GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

oscars 2010

2010-03-08 | 00:23:30 | Film/TV/Kändisar

Ok, nu är det igång!
Var först en massa trubbel med ljudet på Kanal 9, men nu är det fixat.
Tydligen spöregnar det över röda mattan..jag väntar på att det ska regna stjärnor. Hittills lite tunt.

Nominerade Anna Kendrick i en underbar vacker blekrosa skapelse med dold hög slits.Och nu kunde man se Mariah Carey och som vanligt: Klyfta, slits och ben till svallande lockar.

Update 00.43: Ryan Reynolds verkar vara utan sin fru Scarlett johansson..Zoe från Avatar är vacker som en drottning. James Cameron ser mer ut att höra hemma på Österlen i ett konstnärskollektiv med Ulf Lundell och hans fru, ja ursäkta men jag trodde hennes arm skulle gå av när hon hälsade på intervjuaren.
Amanda Seyfried bär en enkel "klassisk" gala klänning i silver/grått..fin men hade väntat mig lite mer av Amanda som enligt mig är en av Hollywoods vackraste.
Monique i figursmickrande vackert blått.
Blått verkar för övrigt vara lite av Årets rödamattanfärg...Avatarinfluerat??


Update 00.52: Så typiskt att det inte verkar gå att kommentera blogg.sebloggar nu..nu när man anstränger sig...fast å andra sidan kanske det inte är så många som är vakna nu ändå..?

Update 01.08 Nicole Richie i vackert skmrande glittrig helång klänning med slälp samt lång ärm. Maggie Gyllenhaal i storprintad snygg klänning design Dires van Noten.
Sandra Bullock fullkomligt  strålande i champagneguldsilverfärgar klänning med långt släp och spetsbroderad topp och utsläppt slingrande strikt hår och färgglada läppar.

Update 01.19 Snygga George Clooney minglar runt bland fans utanför galan - så sött.

Galans vackraste hittills.? SJP!!

I Chanel Couture i gräddvitgult? med blåa detaljer och en underbart vacker frisyr med perfekt makeup.

Dessutom såg det väldigt kärt ut
(från hennes sida iaf)till maken Matthew Broderick.

 

 

Update 01.52: Bara några minuter nu innan själva galan börjar.

Har sett J.Lo skymta förbi likt en prinsessbakelse i rosa tyll. Kate Winslet stilrent vacker i silver  från Yves saint laurent och imponerande diamanter runt halsen..lite Rita Hayworthfeeling. Meryl Streep vacker som alltid men i tråkig badrocksliknande sak. Robert Downey Jr cool i solbrillor.

Queen Latifa is glowing i gammelrosa och Carey Mulligan står ut med sin korta frisyr och lite gothinfluerade klänning som tydlgen har små knivar och saxar på sig.

Även Cameron Diaz kör på utsläppt hår åt sidan med lite vågor klädd i guldstrassstass från Osca de la renta.. Såg Kristen Stewart flasha förbi mager och blek.

Update 02:34: Nu är galan igång! Neil Patrick Harris från How I met your mother inledde med ett shownummer och nu kommer kvällens värdar: Steve Martin och Alec Baldwin! Två skojfriska nissar!

Update 03:14 Börjar bli lite seg i skallen men ska kämpa på. Martin och Balwin är skitroliga men en del i publiken verkar inte alls fatta en del av skämten. Waltz vann för bästa manliga biroll i Ingloius Basterds. Robert Downey Jr ch Tina Fey har hittills gjort roligaste presentationen av nominering.

Update 05:38 Jeff Bridges vann just Oscar för bästa manliga huvudroll. Inte sett filmen eller prestationen men det kändes ändå rätt likaså att Mon'ique vann för bästa kvinnliga biroll för filmen Precious. Ja när jag tänker efter så har jag sett väldigt få av de filmer som är nominerade.

Up har jag sett och den vann för bästa animerade, yey!en film som heter Logorama vann för bästa sort film och den vill jag verkligen se.

Ben Stiller var underbar som presentatör utklädd till en Avatar.

Avatar har vunnit en del av sina nomineringar, de tyngsta kategorierna kvar..

Nu hoppas jag att Sandra Bullock kammar hem en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll...inte sett filmen nej men Sandra har gjort så många bra prestationer genom åren nu så...

Update 05:48 YEY!!!!!! Sandra!!!

Update 05:56 Första kvinnliga director nånsin som vunnit, Kathryn Bigalow...vann över James Cameron..som tydligen är hennes exmake. Och nu vann hennes film Hurt Locker för bästa film och slog därmed även där Avatar.

..och snipp snapp slut så var galan slut.

Nu skall denna blonda bloggerska hoppa i säng och sova nån timme eller två.

 


Kommentera 8 st

Kommentarer
Marcus Å
2010-03-08 - 08:44:55

Mycket bra uppdatering! Allt bra med dig idag? Har lyft fram intervjun med dig idag, så folk kan lära känna dig lite mer :)Ha en bra dag vännen!

sara
2010-03-08 - 09:02:25

vilken update! :D

ååå va snygg SJP var!

frida
2010-03-08 - 09:06:37

Zoes klänning var så fantastisk! Krävs nog en hel del för att kunna bära upp den. &SJP's var också makalöst vacker. Fast, hon är skitsnygg oavsett vad hon tar på sig.Starkt jobbat inatt!

Alexandra -gravid vecka 34
2010-03-08 - 09:16:48

Oj det va oscars i natt! Och du orkade se på det?! Va bra :)

Själv har jag varit iväg hela helgen typ och däckade igår kväll. Jätteskönt :) Kram

L
2010-03-08 - 10:38:38

jag har aldrig sett ett oscars program är det värt det? :)

Art By Tina
2010-03-08 - 10:52:06

Sur på mig själv för att min plan som var att titta på galan fullständigt gick i stöpet - somnade i soffan. Får ta del av din uppdatering istället=)

Natasha
2010-03-08 - 11:10:25

Jag brukade kolla på Oscars förut, men inte längre. Det är liksom inte speciellt roligt längre.

Anonym
2010-03-08 - 16:02:54

Någon som vet var man kan se galan på nätet?


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: