GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Å andra sidan..var det bloggkändis jag ville bli?

2008-04-23 | 20:47:28 | Egocentrerat&Vardagligt

Varning för lite osammanhängande självömkande typiskt Skorpionbittert svammel från en som känner att hon nog är smått patetisk ganska så ofta..

146310-5603


Det började ju redan när jag vaknade imorses.
Jag har känt de här oroliga sticken i kroppen hela dagen.
Den obehagliga känslan som på ytan yttrar sig i eksem på bröstet, fnasig sprucken hud på händerna och en svidande böld på ena kinden. Saker som får en att känna sig smått äcklig och ofräsch.
Som på insidan känns tusen gånger värre. För på insidan sitter ju roten till problemen.

Just i detta nu känner jag till och med för att sluta blogga. To the hell with the damn blogg. Just i denna sekund vet jag inte varför jag ens håller på med den.
Ja , varför gör jag det?

Idag är en sådan där dag då jag känner mig totalt misslyckad som människa på grund av dalande besöksstatistik. och en bitter avundsjuka gentemot bloggar som blir större och större och går om mig på alla sätt och vis. Bloggar som bygger på och blir uppmärksammade på grund utav saker och ting som en annan redan sagt och gjort och visat för länge sen...Känner mig ibland som en  lågavlönad lågstadiefröken som lär de små barnen sina första mattetal för att de i sin tur sedan blir multimiljonärer på aktieklipp som vuxna.. ( öhh...?!.)
Å andra sidan..var det bloggkändis jag ville bli?
Näe.
Jag vill ju faktiskt göra nåt vettigt av livet också...ska bara kommer underfund med vad det vettiga kan vara..

Snart är det ju äntligen Grey's Anatomy igen på tv och efter det ett nytt avsnitt av Heroes.
Fast Heroes spelar vi ju in och tittar på till fredagspizzan.
Kommentera 20 st

Kommentarer
sara
2008-04-23 - 20:51:25

nje sluta inte, vad du än gör, gör inte det! jga älskar din blogg & tycker den är jättebra, kollar in den oftats flera gånger om dan. det är lite konstigt, för min besöksstatistik har också gått ner idag, kankse någon speciell anledning..?

Sofia
2008-04-23 - 21:15:14

Nääääääääääääääää inte sluta blogga! Vad är det för dumheter, va?
Du är fantastisk Anna!
KRAM på dig.

donnasandra
2008-04-23 - 21:20:41

Jag förstår exakt hur du känner, och det är den bloggstressen jag inte gillar! Det handlar inte om missunnsamhet mot andra, utan det är konstigt bara att vissa får uppmärksamhet för sådant man redan har visat eller skrivit om. Fast nu FÅR du inte sluta blogga, jag skulle vilja förbjuda dig helt enkelt ;-) Jag tycker iaf att du är bäst! Puss

Wysteriia
2008-04-23 - 21:46:02

Så lika jag och du är! Helt galet..

O du ska ju blogga för din egen skull! Även om jag ofta också sneglar på statisiken och känner mig "kass" när besöken går neråt..*ehm* ;)

Du har en liten utmaning i min blogg du kan göra tycker jag ^^

Malin
2008-04-23 - 21:52:41

Sluta inte blogga Anna. Jag och många andra är superglada för att du gör det, delar med dig av dina vackra illustrationer och låter oss ta del av ditt liv. :) Kram på dig

Marte
2008-04-23 - 21:59:20

Anna - Du får ikke lov å slutte!! Det hadde vært trist:/ Så det håper jeg virkelig du ikke gjør!
Kjempefint bilde btw!:) klemmer fra marte:)

Alexandra
2008-04-23 - 22:17:06

Åt helvete med dom bloggarna som bara spelar på nån yta som inte ens är de själva, som inte är personliga... De som bara ska va perfekta, rika, shoppomaner, som inte har några fel och briser, helt onaturliga... (helt allvarligt. hur fan kan vissa *nämner inga namn* kunnat få så många läsare - de är ju SÅ tråkiga!)
Skit i siffrorna. Vi är ett gäng som älskar din blogg för den är precis tvärtom mot de andra "kändisbloggarna". Den är naturlig, härlig, rolig, har en personlighet med ups and downs som vilken annan människa som helst! Det är det som är det fina i din blogg - du är människa! And you should be damn proud of it! Puss på dig!

Mickan
2008-04-23 - 22:21:06

Jag som hoppas att jag skulle kunna rädda världen med mina kramar skickar över en BAMSEKRAM till dig på din jobbiga dag! Om det muntrar upp så är du och din blogg en stor favorit hos mig! KRAMAR!

Lisa
2008-04-23 - 23:17:07

:( cheer up!

vet inte hur mycket det motiverar dig men du är ialf en stor favorit.. kommer före alla de andra större bloggarna som bara uppdaterar för att hamna på "mest aktiva"-listan o kunna tjäna massa pengar för att dom skriver en massa nonsens. Ditt är äkta och personligt och de känns mer.. därför kommer jag tillbaka varje dag.. flera gånger om dagen.

Fröken M
2008-04-23 - 23:21:04

jag undrar det där med ibland. och då kan ju jag säga att jag har ju säkerligen inte ens en tiondel så många besökare som du har. men man lunkar på, länkar till folk och hoppas dom länkar tillbaka, försöker inspirera lite och varje liten kommentar är guld värd. det går ju kanon för dig tjejen! :)

Carro
2008-04-23 - 23:33:45

Sikka dumheter!
Det är väl klart att besökarstatistiken dalar ibland, det gör det ju även för "kändisbloggarna". Dessutom är du väl redan lite kändisbloggare light =) Du blev ju inbjuden till VR:s modemingel, eller hur?!

Plus att du gör en massa vettiga saker som de andra INTE gör! Tex är du driftig och superduktig som har en egen kollektion som du säljer. Alla älskar dina motiv! Jag är supernöjd med mitt linne! =)
Så upp med humöret nu och se framåt! *Största kramen*

annie
2008-04-24 - 08:37:46

Nej nej nej! Inte sluta, du är ju en av de få vettiga bloggarna för oss som inte är runt arton!

Ellis
2008-04-24 - 12:23:48

NEEEEJ! Sluta inte blogga! Jag läser ju flera gånger om dagen och nästan varje gång jag kollar har du uppdaterat, sånt är roligt! Så fortsätt för sjutton!

Sassy
2008-04-24 - 13:12:33

Hej!
hoppas du känner dig bättre idag.

Jag älskar ju din blogg, så jag skulle tycka det var tråkigt om du la ner, men du ska ju självklart göra det som känns rätt för dig. Om du tycker att det börjar kännas trist att blogga kan du kanske ta en liten bloggpaus, efter den kanske du skulle börja längta efter att blogga igen? Och om du är trött på själva "bloggvärlden" och tycker att alla bara skriver om samma saker kan du ju iaf vara glad att det du gör är något helt annat och något alldeles speciellt!

kram

Maria
2008-04-24 - 18:33:43

klart du ska fortsätta blogga, den är ju grym! :) Och det är ju ett fantastiskt bra sätt att marknadsföra dina t-shirts också, eller hur? Gratis annonsering liksom ;) Och du är en bra mycket större bloggare än jag är, om man ser på antalet kommentarer, men jag kämpar på bara :)

alexandra
2008-04-24 - 20:05:56

Din blogg är den enda som jag faktiskt tycker om att läsa, de största bloggarna kollar jag bara in då och då för att se om jag missat nått hehe .. fortsätt som du gör, de lönar sig i längden =) kramar

Sofie
2008-04-24 - 20:14:42

Även fast andra bloggar får mer besökare än du finns det bara en blogg som e bäst... och det är din!!

Och föresten tycker jag du ska bli designer med dina underbart vackra tishor!!

Fia
2008-04-24 - 21:07:14

Usch, jag har samma humörsvängningar som du har. Det är verklingen inte roligt när man ramlar ner på botten sådär. Men du är jättesöt och har en jättebra blogg som jga läser var dag, so don't you dare quit! Ha en trdevlig kväll! Kram

Ingela
2008-04-25 - 08:27:19

Ja visst är det störande, när man själv gör eller säger nåt och ingen hör eller ser och sen snor nån annan konceptet... Händer mig hela tiden. :p Men din blogg behövs i världen, jag tycker den är peppande i sin ärlighet.

anna
2008-04-25 - 09:43:22

Ingelas: Ja det är trist när man märker att folk tar ens idéer och gör till sina..utan skrupler dessutom.

tack för din fina kommentar! kramar!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: