagen och bara hoppas på att du ska ha uppdaterat. Du visar upp vanliga kläder, som jag själv aldrig skulle ha hittat om jag inte hade sett de i din blogg. Jag helt enkelt gillar din blogg för att när man läser din blogg, så känner man att det finns vanliga folk, som är mulliga, som lever livet och som är precis som alla andra. Att det inte bara är de pinnsmala som syns i media. TACK :D

Grodan
2010-09-30 - 14:11:47

Alla är ju supersnygga men min favorit är den med giraffen på. Hur underbart söt är den inte? Ge mig :D

Michaela
2010-09-30 - 14:27:43

Vad jag älskar med din blogg är att den är ärlig, kreativ och varierad. En bra blandning av vad jag gillar mest kläder, illustrationer och tankar om livet.



Och vad det gäller tygkassar så skulle jag egentligen vilja ha alla men den första skulle nog passa mig bäst ändå.

egoflickan
2010-09-30 - 14:37:15

Just nu råkar jag vara ute efter just en sån här kasse! Har letat hur mycket som helst efter det, men inte hittat någon jag tyckt om. Nu när jag ser dina däremot är det som om de är specialdesignade efter min illusion om hur den ska se ut. Alla är underbara, men vill nog tävla om den första. Eller tredje? Eller kanske den andra? Vad fasen, kan jag inte tävla om alla tre?



Jag har följt dig blogg ganska länge, och har aldrig kännt för att klicka bort den där lilla följ-ikonen på bloglovin. Dels därför att det är så härligt med en bloggerska som är så himla vacker trots att hon inte ser ut som det där "idealansiktet". Ovanpå det är hon jättebra på att illustrera, och har byggt upp ett eget klädmärke alldeles själv, där alla plagg väcker ha-begär.



Jag har redan kommenterat flera gånger vilken underbar människa du verkar vara.



Din blogg tror jag är den första jag började följa på allvar, och det var flera år sedan. Och jag har aldrig tröttnat.

Beatrice
2010-09-30 - 15:19:16

Redan första gången jag läste din blogg blev jag fast. Det finns så få bloggare i bloggvärlden som vågar visa vad de står för och vem de är. I din blogg finns inget falskspel, bara raka puckar och det uppskattar jag då en drös av alla andra bloggare bara skriver om det ytliga för att slippa utelämna sig själv.

Men du verkar som en sådan varm person som vågar visa när livet inte är röda rosor och små rosa moln.



Jag inspireras av dig och dina framgångar och är tacksam att jag får ta del av en del av ditt liv.



Jag blev helt förälskad i tygkassen med texten "the capital of fashion" så skulle jag bli ärad med att vinna skulle jag jättegärna vilja ha den.



Ha det fint och ta hand om dig!

Kram

Nina
2010-09-30 - 15:24:34

Ojoj, det var svårt att välja. Men det får bli The capital of fashion =)



Jag gillar din blogg för att du är personlig, svara på kommentarer och så verkar du vara så snäll och trevlig! Gillar din personlighet som du visar på bloggen! =) Ha det gott!

Lisa
2010-09-30 - 15:48:26

Jag tar alla? Nehepp ne okej, den längst till vänster med den snygga bruden dårå!



Kommentarer är väl överflödiga för att beskriva din blogg egentligen.. Du vet vad jag tycker! Eller ja... Har kommenterat din blogg förut men det är väl kanske svårt att hålla reda på alla... Men för o upprepa mig lite så anser jag att du är den mest självständiga och unika bloggaren i ditt slag. JAG GILLAR!!! Kramkramkramkram

isabelle
2010-09-30 - 16:27:43

För det första vill jag bara säga att din blogg är oerhört inspirerande! Kreativiteten flödar hela tiden, jag älskar dina foton och din originalitet. Detsamma gäller dina designer, de är verkligen "egna"

Du verkar även vara en riktigt bra människa med vettiga värderingar, du når en på djupet.



Jag fastnade verkligen för tygpåsen med giraffen, ursöt, så om jag hade den stora turen att vinna...

SARAS FOTON & TECKNiNGAR
2010-09-30 - 16:28:57

Jag är med i tävlingen och tjejen längst tillvänster. Och varför läser jag din blogg då? Jo du inspirerar så enormt och du ritar så himlans fint! Jag kan inte riktigt förklara varför men din blogg är bara alltid så rolig & intressant att läsa.Har jag nån gång inget att göra kollar jag alltid in din blogg, om du inget nytt inlägg har så kollar jag i ditt arkiv haha ;)

Jessie
2010-09-30 - 17:20:00

Jag hade önskat mig påse nr.1 så att jag hade kunnat bära med mig lite härlig pyttis-art var som helst :) Hade känts kalasfint.

Cissi
2010-09-30 - 17:37:27

Åh, skulle bli så glad för nr 3 från vänster!



Du är en stoor inspiriationskälla för mig, inte bara ytligt utan även djupare. Du får mig alltid att tänka till och se saker på olika sätt, vilket har hjälp mig att mogna ännu mer. Dessutom som topp på det gillar jag din stil och har fått mig att se hur jäkla snygg man kan bli även om man inte väger 40 kilo!



Och så skulle det vara finaste födelsedagspresenten då jag fyller 18 på söndag! =)



Kram!

Sara med stort S
2010-09-30 - 17:43:04

Underbara inspirerande störtsköna Avanna/Pyttis så fort jag såg bilden gick jag och kärade ner mig i kasse nr. 1 ! Då jag surfar runt på mina bloggar som ja följer och kommer på att jag inte kollat din ännu så lyser jag upp direkt och blir ytterligare glad då ja kommer in på din blogg och får ta del av din vardag och teckningar som inspirerar mig så otroligt mycket. Så hoppas att jag skulle ha turen att vinna min första av dina designer, de har jag väntat länge på :) hoppas du har en bra dag och fortsätter att motivera och inspirera oss bloggläsare! :)

sop
2010-09-30 - 18:04:48

Jag skulle gärna vilja vinna Giraffkassen :-) För att ge till min brevvän i Motala,hon samlar på giraffer. Jag har läst din blogg i flera år, o gillar att den är så blandad,vardagsliv med shopping, upp o ned-humör och dina teckningar. Sen måste jag erkänna att jag inte tycker om Alla dina motiv,o svär lite över att jag inte hann köpa en vit "Today I´m wearing this"-college i våras .

fanny
2010-09-30 - 18:10:43

Jag vill vinna den längst till vänster med glasögontjejen på.



Jag gillar din design för att den är mjuk och lekfull, den känns jävligt lättsam och inspirerande om man jämför med allt minimalistiskt, svart och grått som annars präglar det svenska. Och din blogg gillar jag dels på grund av samma anledningar som jag gillar din design, dels för att du känns så himla ärlig.

Ida
2010-09-30 - 18:28:13

Den här bloggen känns äkta, rakt från hjärtat och tack och lov inte så j¤vla pluttig nuttig. Därför väljer jag att klicka in mig på den här sidan.

Om jag vinner skulle jag vilja ha en fin giraff eller en cool brud på min tygpåse.

Hälsningar!

..:Sarah:..
2010-09-30 - 18:33:51

Den svart-vita som syns först ! :) Den gilla jag.

Å varför jag vill ha den, för att din design helt enklet KICK ASS !! så enklet är de. Kram

Erika
2010-09-30 - 18:35:59

Du är en av de bloggare jag har följt längst och den enda av dem som jag fortfarande kikar in till varje dag. Du har något som fastnar. Du är bara bäst =)

Giraffen med den blå tungan är min favvo, så den skulle jag gärna vilja vinna.

Sanna
2010-09-30 - 18:40:50

Läsa din blogg det gör jag för att den är varierande och välskriven, vilket tilltalar mig mycket. Du ger mig tips och inspiration. Du och din blogg kan även ge oss läsare några tankeställare. Du visar framsidan och baksidan, allt är inte tipp och topp jämt.



Tygpåsen med giraffen skulle jag vinna eftersom den fick mig att le och tänka på ett barndomsminne som. Ett leende kan man aldrig få för mycket av.

Anna E
2010-09-30 - 18:56:19

Vid ev vinst önskar jag tygkassen "My Style My Fashion".

Varför jag gillar din blogg är lätt att svara på; den är charmig, ärlig, allvarlig, verklig, sann. Den speglar en människas (ditt givetvis) liv. Den innehåller mode, arbete, vardag, inredning, färger. Jag älskar att du bjuder in oss i ditt liv med allt vad det innebär, MODIGT! Tack för att vi får vara med på resan.

Moa
2010-09-30 - 19:23:37

ÅH!! Jag skulle vilja vinna den my style, jag har redan linnena! (eheh ett vitt och ett svart, känner mig lite som pappa när han köper 2 par likadana byxor bara för att han gillar dom). Designen tycker jag är awesome för att den känns rolig och framförallt så har den ett budskap bakom (framförallt om man läser din blogg). Linnena är dessutom grymma eftersom är så långa att man inte visar halva rumpan ifall man böjer sig ner och har jeans på sig + är kanon för mig som är så lång (189)! Kram!!

Sanna
2010-09-30 - 19:30:56

ååå jag som nufötiden plugga och släpar böcker fram och tillbax hela tiden skulle verkligen önska mig en snygg tygkasse att bära böckerna i .



Min önskningvinst skulle vara : My style kassen, otroligt vacker !



Jag älskar ju dina teckningar som du vet och är en flitig läsare av din blogg. Du är otroligt talangfull och verkar så otroligt trevlig vilket gör det mycket roligare att följa och stödja dig.

Ha det bäst kära du !

lina
2010-09-30 - 19:32:13

jag skulle himla mycket jättegärna ha en av dina tygkassar med en giraff på. Bara för att den är så himla fin och du är så duktig!

Run to You
2010-09-30 - 20:58:28

Jag skulle jättegärna vinna vinna giraffen.



Nu måste jag komma på en bra anledning. Du vet att jag alltid diggat din blogg och i rättvisans namn så har jag redan flera fantastiska Avannaplagg i garderoben, både från Nelly och från den tid du hade shoppen hemma. Så jag borde unna nån annan stackare att få en Avanna kreation men nej, JAG VILL HA DEN! Och jag skulle vårda den innerligt och använda den flitigt! Och länka dig på min blogg så mina 22 läsare hittar hit till din blogg. Hahahaha.



Ha en bra kväll vännen! Kramis

victoria
2010-09-30 - 21:20:26

Hejhej!



Jag vill gärna ha dem med en giraff på! Jag gillar don blogg för att den är så ärlig. Du försöker inte vara något som du inte är och du säger rakt ut vad du tycker! Tack för att du finns!



//Victoria

Sanna
2010-09-30 - 21:32:08

Jag tycker så mycket om din blogg att jag egentligen inte vet var jag ska börja. Jo, men den är ju rättstavad och som språkpolis värdesätter jag det högt. Jag tror också att du är både allmänbildad och klok. Dessutom rolig. Speciellt minns jag ett inlägg för flera år sedan då du låg på sängen och ryggen liksom fastnade. Jag satt i skolan och smygläste men skrattade så tårarna rann. Och ibland är det andra känslor, öppet skrivande om BDD, hudvård och lindexshopping. Eller hur det är att vara egen företagare. Ja, jag tycker att hela bloggen är inspirerande. Det är så befriande med en bloggerska som inte bor i Stockholm! :)



Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha my style, my fahsion-påsen.

lejla
2010-09-30 - 21:51:06

För att din blogg är go.

Nej men, handen på hjärtat: din blogg är äkta. Med äkta menar jag att den är så okonstlad att det känns som om man fikar med dig över en kopp té. Även om du kanske inte drar hela din livshistoria för oss läsare (klokt!) så känns bloggen personlig - den är unik, den är rolig och som läsare känner man sig välkommen och hemma i den. Den ger inspiration vare sig det handlar om mode, självförverkligande eller foto och den ger oss även grymma lektioner i sunt förnuft (när du tex skriver om politik eller aktuella händelser).



Jag har mycket svårt att bestämma mig mellan Paris-påsen och giraffpåsen. Paris för att jag är personligt bunden till den staden, även om jag bara besökt den två gånger så har fina saker hänt där. Å andra sidan påminner giraffen mig om min finaste som mäter ca två meter över marken och som man känner sig så kort bredvid (hoppas han inte läser det här haha).

Hm. Giraffpåsen..

Satie
2010-09-30 - 21:54:37

Jag skulle vilja vinna the capital of fashion tygpåsen (den med det rosa eiffeltornet) för den kombinerar flera bra och utav mina favorit ting.



1. Franskt mode.

2. Eiffeltornet och Paris i sig.

3. An original, fabolous Avanna design!



Skulle sitta fint nu i höstmörket :)

Annster
2010-09-30 - 22:09:50

Jag skulle vilja vinna nummer 1 i så fall :)



Vad som är så bra med din blogg? Du har talang i att skapa, du skriver bra, du har humor och tycks vara en fin människa som inte går att tycka illa om :)

Emma - On the moon with Steve.
2010-09-30 - 22:26:31

Jag gillar din design för den är snirklig.

Det känns lite udda och fint på ett snirkligt sätt.



Jag skulle vilja ha den med giraffen. Det skulle bli hysteriskt fint för mina vänner att jag äntligen fick min "evil giraffe" som jag pratar om jämt.

TOVE GUSTAFSSON
2010-09-30 - 22:43:59

GIRAFFEN! :D Alla tygpåsar e lika underbara, men eftersom att jag e så svag för giraffer är giraffpåsen min favorit!



Har jag sagt att du e grymt duktig föresten? Om inte, så är du det! Du e duktig på att skapa och måla, duktig på att blogga och skriva och duktig på att säga vad du tycker. Dessutom e du lite rolig också :) kramen!

Malin
2010-09-30 - 22:46:56

Du är en väldigt duktig och kreativ designer.

Du och din blogg är en bra inspiration! :)



Skulle vilja vinna " My style,My fashion"

för den är så snygg och skulle passa mej

riktigt bra då jag älskar fashion. :)

Amanda
2010-09-30 - 23:03:44

Den med giraffen är ju coolare än någon annan tygkasse jag sett :) Underbart med människor som har fantasi och tufft att du verkligen gör som du vill :)

Ida
2010-10-01 - 01:36:43

"My style, my fashion"-trycket är bara så snyggt!



Att jag älsakr din blogg är väl ingen nyhet. Hur länge har jag läst den egentligen?! :)



Kramar!

Art By Tina
2010-10-01 - 08:28:10

Oh en tävling av bästaste Anna!



Din design tilltalar mig och du är en stor inspirationskälla för mitt egna skapande - även om vi uttrycker oss på olika sätt. Du var en av dom första bloggarna jag började följa och då jag samtidigt förstod att man kunde uppfölja sina drömmar genom att starta en blogg - synas där ute. Och du har verkligen lyckats med det!



Psst. Den första tygpåsen, svartvita med tjejen. Jag gillar rosetter! Fick en påse av Kan Dee i början på veckan - då borde jag ju ha en av dig också för att väga upp=)



Hoppas du får en suverän fredag!

Malin
2010-10-01 - 08:57:57

Tjohoo! Jag kollar in hos dig regelbundet ända sedan 2007, just för att jag gillar ditt tecknande som är så olikt mitt. Och så tycker jag om att du ritar så prestiglöst och flygande fritt. Jag är inte toppförtjust i allt du ritar men det har med att göra att vi har lite olika smak, inte att jag inte gillar ditt sätt att teckna. Men så finns de där guldkornen som är så störtsköna (som exempelvis giraffen)! Det är också kul att se hur stilen förändras med tiden. Giraffen är min favorit bland påsarna - den har skön stajl och dessutom hör giraffen till mina favoritdjur.

Anonym
2010-10-01 - 09:15:49

Jag känner mig lite som tjejen på väskan längst till vänster! Ska snart flytta till kärleken som bor i en annan del av landet och det är många tankar och planer som snurrar runt mig! Fantastiskt fin väska!



Jag har läst din blogg i flera år och vad jag gillar med den är att den är så varierad! Fina illustrationer, texter om politik, träning, och framför allt tillgänglig shopping på Lindex :-) Det är mycket mer inspirerande än dyra butiker som jag ändå inte har råd att ens gå in i! En varm och ärlig blogg helt enkelt.

Anki
2010-10-01 - 09:16:55

Det var jag som skrev kommentaren ovan men glömde fylla i namn :-)

Josefine
2010-10-01 - 09:24:51

För att inte tala om att det är riktig konst det du gör, så är det faktiskt något jag kan relatera till.

De glada och klara färgerna är påminner om mitt underbara umgänge kring mig, och ,faktiskt, lite om mig själv emellanåt.

Jag älskar att samtidigt som det ser och är tecknat kan jag fkatikst se det som "verkliga" motiv med lite fantasi.

Jag är avundsjuk på dig att du kan rita som du gör, jag önskar att jag var lika bra på det som du. Jag önskar att jag också kunde skapa en sådan glad och hoppfull känsla du du gör hos mig varje gång du visar vad du kan göra.



Bloggen är lika så; bra, rolig, trevlig att läsa, glad och grann på färger. Den är mycket trevligare att läsa än alla andra bloggar som skriver om sina eviga dagar ut och in. Man flyter liksom in i sin egen lilla värld tillsammans med din blogg.

Jag vill passa på att säga tack för att du är som du är och gör som du gör. you bring happyness into a sad day.



(Jag skulle vilja ha kassen med tjejen eller giraffen, tycker båda är så fina så jag har svårt att välja. Överraska mig ;) )

Linda
2010-10-01 - 11:28:28

Diggar "my style my fashion" allra bäst.



Jag har följt din blogg sedan... kan det vara 2005-2006!? Många bloggar för att visa upp en bild de vill förmedla av sig själva, ofta är livet lätt som en plätt, det finns inga bad hairdays och man har shoppat varje daaaag... Din blogg känns mer personlig, samtidigt som du blandar glamour och vardagslyx med att man får följa din kreativa karriär. Du visar också när du är trött, baksidan emd att vara entreprenör, står för åsikter (även om du vet att många inte kommer hålla med) och får läsaren att känna "thank god, det finns fler människor som inte har det perfekt dygnet runt". Men främst så blir jag inspirerad, både av din personlighet och din kämparanda som entreprenör.



Jennifer [fotoblogg]
2010-10-01 - 15:12:16

Åhh, jag gillade den högra jättemkt :) Fyllde år igår så därför borde jag vinna ;)

Saralingon
2010-10-01 - 16:05:24

Jag gillar dem allihop, men jag ÄLSKAR giraffen (och den längst till vänster också, iofs:))!

De ser precis ut som sådant jag skulle vilja rita, om jag bara lyckades få dem att flyta ut ur min penna:)

Hoppas!!!

Saralingon
2010-10-01 - 16:23:07

Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna giraffen med den så charmant blåa tungan. Blev tokförälskad!:)

Du ritar sådant jag skulle vilja rann ur min egen penna, därför vill jag hemskt gärna ha en fin Avanna kasse över armen!



hoppas!!!

Saralingon
2010-10-01 - 16:24:03

Oupsi, det blev två från mig ovan. Men där ser du - SÅ gärna vill jag vinna ;D

Lo
2010-10-01 - 21:27:14

Jag skulle vilja ha den längst till höger. Jag gillar din blogg för att du skriver väldigt rakt och ärligt och för att du verkar så skönt cynisk (inte tant-cynisk, Miranda Hobbes-cynisk).


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: