GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Wrong Kind of Mood

2008-03-05 | 17:22:40 | Avanna konst/design/foto

Tänkte det var dags för en t-shirttävling igen..eller utlottning kanske är ett bättre ord..

Den här t-shirten har ju varit till salu nu i några veckor både hos mig och hos Glitzy.se.
146310-4766
( pris 249:- + frakt, finns ett fåtal kvar)

Dock så gick jag en laddning ifrån tryckeriet som var aningen "feltryckta":

146310-4765

Och det är en sådan t-shirt jag nu tänkt att lotta ut.
Vill du ha en?
Skriv en kommentar i detta inlägg om vad som kan göra dig riktigt jäkla urförbannad!
Häv ur dig! lätta hjärtat lite. Det behöver vi alla ibland. Visst man ska försöka vara positiv och glad men ibland behöver man även få koka över lite....mycket.
Jag drar sedan en vinnare på fredag kväll och vinnaren får välja vilken storlek hon/han vill ha.
TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Vill du köpa den "feltryckta" varianten så kostar den 150:- inkl frakt.
maila [email protected]
Kommentera 116 st

Kommentarer
Bim H-D
2008-03-05 - 17:47:02

Ja, just för tillfället är det användare som ringer och skäller ut oss för att våra system/datorer är urusla och de inte kan jobba, blablabla... Sedan när man väl frågar dem vidare så visar det sig att de sitter och försöker logga in med datornnamnet istället för användarnamnet, öhhh... vem är knäpp! Och det ÄR inte kul när man blir utskälld så det ryker för det inte... och inte när det sedan då påpekar att de är verksamhetschefer och MÅSTE få hjälp NU... vem hade rätt? fel? Man, räknar lite då...
Må så gott... värmländskan Bim, som även retar mig till vansinne på folk som INTE vet vad en blinkers är på bilen... ingår inte det i standardutrustningen på nyare bilar, eller? Tillval för vissa? Har inte råd med det? Eller att inhandla nya lampor??? Jag blir galen på att inte få reda på om de ska svänga eller fortsätta, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... trafikvett stavas det!!!!!!!!!!!!!

Malin Harju
2008-03-05 - 17:51:58

Jag blir jävulskt förbannad på föräldrar som inte har vett att bry sig om sina barn! Skaffar man barn ska man för h-vete begripa att de kräver kärlek och omvårdnad INNAN man sätter de till världen. I mitt jobb (förskollärare) ser man mycket skit och om det inte vore olagligt skulle man vilja läxa upp vissa föräldrar rejält! Det är sinnessjukt alla "tester" vi fick gå igenom innan vi fick köpa vår hund kontra att vem som helst kan "göra barn" som man "oops, nu måste ta hand om!"

Tack för att du gav mig tillfälle att reagera av mig lite!

Kramalin

HELENASCITY
2008-03-05 - 18:02:00

snygga =)

clara
2008-03-05 - 18:05:33

något som gör mig förbannad är när man sitter med ett riktigt jobbigt, tråkigt skolarbete. man skriver och skriver. känner sig tillslut hyffsat nöjd men på något mindre lyckat sätt glömmer man spara eller trycker på någon mindre kul knapp och allt försvinner, eller strömavbrott!
det samma kan gälla långa blogginlägg som man skrivit. inte så kul!

Sassy
2008-03-05 - 18:09:37

Jag blir förbannad på orättvisor. Orättvisor på olika nivåer, mellan länder, mellan människor osv. Och när folk inte gör rätt för sig så att det drabbar andra. Det gör mig förbannad!

Sassy
2008-03-05 - 18:10:22

Jag glömde att nämna missunnsamhet, det är något jag hatar! När man snackar ner andra för att man själv är så jäkla avis, men inte kan erkänna det.

Mathilda
2008-03-05 - 18:16:40

Tröja var jättefin med feltrycket också!

Gisele
2008-03-05 - 18:28:06

Jag blir arg när man ringer och behöver hjälp med sin mobil när dom inte fungerar som dom ska!
Oftast är det en tjej man får prata med som verkligen inte vet vad hon säger & jobbar med!
Då blir jag arg! Hon kläcker ur sig saker som verkligen inte har med saken att göra & frågar dumma saker som; 'Har du testat att stänga av mobilen?'
Det är väl självklart att man har testat det innnan man påkostar sig ett samtal för 10spänn i minuten!
Sen så kopplar dom oftast vidare en till fel person som sedan kopplar vidare en igen!
Har man inte mobil eller teknik intresse ska mam väl fan inte jobba med sådant?? Ahh!
Samma gäller tjejer som står ute i affärer och säljer mobiler..SKICKA DEM PÅ UTBILDNING INNAN NI SKICKAR UT DEM I VÄRLDEN ELLER SÄTTER DOM VID EN HJÄLP TELEFON!! Så känner jag!

Sophie
2008-03-05 - 18:29:55

Just nu är jag riiiktigt (ytligt) förbannad för att vi tjejor måste stoppa i oss massa hormoner genom livet, jag är så trött på att gå runt som ett svettigt hormonångande vrak!! Varför är det VI som ska vara tvugna att proppa i oss sån skit? I och för sig är jag inte säker på att jag vill ha en kille full av hormoner istället, men ändå. Så nu har jag lättat mitt hjärta, som sagt en "ytligt förbannelse" men uppriktig, i alla fall för stunden!

Jennifer
2008-03-05 - 18:36:39

Något jag blir riktigt arg på är när något jag lagt ner mycket tid på bara viftas bort som något oviktigt. Till exempel när jag läste en distanskurs på universitetet så skulle vi göra ett grupparbete på distans. En av gruppdeltagarna tog på sig att sammanställa arbetet och skicka in det. Hon tyckte referenser var onödigt och tog helt sonika bort de som jag hade skrivit och skickade in arbetet utan att kolla med oss andra i gruppen innan. Eller som nu när jag har lagt tid och energi på att få ihop en pärm som ska underlätta för att ha helgaktiviteter/ kurser och den vice ordföranden tycker att den inte behöver lanseras, med andra ord hon tycker inte den är så viktig. Slöseri med min tid och att trycka ner mitt arbete är verkligen något som gör mig jäkla urförbannad!

josefine
2008-03-05 - 18:37:17

Jag blir urförbanat när någon trappar mig i hälen och inte ber om ursäkt! Det är jätte irriterande

Malin
2008-03-05 - 18:47:42

Ja...usch vad det är jobbigt och man tror aldrig den där satans hostan ska gå över nångång..blää..fortfarande konstig i halsen. ;)

Hihi, den tröjan har jag ju, vad najs. :)

Imorgon ska jag in till stan efter skolan och köpa en bok och jag hoppas faen att den finns kvar. Värsta kuliga boken!
Intressant va?

Puss

Sofie
2008-03-05 - 18:52:04

JAg blir förbannad när en omogen idior häller ut sej otroligt dum kommentar till mej. Han klagar på min röst och säger du låter som en 5-åring. VIstt jag har bara lust att trycka upp honom mot väggen för killar i min ålder tror att dom är så jäkla överlägsna. (är 15 år) Usch det där gjorde mej riktigt förbannad! Jag kanske överreagerar men jag tål inte sånt!

Hälsningar sofie!

Amanda
2008-03-05 - 18:52:36

Något som gör mig riktigt jäkla förbannad är dessa anonyma fanskap (ska vi slå vad om att de är fula, håriga oh inte har något liv?) som sitter trygga bakom dataskärme och skriver onödigt elaka kommentarer till andra bloggare. Själv har jag inte blivit utsatt för dessa (ännu?), men jag vet att otroligt många blir. Fan, har man en så kallad åsikt, har man ett namn också!

Krma på dig :)

Vendela
2008-03-05 - 18:53:48

Jag blir så sjukt jävla förbannad på människor som sviker så att det gör ont i hjärtat! Under detta år har jag blivit mobbad av en person som en gång var den viktigaste personen i mitt liv. Och hon fick med sig andra som betydde något för mig. Sådant blir jag förbannad på, mobbare. Och nu vet jag hur det känns. Och vet du varför jag blev mobbad? För att jag är modeintresserad!! Alla ska för i helvete få ha sin egen stil precis som jag har! Just därför skulle jag vara otroligt tacksam och jag fick vinna denna moderiktiga T-shirt!

Vendela
2008-03-05 - 18:55:50

Oj vad slönt det var att få skriva av sig! Sitter här och nästan gråter lyckotårar...

Fanny
2008-03-05 - 18:57:09

när vänner kan vara så jävla ytliga och falska så man itne vet vad man ska göra åt saken, gråta eller skrika?

Fabmama
2008-03-05 - 18:57:48

Jag blev fruktansvärt arg på en okänd man här om dagen som slog till på vår bil (ja, det är sant!) när jag stod med bilen i rödljus och skulle åka när det blev grönt. Saken är den att jag råkade stå kanske 10-15 cm på övergångsstället pga att andra bilar hade kunnat svänga in till gatan bredvid. Så det finns ingen annan möjlighet att stå där just på nåt annat sätt. Då går en okänd man bakom vår bil på övergångsställe och slår till, troligtvis med mobilen eftersom det lät så hårt. Jag kan tala om att vi dessutom har en NY bil. Helt otroligt vilka människor det finns! Jag kan berätta att jag gjorde U-sväng och körde efter gubben och då fick han höra !!!!!

Lenita
2008-03-05 - 19:09:01

Skolan är ju ofast ingen stor hit hos dom flesta, men när man väl har ett ämne man brinner för i skolan, man satsar sin själ i att få ett bra betyg, man vet att man är begåvad i just det ämnet vilket gör att man kämpar. Man stannar hemma på kvällar för att plugga, skriva sina inlämningsuppgifter och allt var det kan vara. Man får i stort sätt högsta betyg på ALLT, då menar jag ALLT. Så kommer dagen då man ska få slutbetyget, så får man inte mer än VG+ (trots att det är bra också) men jag menar när man då har fått mvg på allt annat, prestrerat till den nivån, så får man ett, i det tillfället, ynket vg+. Och detta +? Vad gör det för skillnad? Det syns ju ändå inte i betygen sedan. Men sedan kommer andra smällen. En person som går i samma klass får samma betyg. En person som knappt presterar G på sina uppgifter, som knappt är på lektionerna får samma betyg som mig som har lagt ner min själv i ett arbete. Detta gör mig förbannad. Och vet du vad det värsta är? Förklaringen till detta är att läraren inte gillar en, klarar inte av att man står för sina åsikter, säger vad man tycker och kan prata för sitt ord. Därav sänks ens poäng i slutbetygen, för att en jävla lärare inte kan ta att man kan stå för sina ord! Det gör mig skitförbannad!

Lenita
2008-03-05 - 19:09:34

Skolan är ju ofast ingen stor hit hos dom flesta, men när man väl har ett ämne man brinner för i skolan, man satsar sin själ i att få ett bra betyg, man vet att man är begåvad i just det ämnet vilket gör att man kämpar. Man stannar hemma på kvällar för att plugga, skriva sina inlämningsuppgifter och allt var det kan vara. Man får i stort sätt högsta betyg på ALLT, då menar jag ALLT. Så kommer dagen då man ska få slutbetyget, så får man inte mer än VG+ (trots att det är bra också) men jag menar när man då har fått mvg på allt annat, prestrerat till den nivån, så får man ett, i det tillfället, ynket vg+. Och detta +? Vad gör det för skillnad? Det syns ju ändå inte i betygen sedan. Men sedan kommer andra smällen. En person som går i samma klass får samma betyg. En person som knappt presterar G på sina uppgifter, som knappt är på lektionerna får samma betyg som mig som har lagt ner min själv i ett arbete. Detta gör mig förbannad. Och vet du vad det värsta är? Förklaringen till detta är att läraren inte gillar en, klarar inte av att man står för sina åsikter, säger vad man tycker och kan prata för sitt ord. Därav sänks ens poäng i slutbetygen, för att en jävla lärare inte kan ta att man kan stå för sina ord! Det gör mig skitförbannad!

carrroo
2008-03-05 - 19:16:48

JA, det finns inget värre än fördommar. hatar folk som berättar om sina fördommar. åhh.. hata! Något mer jag blir förbannad på är när folk kläcker ur sig saker vid fel tillfälle eller när folk sprider flaska rykten. eller om föräldrar som låter sinabarn vara ute hur länge som helöst. föräldrar som inte bryr sig borde inte få finnas.!!!!!!!!!!

Carro
2008-03-05 - 19:18:26

Jag blir förbannad på folk som försöker förstöra förhållanden. Jag har under mina snart fyra år med min pojkvän råkat ut för detta X antal gånger, och jag blir galen. En tjej kallade mig hora, anklagade min pojkvän för att vara otrogen, vilket var en stor lögn. En annan ringde min pojkvän, sms:ade och pratade skit om mig. Men värst är ändå stalkern, som var ute efter min pojkvän. Hon flyttade in i vårat trapphus efter att ha varit hos oss och hälsat på. Det var som en sjukt dålig hollywoodfilm, hon var galen. Och sådant gör mig så förbannad, människor som inte kan acceptera att två människor älskar varandra. Dessa människor förutom stalkern, var dessutom i egna förhållanden. Hur sjuka får man bli egentligen?

MUPPAR, säger jag bara.

Amanda
2008-03-05 - 19:27:14

Tack gumman! :)
Haha, något som gör mig riktigt arg?
Usch, skriver jag om det vet jag att jag bara blir på dåligt humör så jag låter bli, kanske har en chans ändå som grattis för att ha klarat teorin? ;)

popo
2008-03-05 - 19:47:59

oempatiska människor!

momo
2008-03-05 - 19:59:49

djurmisshandel!!

Felicia
2008-03-05 - 20:00:44

Nu är jag med igen & den här gången är det väl min tur att vinna? :D

Först tänkte jag säga när bästa vännerna sviker, vilket jag råkat ut för många ggr, men det gör mig inte förbannad utan det sårar mig bara oerhört.

Så då säger jag det här som jags krev ett inlägg om i min blogg förut. Och det är folk som snålskutsar på andra kunskap i skolan, sådana som aldrig anstränger sig & sedan kommer krypandes till de som alltid anstränger sig & frågar om de kan få kopiera frågorna & svaren ... sådana människor gör mig illamående! usch.

puss

Nathalie
2008-03-05 - 20:01:58

Jag blir förbannad utav otrohet. Min nuvarande pojkvän o ja har varit tsm i snart 3 år, men under den tiden har han varit otrogen några gånger.. o det gör mig så jävla förbannad att jag stannat, att jag stått ut, att jag "förlåtit" (det gör man ju aldrig helt). Så blir jag förbannad på de där jävla känslorna man ÄNDÅ har för personen, jag kan bara inte låta bli, han är som en drog och jag är narkomanen! Vi har haft ett uppbrott och nu har det varit bra i drygt 4 månader, men jag blir ändå så jävla förbannad när jag tänker tillbaka... jag var ung och dum men jag skulle säkert "gå med på det" om det hände igen. USCH!

Dress Like a Princess
2008-03-05 - 20:03:46

Ååh så fin den är

Emelie
2008-03-05 - 20:08:17

Jag blir såå jävla förbannad på när mina päron är orättvisa, att jag måste göra allting hela tiden & min lillebror behöver inte göra någonting ! - Emelie plocka ur diskmaskinen, Emelie duka, Emelie ta ut soporna , Emelie hämta en pepsi, Emelie gör popcorn. åhhhh,jag blir sååå sur min lillebror sitter bara & spela cs hela tiden han kan aldrig lyfta på rumpan förutom när han ska å spela hockey !

tova
2008-03-05 - 20:09:58

tack så mkt :) detsamma^^

Michaela
2008-03-05 - 20:12:22

Jag kan bli riktigt förbannad när elever blir dåligt behandlade av lärare i skolan. Eller, när elever favoriseras. De får betyg de absolut inte förtjänar och får dessutom mer uppmärksamhet och hjälp än vissa andra. De som blir dåligt behandlade kommer knappt undan med ett godkänt och blir sedan utskällda och dumförklarade när de klagar. Detta får mig att se rött och jag kan inte låta bli att öppna munnen och tala om för min omgivning vad jag tycker.

sussie
2008-03-05 - 20:17:34

Jag kan bli arg på en hel del saker men en sak som jag blir irriterad och förbannad på är när jag är på t-banan in mot skolan/stan och det är rusning och det kommer en äldre dam eller gubbe på och folk bara sitter där och trycker sina tidningar ännu närmre ansiktena och reser sig inte för dom. Det gör mig så su ratt människor verkar vägra att vara hjälpsamma mot dom som inte riktigt orkar eller har svårigheter på olika sätt. Det är ju inte bara gamlingar som behöver sitta t ex gravida och personer med något slags handikapp. Men tji på de dryga kontorsnissarna. -__-

Millan
2008-03-05 - 20:20:56

Jag blir riktigt arg när jag är ute och rider på grusvägen vid stallet och bilisterna susar förbi mig och min häst i 70 km/h utan att bry sig om ifall hästen blir så rädd att hon eller jag skadar oss. Ett antal gånger har det varit riktigt nära att jag har ramlat av för att förarna bara trycker gasen i botten när de ser mig och min häst, och då blir jag riktigt, riktigt arg.
Numera gör jag ofta stopptecken när jag ser att en förare kör för fort, vilket på sista tiden har lett till att förarna vevat ner rutan och skällt ut mig! Jag har nämligen, enligt dem, ingen som helst rätt att störa deras framfart på något som helst sätt. Ofta kallar förarna, som i de flesta fallen är äldre män, mig för "lilla gumman", vilket verkligen får mig att se rött! Jag hatar när folk som inte känner mig kallar mig för lilla gummman (dessutom är det ju länge sen jag fyllde 18).
Jag blir alltså riktigt jäkla urförbannad då fordonsförare inte visar någon respekt för mig och min häst när jag är ute och rider, och när de dessutom har mage att kalla mig för "lilla gumman" när de skäller ut mig.

Elin
2008-03-05 - 20:28:11

jag blir så förbannad på själviska människor! Om man tex sitter på bussen så behöver någon hjälp med att stiga på/av och man har barnvagn och inte en jävel reagerar! det får mig att bli så jävla arg, är vi verkligen så himla lata att vi inte kan göra en endaste liten god gärning?! är vi så snåla? Om man hjälper någon med barnvagn så får man alltid ett tack! man ser hur tacksamma dom är att få hjälp! är det så svårt att fråga "behöver du hjälp med vagnen" säger personen "nej" då har man ju iallafall erbjudit sin hjälp och mer kan man inte göra.
sånt gör mig verkligen arg.. att vi är så himla slöa att vi inte orkar göra en god gärning!!

så^^ haha

Ann-Louise
2008-03-05 - 20:28:36

Jag kan bli riktigt förbannad på tröga telefonförsäljare. De ringer alltid olämpligt, har aldrig något jag vill köpa, döljer ofta något (nej! det är inte HELT gratis även om de säger det - frakten). En del fattar inte att man ska avsluta samtalet när man säger att man inte är intresserad. Dessutom saker som ytlighet: "Hej Ann-Louise, har du en bra dag?" händer det att de börjar med. Trots att de inte är ett dugg intresserade av att veta det egentligen. Kanske låter jag cynisk, men det är den synen jag fått på det hela!

Minna
2008-03-05 - 20:47:26

grymt snygga :D
har du fått den riktiga inbjudan av veckorevyn nu?

shoebox
2008-03-05 - 20:51:14

Det jag hettar mest över är människor som inte har respekt och ett öppet sinne för andra människor och raser! Det kan vara både vita som inte gillar mörkhyade, men även tvärt om. Jag tycker att man ska ge alla en chans och inte dra alla över en kant! Alla har en egen historia och alla är en egen person!

Angelica
2008-03-05 - 20:54:45

Jag blir förbannad på dryga människor som tror att dom är något! Som en kille på mitt jobb, han har jobbat här lika länge som jag (en dag mindre!) men tror att han är så jävla bäst! Han pratar med mig omvartannat med "lilla gumman" röst och "Är du helt jävla dum i huvudet?" röst! Óch han är kass på vårt jobb! Fattar inte vad kundservice är! Dessutom råkar han va arbetsledare ikväll (rullande schema...)!!! Min kväll sucks! På grund av denna dryga människa!

Angelica
2008-03-05 - 20:55:18

Det finns så mycket som upprör mig här i världen, men något som verkligen kan göra mig arg, nästan hysterisk är när ingen förstår vad jag menar, fast jag tycker att jag förklarar så bra. jag kan nästan slita mitt hår, och jag blir grymt arg. Kanske har ganska kort stubin ibland, och det händer oftast när det har varit en lång dag. Då kan jag sitta och argumentera emot alla, bara för att. Sen blir jag sur och arg om dom inte håller med mig, och kommer med sina egna argument, som eventuellt är vettigare än mina. Men jag vill att dom ska hålla med mig, ändå. Haha.

alexandra
2008-03-05 - 20:56:46

Jag blir förbannad på regeringen haha. Eller vem det är som bestämmer fängelsestraff,
jag menar om man våldtar ett stackars barn så får man inte fängelse, man får vård!?! hur svårt är det att låtsas vara dum i huvet för att slippa fängelse och få vård i 6 månader, det är fan helt sjukt. svenska fängelsen är helt sjuka, de har de till och mer bättre än gamlingar som bor på ålderdomshem! är det värre att vara gammal än att vara kriminel? jag läste i tidningen om en man som gjorde småbrott för att få sitta i fängelset över en natt, för han tyckte det var trevligt där. trevligt!? man ska väl inte vilja sitta i fängelse? usch, jag ska bli statsminister och ändra så vi får amerikanska straff istället.

Karin
2008-03-05 - 20:59:57

Rökare! Visst, det är ens eget choice om man vills slösa pengar på sådant och förstöra sina lungor. Men såna som står och röker i busskuren, hhhuuuu, jag får hostanafall. Eller precis utanför en butik, kan man inte välja ett lämpligare ställe eller, jag menar, alla ska ju ut genom dörren. Har man stått i en busskur när någon rökt så luktar allt rök, håret, jackan etc. Fy!

J E N N Y
2008-03-05 - 21:01:25

Jag blir rikigt förbannad på en del sorters lärare, såna som säger "men pojkar brukar kalla tjejer för hora, det är inget att bry sig om"
eller, "pojkar brukar slåss, det är helt normalt" när någon blir nedslagen mitt i korridoren. Såna som ser mobbing och misshandel utan att reagera och som sedan tycker att det är "offret" som måste ändra på sig när sånt händer att det är den som det är "fel" på, eller lärare som favoriserar elever och ger dem högre betyg för ingenting, på min förra skola hade jag en syslöjdslärare som trackade mig med att mina saker var fula och att jag sydde slarvigt, hon synade varenda liten sömn och allt skulle vara perfekt. Medans när hon skulle titta på andra elevers alster slängde hon bara en blick och sa "oj vad fiiiint, du är sååå duuuktig," eller som visar upp vad man gjort för hela klassen och inleder det hela med "det är så här man INTE ska göra......"

Skönt att få skriva av sig litegrann! Kram!
/ http://bluedreams.tjejsajten.se

J E N N Y
2008-03-05 - 21:01:34

Jag blir rikigt förbannad på en del sorters lärare, såna som säger "men pojkar brukar kalla tjejer för hora, det är inget att bry sig om"
eller, "pojkar brukar slåss, det är helt normalt" när någon blir nedslagen mitt i korridoren. Såna som ser mobbing och misshandel utan att reagera och som sedan tycker att det är "offret" som måste ändra på sig när sånt händer att det är den som det är "fel" på, eller lärare som favoriserar elever och ger dem högre betyg för ingenting, på min förra skola hade jag en syslöjdslärare som trackade mig med att mina saker var fula och att jag sydde slarvigt, hon synade varenda liten sömn och allt skulle vara perfekt. Medans när hon skulle titta på andra elevers alster slängde hon bara en blick och sa "oj vad fiiiint, du är sååå duuuktig," eller som visar upp vad man gjort för hela klassen och inleder det hela med "det är så här man INTE ska göra......"

Skönt att få skriva av sig litegrann! Kram!
/ http://bluedreams.tjejsajten.se

munin
2008-03-05 - 21:03:27

fast jag tyckte nog att den som var feltryckt var rätt snygg också, den ser något surare ut... och det är väl det som är tanken?

Något som gör mig förbannad... Hmm... svårt som söron... Jag kan bli riktigt riktigt arg på folk som tror att dom vet bättre än mig, när det gäller mitt eget liv. Som tror att dom känner mig fast dom inte vet ett skit. Mitt ex var sådan och det är riktigt skönt att slippa honom.

munin
2008-03-05 - 21:03:33

fast jag tyckte nog att den som var feltryckt var rätt snygg också, den ser något surare ut... och det är väl det som är tanken?

Något som gör mig förbannad... Hmm... svårt som söron... Jag kan bli riktigt riktigt arg på folk som tror att dom vet bättre än mig, när det gäller mitt eget liv. Som tror att dom känner mig fast dom inte vet ett skit. Mitt ex var sådan och det är riktigt skönt att slippa honom.

S A N D R A
2008-03-05 - 21:22:11

mitt temperament suger skit. alltså, jag blir urförbannad hela tiden, men något som får mig absolut absolut väldigt sur är:
1. alla taskigheter och anonyma kommerntarer. som här på blogg t.ex. hur många tjejer mår inte dåligt om dom får en kommentar, vad tjock du är, osv? JAg fattar inte att man orkar ta sig tiden och sitta framför datan och skriva sådana elaka skitsaker, det är helt absurbt!Idag fick jag en anonym kommentar.. av samma person som ständigt kommenterar; du har sjukt fula kläder, du är skitful, dina bilder är skifula. Jaha? Kul för mig att höra det liksom! number..
2. djurplågeri. okej, detta är ett uttjatat ämne som antagligen aldrig kommer att sluta. Men, jag förstår helt enkelt inte, hur F** kan man flå ett djur levande, hur kan man bara göra så? Hur kan man dra av skinnet på dom stackar djuren och dräma dom i marken som om dom vore påsar med skit. Jag förstår inte, vad är det hjärtlösa människor som gör detta? Och vad är det för människor som egentlien köper päls?

ja det var det för tillfället :P

Catty
2008-03-05 - 21:24:09

När jag blir förbannad så blir jag det oftast på mig själv. För att jag inte alltid förstår, för att jag råkat behandla någon illa, för att jag inte hör av mig tillräckligt ofta till mina vänner, för att jag inte kan uppbåda tillräckligt med energi för att ordna en riktigt härlig romantisk middag till min sambo osv...

Ibland räcker man bara inte till och det kan göra mig riktigt förbannad i svaga stunder!

Åsa
2008-03-05 - 21:26:44

Ja du Anna, det som gör mig riktigt jävla skitförbannad är de där jävlarna på arbetsförmedligen som stänger av en helt plötsligt. FÖR ANDRA GÅNGEN! Död åt dom! Fast du vet ju hur dom är... Jävla pissråttor alltså..
PUSS

Bim H-D
2008-03-05 - 21:34:24

Hm, ngt mer som gör mig - arg? Lindrigt sagt alltså...
Ja, det är de sk vännerna, de som går över gatan när de möter en. Orsak? Ja, man råkar sitta i rullstol en viss tid, man går med kryckor i ca 17år, eller så... osv... Dock NU när man börjar komma åter till livet - som mer normal. DÅ behagar de prata med en, komma fram på stan och undra hur det är. Samt i samma andetag meddela att de inte sett mig på länge, öhh... Konstigt va???
Eller när FK meddelar att de inga pengar betalar ut då de har dragit in pengarna. Orsak? Ingen, men nämden/läkaren har bestämt det... Kul? Man blir urilsk, ringer facket, läkare och hej å hå, och plötsligt ringer de upp och meddelar att det nog blivit något fel.. blir en provisorisk utbetalning tills det blir ett nytt beslut, hm...
Eller, när det finns papper på att nu jobbar vi såhär, och sedan om SÅ många år så kan vi kanske börja arbetsträna lite till... och sedan bara efter ett halvår, om ens det... DÅ börjar de tjata om att man ska utöka sin arbetstid med arbetsträning dessutom!!! Öhhh... kan de inte läsa sina egna papper innantill!
Må så gott... värmländskan Bim, som nog varit med allt för länge för att inte vara ilsk på mycket.. ;) Tex läkare som meddelar att det inte är något fel på en, man har en dålig kontakt med GUD förstår du... Den du med smör på... glömde tyvärr fråga efter telefonnummer till han där uppe - men vem ringde inte den läkaren boss och... ja, han försvann rätt fort om man säger så!!! Tänk om det varit en liten religiös tant som suttit där? Oki, jag har min diagnos, den finns!!! Inget med han där uppe, nej... Nu börjar jag bli ilsk, va? Hm, och en vovve vill in från kylan... det är snöstorm här!!! minst 5cm sedan någon timme - kramsnö!!! NU ska det vara VÅR anser jag, snön kvittar mig nu, inte vinter NU!!!

Emma
2008-03-05 - 21:41:36

Rasister & Sverigedemokraterna. Påstår att alla invandrare borde utvisas från sverige och att det bara borde få finnas svenska "vita" människor i sverige. Alla är ju människor oavsett hudfärg? Och om de inte kan stanna i sitt land på grund av dödshot eller krig, varför ska de inte få komma till sverige? Om någon svensk skulle vilja flytta till spaninen för att det är för kallt i sverige får den ju det. Men varför ska då inte folk från andra länder än sverige få flytta till sverige för att det är krig i deras land? Det är ju helt sjukt, jag hatar alla människor som säger jävla blattar bara förstör allt i vårat sverige. Jo, vissa kanske har lite problem, förstör och är kriminella. Men det är ju för att de har blivit behandlade så sen de kom till sverige. Alla behandlar dom som skit bara för att de tror att alla invandrare är likadana. Det finns väl minst lika många svenska som itne sköter sig. JAg hatar alla dessa rasister.

Hanna
2008-03-05 - 21:53:52

när man vet så himla väl att någon har snackat bakom ryggen på en, sen när man väl frågar personen så blånekar den! Så gör mig sjukt arg.

madde
2008-03-05 - 22:21:23

något som gör mig riktigt förbanand e när man mister förtroendet för ngn.
eller när man tappar mobilen i toaletten. =D

hehe.

vill gärna va me i utlottningen av t-shirten o min storlek e: L. (vet inte hur dom sitter o.s.v så OM storleken e fel, får man byta?)

mvh madde

Lottis
2008-03-05 - 22:27:22

Jag blir urförbannad på föräldrar på jobbet ibland. Vi jobbar och sliter för att barnen ska ha det så bra som möjligt, och vi får skit tillbaka. Inte alltid, men det är så himla lätt att skylla på oss när de inte sköter sina egna åtaganden... så less på det att det inte är klokt. Det är alltid vi som gör fel, alltid vi som ska ändra oss och göra si eller så... Och sen späs det på när de inte inser att vi som förskollärare har ett helt annat ansvar än en barnskötare, men anser att vi gör samma jobb. Hallå, jag har inte pluggat häcken av mig i tre år, för att nån outbildad ska komma och ta min tjänst. Skillnaden kanske inte är så stor, men i alla fall...! Sådär, det gör mig mest förbannad. I alla fall just nu.

Sara
2008-03-05 - 22:29:14

Som den heltidsstudent jag är blir jag förbannad på korkade jävla idioter som försöker åka snålskjuts genom utbildningen. Spö ska dom ha.

tess
2008-03-05 - 22:32:23

Ett ord räcker- LÖGNER....
Men även besvikelser kan göra mig förbannad så jag kastar saker in i väggar med mm....

leopardia
2008-03-05 - 22:41:45

jag har ju redan ett ex :) men jag kan ju alltid ge bort till mina snygga vänner. hur som tänkre jag svara iallafall. Jag blir sjukt förbannad och irriterad på alla män som inte förstår kvinnors siutation utan säger saker som 'ska han åka i fängelse bara för att en kvinna ropar våldtäkt, nä, det krävs bevisbörda'. men vaddå, bevisa en våldtäkt?! det kommer alltid att vara ord mot ord och det kommer aldrig att finnas en man som erkänner att han begått en våldtäkt - någonsin. (alltså, ja möjligtvis efter massa terapi, men inte under rättegång). så tröga mansgrisar gör mig riktigt, riktigt förbannad.

sen blir jag rätt förbannad och irriterad när tomas ledin släpper en ny platta oxå ;) det räcker nu, vill jag bara skrika då...

och mobiltelefoner som bråkar och strular, jäklars.

sen kan jag bli riktigt förbannad på mig själv, när jag inte lär mig av mina misstag.

puss och kram

Malin
2008-03-05 - 22:54:05

Folk som hänger ut andra och snackar massa skit som inte är sant sen inte stå för det och sen vänder det emot personen i fråga när dom konfronterar "skribenten" och självklart djurmisshandel och pedofiler! Som alla andra!

Dragana
2008-03-05 - 22:54:16

Det som gör mig riktigt förbannad är falska vänner. Sådana som finns där för en när man har pengar att lägga ut på de, när man mår bra och kan finnas till hands för de. Men så fort man får det lite sämre ställt, blir sjuk, eller behöver hjälp eller stöd av något slag, så vänder de ryggen till.
Har upplevt det alldelles för många gånger och det gör mig så sjukt arg hur vissa människor bara kan utnyttja andra. Hur lågt kan man sjunka?

lovisa
2008-03-05 - 23:05:55

Vad som gör mig riktigt, jäkla förbannad är bitch-blickar. Typ som om nån vill säga "jag-är-bättre-och-mkt-snyggare-än-du-ditt äckel" med ögonen. Nä, fu för det!!

Mickan
2008-03-05 - 23:16:43

Jag skrev faktiskt ett inlägg tidigare idag om fem saker som gör mig riktigt irriterad. Men visst finns det andra saker som kan göra mig riktigt jävla förbannad. Typ vuxna som utnyttjar barn sexuellt, djurplågeri, otrohet. Listan kan göras lång. Men för det mesta är jag glad och inte riktigt jäkla förbannad;) Sov gott! Kram!

anna
2008-03-06 - 01:13:52

sara: förstår precis.
kram

anna
2008-03-06 - 01:42:04

catty:
bara du ser till att vara stolt över dig själv också.kram!

anna
2008-03-06 - 01:56:46

Millan: men vilka jäkla idiotbilförare! kram!

anna
2008-03-06 - 02:03:31

nathalie: oj jäklar..ledsen att du behövt gå igenom det där...jag hade nog aldrig kunnat ta tillbaka nån efter otrohet..och hade jag gjort det hade jag nog varit helt nipprig och besatt i tanken...och bitter..
kram!

anna
2008-03-06 - 02:04:50

momo: I hear ya!

anna
2008-03-06 - 02:05:15

popo: håller med!

anna
2008-03-06 - 02:13:16

carroo: håller med! kram

sarah
2008-03-06 - 02:46:16

Några saker som gör mig riktigt förbannad är när det inträffas strömavbrott och man måste ner x antal trappor i trappuppgången trots att det är kolsvart, när man tvingas klättra in igenom passagerarsidans dörr för att förarsidans dörr på bilen har frusit fast och klockan är 05.00 på morgon i snöstorm. Tillsist, när man upptäcker att toapappret är slut kl 02.45 på natten!

Johanna
2008-03-06 - 07:23:30

Jag Blir riktigt arg på att unga människor (som jag och min pojkvän) Inte kan få tag på en lägenhet i sthlm.
Har för lite poäng i bostadskö för att få någon (då man inte får ställa sig i kön förns man har fyllt 18, jag har 200 poäng, de andra har 5000)
Och inte kan vi köpa en lägenhet heller, eftersom att vi inte har fått fast jobb eller hög inkomst så får vi ej lånelöfte.
Detta har nu resulterat i att vi bor i ett litet rum, i min pojkväns pappas lägenhet. trångt och jobbigt och man kan aldrig vara för sig själv!
Det gör mig riktigt förbannad!

Kram :)

stina
2008-03-06 - 07:43:15

Det finns ganska mycke jag e förbannad på. Men just nu är det i huvudsak vädret. Fram tills för nån dag sen var det fint och man kände hur våren var på väg. Men så vände allt i förrgår.. så lägligt samtidigt som min bil fick åka in på verkstaden. så nu medans den är där ska jag gå till jobbet osv. Åsse blir det sånt här väder. så himla typiskt. Blåser och regnar gör det, och igår var det halt och isigt. Så tack vare vädret ser jag inte klok ut, trollfrisyr och sminkröra, åsse fryser jag. väldigt mycke. det gör mig förbannad.

Madde
2008-03-06 - 09:14:44

Jag blir riktigt jävla förbannad (inombords i alla fall) när jag är på ett speciellt jobb jag har.. där en speciell person tror den kan köra med mig hur mkt som helst, får oftast jobba för två men får förbannat mkt skit från den ändå.. jag är så jävla trött! OCH FEG! bara gör som jag blir tillsagd! nu har ja iaf tagit mig mod till att säga att jag inte kommer att vara kvar där till hösten.. och fick jag vinna din fina t-shirt hade ja tagit på mig den o tänkt "Im in a good fucking mood" till att säga till den här jäveln att gör nåt själv för fan!!!

*pust!* de va gött att få ur sig.. :)

snadder
2008-03-06 - 14:04:33

Något som gör mig jäkligt förbannad är när man spiller mat på sin nyinköpta vita tröja. Varför ska det just komma på den vita tröjan och inte den svarta?
MVH/ sandra

emma johanna
2008-03-06 - 14:49:01

det som gör mig arg är fördommar. allt det man tror om en person innan den ens öppnat munnen. det som gör mig sjukt iriterad är att det är så svårt att låta bli att tänka elaka saker och dra alla över en kant. men gång på gång så bevisas det motsatta, att personen som jag från början hade bildat mig en uppfattning om och absolut inte tänkt släppa in i min värld var världens gulligaste och jag blir arg på mig själv för att jag, igen, gjort det misstaget att tro saker om en person som jag egentligen inte visste något om.

Lollo
2008-03-06 - 14:49:32

på vilket sätt är de feltryckta?

Emma
2008-03-06 - 15:45:55

En sak som verkligen gör mig förbannad är att människr kan vara så elaka. Jag är tjej, och jag har flickvän. När vi går på stan, håller varandra i handen eller pussas så är det alltid någon som viskar, ser ner på en eller fnittrar. Vi har varit tillsmamans i mer än 1½ år och jag älskar henne fruktansvärt mycket. Men jag förstår bara inte hur folk kan vara så trångsynta? All kärlek är för fasen bra kärlek!
Jag tänker fortsätta visa min kärlek öppet, vare sig folk vill det eller inte! :) Och det hade ju inte varit fel att gå runt med flickvännen i handen, denhär t-shirten på och bara vara :)

Sofie Andersson
2008-03-06 - 17:20:31

Nått som gör mig riktigt arg kan vara killar eller tjejer som är översittare mot sin partner.. trycker ner, bestämmer, hotar och unyttjar nån som är för snäll eller ser ekonomisk vinning i det. Det är ofattbart men händer ibland.

Anna
2008-03-06 - 17:34:27

Idag har jag varit lite allmänt upprörd hela dagen så det är nog bra att jag får skriva av mig lite! Är så himla trött på människor som inte tar ansvar för sina egna liv! Som inte förstår någonting och inte kan lösa sina egna problem utan ALLTID behöver ha någon att luta sig emot. De som ställer frågor om allt! Inte för att de inte själva vet svaret utan för att få bekräftelse! Argh! Så, nu känns det bättre! ;)

Kajsa
2008-03-06 - 17:35:07

Nått som jag blir riktigt förbannad på är när folk, framförallt kompisar, inte respekterar en. När dom tror att dom kan köra med en och utnyttja en hur dom vill och man går på det men man vågar inte bli sur för man vill ju inte mista sina kompisar, men när maan gör samma sak tillbaka så blir dom arga och trots att man tänker att man ska inte förlåta dom för det hade inte dom gjort med en så gör man ändå det. För man vet att det blir en själv som står där utan någon för allt är igentligen bara ett spel och dom som har minst poäng är dom som blir utsatta. Det är inte alltid så lätt. Jag längtar ofta efter att få en riktig vänn som jag kan dela allt med som är precis som jag och tänker precis som jag men jag orkar inte vänta, och tills dess för jag vara med i spelet och följa dess regler trots att jag kommer att vara en av förlorarna.

Izabelle
2008-03-06 - 18:41:37

Något som gör min så in i helvetes jävla förbannad är Josef Mengele! Jag håller på och skriver om honom i skolan och varje gång hans fula feja dyker upp på skärmen framför mig håller jag på att få ett utbrott! Du kanske inte vet vem denna jävla idioten är men han var "doktor" på andra världskriget. Han utförde "expriment" =torterade barn!! En gång fick han i uppgift att avlusa en barrack och vad gör han då? Dödar alla 750 kvinnor i den också! Det riktigt kryper i kroppen av ilska! De som inte dog när han torterade de (utförde t.ex expiment om hur länge ett barn klarade sig utan mat & vatten) skickade han till gaskammaren. Detta var endast judiska barn. Det värsta av allt var att han var stolt över vad han gjorde. Han skröt med det!! Läs lite om honom jag lovar, du kommer bli lika förbannad som jag. Skulle vilja åka tilolbaka i tiden och slå sönder honom för att sedan med ett stort leénde gå därifrån, det jag nämt är bara en minidel av vad han gjort! Så jävla dum i huvudet var han!
Phuu...det var skönt att avreagera sig lite, mår en aningen bättre nu:)

Linda
2008-03-06 - 19:12:33

Det som gör mig pissförbannad är att när man sitter på jobbet och arbetar så har vi så jävla dåliga pisssystem som hänger sig precis när man har en kund i telefonen, jag sitter i en kundtjänst sedan så kommer vår smarta chef på att han skall ändra i systemet så att alla frakter kommer automatiskt detta gör att man inte kan öppna ordern igen o ändra på den, vafan skall man ändra ngt som tidigare funkade o var bra, nää då får han ngng jävla idé att så gör vi så en dag var det bara ändrat utan förvarning!Vad e det för sätt då!!!Det gör mig piss förbannad verkligen för nu känns det som inget fungerar!

ida
2008-03-06 - 19:32:00

folk som tänker på det negativa och inte kan se det posetiva i livet!!!!! ARRRRRRRGGGGGG

Mandiz
2008-03-06 - 20:02:53

Mig arg? Det är svårt! Jag är en sån där glad person som är glad hela tiden. Nä, skoja bara, om jag är på dåligt humör så kan det vara allt från när En av killarna skrattar åt mig på fotbollsplanen, eller när en lärare säger till mig att vara tyst, å kan jagbörja försvara mig själv, även om jag och läraren vet att jag pratade (som vanligt, hihi) men ändå kan jag inte ge mig, Är jag på bra humör så behövs det mycket mer, men när min syrra e osjysst och jobbig, så kan jag bli skitförbannad. Jag älskar henne!

Linda
2008-03-06 - 20:11:15

Jag blir arg när folk klankar ner andra människor för de tycker de är störst bäst och vackrast och som bara är elaka och det värsta är att alla inte vet om de själva. Och så håller jag helt med Dragana
"Det som gör mig riktigt förbannad är falska vänner.Sådana som finns där för en när man har pengar att lägga ut på de,när man mår bra och kan finnas till hands för de.Men så fort man får det lite sämre ställt, blir sjuk, eller behöver hjälp eller stöd av något slag, så vänder de ryggen till.Har upplevt det alldelles för många gånger och det gör mig så sjukt arg hur vissa människor bara kan utnyttja andra.Hur lågt kan man sjunka?"

katrín
2008-03-06 - 20:19:47

oh, spännande! tar tillfället i akt och är med :) något som gör mig förbannad är när människor försöker vara något som de inte är. Det kan vara så genomskådligt, och jag irriterar mig varje gång jag ser någon försöka vara något de inte är. Det är så många nuförtiden, särskilt dagens ungdomar, som försöker passa in i den här ramen som anses vara "normal". Jag tycker man ska skita i det och köra sin egen grej, lixom!

Lollo
2008-03-06 - 20:50:54

jag blir riktigt förbannad på lärare som inte rättar hemtentor i tid. De måste för fan lämna ut dem efter över tre veckor tycker jag. Det är riktigt irriterande. Nu är vi inne på en ny hemtenta utan att ens veta om man klarat den förra. Det är dålig stil!

Jenny
2008-03-06 - 21:03:34

Lögner, det gör mig riktigt förbannad. Tål inte människor som ljuger. Så falskt! Tyvärr kommer de alltid att existera. Så det är väl bara att acceptera..

Elsa
2008-03-06 - 22:05:53

Haha jag blir förbannad över så små saker ibland, men sist var det när syster stal mina byxor o sen ljög mig rakt upp i ansiktet att hon inte visste att det var mina. Hon yrkade även på att hon inte kom ihåg vart hon tagit dem, så jag påminde henne om att de låg i min byrå, i mitt rum.. Då "kom hon ihåg det". HAha då var jag minsann arg. Men idag fyller jag år o hon har vart supergullig, glömt och förlåtet typ;). Spec när hon spelat massa låtar tillägnade mig på din gitarr;).

Bästa historien var ändå när min pappa blev arg på någon bilist. Han tutade o svor, sen så skulle de till samma ställe, då kommer killen som pappa blivit arg på fram och säger "det måste vara jobbigt att bli så arg" o gick oberört därifrån..
Det är ju faktist sant, man straffar ju bara sig själv..;)

Camilla
2008-03-07 - 07:01:13

Något som just nu (faktiskt igår) som gjort mig riktigt förbannad är försäkringskassan. I samband med att Noah föddes var min sambo pappaledig i 10 dagar. Vi skickade in alla papper, så de har registrerat att de fått in dem den 21 januari. Vi förstod ju att pengarna inte skulle komma förens i slutet av januari. De ska ju betala ut inom 30 dagar. För tre veckor sedan ringde vi dit och hörda med dem hur det blir med våra pengar.Jo, de lovade att pengarna skulle komma i slutet av februari. Förra torsdagen ringde vi igen, då det var den 28:e. Då säger de att pengarna skulle komma den här veckan. Igår hade vi fortfarande inte sett någon skymt av några pengar, så då ringer min sambo igen. Först ringde han dit han ringt de tidigare gångerna, då säger personen som svarar att för att få reda på något måste vi ringa till vårt lokalakontor. Hmmmm, de har de inte sagt något om tidigare. Min sambo ber vänligt om numret. Ringer dit och hamnar i telefonkö: "Det är 115 st före dig i kö, var god vänta." Efter 20 min i kö kommer han fram och får svaret: Vi har så himla mycket att göra just nu, så vi har inte hunnit ta tag i din pappar än... GRRRRRRRR!!! Hur f*n kan man då säga i 2 veckor att nästa vecka kommer pengar?! Så nu står det 0 på kontot och det är verkligen inte roligt som nybliven förälder! *kram kram*

Danii
2008-03-07 - 08:42:42

Nåt som gör mig riktigt förbannad händer varje dag!
Folk som trängs i busskön!! Speciellt när det är kallt ute, och man står och väntar på bussen, så kommer det folk från t.ex. tunnelbanan och tränger sig före, så att man själv missar bussen! Funderar ärligt på att göra en stor knapp och sätta på min väska med texten " Kön börjar längst bak "! ;)
Nåt som däremot skulle pigga upp varje dag är ju en snygg t-shirt! *håller alla tummarna* :)

Kram, Danii

Ellis
2008-03-07 - 09:01:24

Orättvisa. Jag har nyss blivit helt oväntat dumpad av min pojkvän som var mitt allt och nu känns det som att det inte finns något ljus någonstans och runt omkring mig sprudlar vårkänslor, babylycka och sambokärlek och jag blir så förbannad på att livet är så förbaskat orättvist!

Tina
2008-03-07 - 10:47:26

Nåt som retar upp mig något vansinnigt är folk som inte kan parkera ordentligt! På min gata inne i stan är det parkeringar längs med gatan utanför varje hus, och det är ingen längre sträcka då det finns en del korsningar. (det är markerat längst upp och längst ner, mellan markeringarna får man parkera) Varje gång man kommer för att parkera har det alltid parkerat ett par bilar som behöver MINST 1 meter framför sig, och 1 meter bakom för att kunna ta sig ur parkeringen. Senast igår stog min bil precis utanför här, tillsammans med andra "normalparkerare" som står med några decimeters mellanrum bara och lirkar sig ut och in. Jag åkte iväg i två timmar, och när jag kom till baka stog det TVÅ bilar på en yta där det tidigare stog FYRA! De hade parkerat så att ingen annan skulle kunna ställa sig varken framför eller bakom! Jag blir så arg så jag skulle kunna slå sönder bilarna! Det är jätteont om parkeringsplatser inne i stan och folk gör INGENTING för att underlätta för andra! Det är helt sjukt!! Jag blir tokig på det!

Az
2008-03-07 - 11:32:08

Jag blir riktigt förbannad av att en av mina kompisar har sagt varenda sak jag har sagt till henne till en annan tjej. Hon har berättat varenda hemlighet, varenda lliten grej jag har sagt till henne.. Till och med onödiga saker som att jag har köpt en röd BH och så..:S Jag vet inte varför hon gör så, och hon vet inte att jag vet att hon har berättat. Jag spelar hennes kompis men jag väntar på stunden då jag ska fåp chans att hämnas.. mohahaha :D:@

Natteli
2008-03-07 - 11:36:31

Jag blir riktigt förbannad på folk som inte har nån empati! Som bara trampar över folk bara för att framhäva sig själv! Ödmjukhet är nått som inte alls hört talas om. Riktigt irriterande!! *grr..*

Ammie
2008-03-07 - 11:53:12

Jag blir riktigt urförbannad för föräldrar som inte borde vara föräldrar. Dem som enbart skämmer bort sina barn så barnen aldrig får lära sig att alla ska behandlas lika och vad som är rätt och vad som är fel. Även föräldrar som hela tiden SKRIKER och GAPAR på sina barn istället för att sätta sig ner och prata med barnen.

Och jag blir urförbannad på folk som inte visar hänsyn till oss övningskörare utan ligger och kör rätt upp i röva på oss, får väldigt god lust att ställa mig på bromsen ibland och skylla på att jag fick panik eler nått.. om det inte hade gjort så ont att krocka alltså :P Finns ju en anledning till att man ska ha övningskör skylt på bilen när man övningskör...

Elin
2008-03-07 - 11:56:13

Något som jag värkligen blir jag över eller ja iaf retar mig på är folk som falska!!
Det händer mig ofta eller iallafall i bland att personer som man tror är bra vän med pratar bakom ryggen på en. En dag kan han/hon vara jättetrevlig och snäll. Man får massa komplimanger och så, du kanske vet hur det är?
MEN några dagar efteråt så får man reda på av nån annan att han/hon som har varit så snäll mot mig gått och snackat skit bakom ryggen!!! och sen lossas
han/hon om som om det inte hade hänt utan tror att jag inte vet att han/hon snackat skit om mig! Det irreterar mig så fullkomligt mycket. Om man nu inte gillar en person ( för man kan ju faktiskt inte gilla alla) så behöver man ju vara fullkomligt idiotiskt!! AHH, det går liksom inte att beskriva med ord! hahah nu vart jag bara mera irreterad när jag skrev det här! hahhahah ;)

Angelica
2008-03-07 - 13:13:07

just nu får jag spunk på de dåliga vägarna. det går inte att köra så fort som det är skyltat, det finns inga varningsskyltar som säger att vägen är kass. och INGEN gör nåt åt skiten! nånting säger mig att det är återvinningsasfalt + salt som gör att vägarna blir så här. det är BARA HÅL snart! och vem tar ansvaret när min bil går sönder för att vägverket/staten inte tar sitt ansvar att hålla vägarna i skick!?!?

bella
2008-03-07 - 13:32:45

hmm den var svår eftersom jag oftast är en riktigt glad o positiv person men det som gör mig riktigt förbannad är när min lille bror alltid får som han vill och jag får ta på mig all skit :/ hoppas ja vinner like the tee !!!

En Mölnbobos Liv - Mammablogg
2008-03-07 - 14:40:48

Jag skulle blivit skitförbannad om jag beställt tröjor och fått dem feltryckta *s*

Sandra
2008-03-07 - 15:38:34

Åh.. Det finns mycket som jag blir arg över.. Vad ska jag ta upp? Men mobbing måste nästan vara det värsta som finns. Jag, som har blivit mobbad, tycker att det är det värsta. Jag blir så arg när jag ser eller hör om människor som fysiskt mobbar. :( Det borde försvinna. Och krig.

Saga
2008-03-07 - 15:45:32

Förut smsade min pojkvän väldigt mycket med en kompis, en dag råkade jag läsa ett sms från henne då stod det "jag älskar dig också" jag blev riktigt förbannad och ledsen och nu när jag tänker på det kan jag fortfarande bli förbannad för han måste antagligen har skrivit nått i stil med "älskar dig". Sånt tar ganska hårt på mig, men jag älskar honom ändå :)

Paulina
2008-03-07 - 16:15:21

Ibland blir jag flyförbannad när folk försöker reta upp mig." Ohh du som alltid är så duktig och som alltid gör rätt och aldirg fel och som är guds underbarn och som alltid ska vara bäst putinutti...alla skrattar....o.s.v de är såå jobbigt och man blir så irriterad. Bara bevis på att man är osäker och måste förnedra andra.
De säger alltså inte de snällt utan i en sådan retasa röst....

KRAM på DIG!!!

melinda
2008-03-07 - 16:44:17

jag, en 15 årig melinda, blir urförbannad när jag blir kär i en tröja som man kan vinna och jag inte vinner det! så gör mej inte arg nu.. :)

Caroline
2008-03-07 - 17:42:47

Vad som gör mig förbannad? Idag har jag en riktigt glad och underbar dag! Annars blir jag förbannad på människor som är själviska och bara tänker på sig själva utan att ens fundera på vilka konsekvenser det kan få! Hur svårt kan det vara att tänka på andra....

Teresa
2008-03-07 - 18:06:50

Rasism och Nazism! Jag hatar allt som har med det och göra. Jag förstår inte hur folk kan tänka på det sättet? Homofobi också! Det är ju hur gulligt som helst att vara gay, varför skulle man tycka annorlunda? Och visst, alla ska få ha sin egen åsikt, men inte i denna situation! Det är helt totalt idiotiskt att komma med såna åsikter. Då har man inget hjärta. Man måste lära sig att leva sig in i någon annans situation. Hur skulle man själv känna om någon hackade på en, trakkaserade en eller till och med skadade en, bara för sin hudfärg eller religion? jag blir totalförbannad på föräldrar som för det vidare till nästa generation och lär upp barnen att inte leka med mörkhyade etc. Kolla bara på denna video: http://youtube.com/watch?v=nZccnGspog0
Hur fan kan dom sova? Stackars barn dessutom. När de blir stora så kommer de vara lika hatade av mig, som deeras föräödrar är nu.

Överrika folk som inte ger något till välgörenhet är också en jävla hatkälla.

Det var allt för mig. Hehe

Bloggreklam
2008-03-07 - 19:07:26

är man missar bussen och springer som en galning för att hinna med den, och gusschaffisen småskrattar och kör iväg när man är jättenära. DET får mig att bli VANSINNIG! Blev skitsur nu :@
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, vad jag hatar busschaförer!

Linda
2008-03-07 - 19:08:48

Puckon i trafiken gör mig riktit arg:)

RESA
2008-03-07 - 19:14:10

När man tävla i varenda tävling som finns på alla möjliga bloggar, men inte vinner något.. DET gör mig riiiiktigt förbannad. För det är ju flera arbetstimmar xD

Mimmi
2008-03-07 - 19:48:42

Det jag blir mest och oftast förbannad av just nu är att vår dator är SÅÅÅ SEEEEG! *grr* Jag är allvarligt talat inte långt ifrån att slänga ut den ibland!

Elena
2008-03-07 - 20:11:59

Jag blir förbannad (kanske inte rätt ord, men irriterad) när jag träffar någon som tror att de är så mycket bättre än mig. De ser ner på en precis som om man inte betyder något eller har några känslor. Men alla människor är lika mycket värda! Även fast man inte ser lika bra ut så är man kanske vackrare på insidan och är det inte insidan som räknas, right?

Vill så gärna vinna t-shirten för det är snygg och vissa dagar känns det som om man behöver en tröja med det trycket.

Denise
2008-03-07 - 20:12:38

Något som gör mig arg är folk som går långsamt när jag ska hinna med tåget. Alltså riktigt långsamt, som att dom gör det bara för att jävlas. Jag slutar sent varje dag därför är det skönt att slippa behöva vänta på nästa tåg, men när man jämt måste sicksacka sig förbi alla som går som sniglar så får jag lust att bara skrika åt alla att flytta sig för här kommer jag!!

emma viktoria
2008-03-07 - 20:23:20

jag blev urförbannad senast i söndags.. det var när min mamma sa att hon vilje sälja min älskade golden retriver hund simba. då blev jag riktigt ledsen och arg. förstår inte riktigt hur man kan sälja ens bästa vän? dock lyckades jag vinna striden. simba stannar kvar :)

Marielle
2008-03-07 - 22:14:06

blir verkligen förbannad på folk som måste döma andra efter utseendet eller deras beteende, som de som hatar homofober, som hatar olikfärgade människor eller såna som har olika religioner, är muslimer eller vad som helst.. fördomar borde inte finnas, folk borde respektera medmänniskor och samtidigt lära känna dom innan dom dömer.. tycker inte du detsamma? sånt borde inte finnas alls, det är fel att man blir misshandlad etc. för att man tillhör en viss krets osv.

Emelie
2008-03-08 - 20:26:05

En av dom saker som gör mig allra argast är folk som abslout måste tycka till om saker som egentligen inte spelar dem själva någon roll. Ett exempel på det är om homosexuella ska få gifta sig eller inte, liksom, vad fan spelar det för roll för allmänheten om två killar/tjejer gifter sig med varandra? Om de vill gifta sig så är det väl bara att låta dem göra det? Som någon sa, "Don't like homosexual marriage? Then don't get one!". Det är bara ett exempel, det jag vill säga är att om man inte själv berörs av ett beslut men någon annan kan ta väldigt illa vid sig, varför ska man då sätta käppar i hjulen för denna? Det är ju bara sjuukt elakt och liksom ja. Elakt.

Mari
2008-03-09 - 10:05:31

Jag har väldigt lätt för att bli förbannad på allting hur lätt som helst. Jag är nog ett pmsmonster om man ska beskriva det så. T.ex blir jag förbannad på världen för att den är som den är när jag t.ex. dammsuger -.-

Men det som gör att jag riktigt kokar är när man drar alla över en kant. Ex: Om en invandrar kille säger att han hatar Sverige blablabla då betyder det tydligen för en hög idioter att alla invandrare hatar Sverige osv.. folk har så många fördomar om alla och det stör mig verkligen. Även om man kommer från samma land så betyder inte det att alla tänker likadant men det verkar inte folk fatta. Utan det räcker om 1 person uttrycker sig dumt så få resten skit för det.

Det är samma sak att man säger att alla invandrare lever på socialen, det stämmer inte! Men om man nu säger att en invandrare har ett jobb då ha denna tydligen "tagit" jobbet från nån svensk t.ex. nån alkis eller nån soffpotatis och det är inte alkisarnas eller soffpotatisarnas fel att dom är som dom är utan det är invandrarnas fel för att dom kommer hit till Sverige och tar jobben framför näsan på dem. Skit samma om svenskar lever på socialen det är invandrarnas fel för att dom kommit hit osv. Får sån lust att sätta alla sådana idioter med dessa fördomar i något judeläger.

Åh blir så förbannad! Men jag hoppas du fattar vad jag menar ^^
Avslutar nu innan det blir en roman xp,

Mari
2008-03-09 - 10:08:42

Oj haha nu är jag verkligen efter såg inte att tävlingen redan avslutats ^^

Sveinmerete
2008-10-20 - 10:01:30

The spam is very bad everywhere. anyway really enjoy your site


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: