GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

my most beautiful

2007-11-06 | 22:30:55 | Foto/Fotografering

146310-2892

(bild: jag själv)

hehe kanske helt fel bild att publicera egentligen just nu när jag bara tänkte uttrycka ETT JÄTTETACK TILL ALLA GULLIGA LÄSARE!
Hoppas ni förstår hur glad jag blir av era söta ord, att era stöttande kommentarer och positiva gensvar värmer något oerhört i mitt hjärta och att jag är er evigt tacksam.

Det kan lätt se ut som att man ständigt fiskar komplimanger när man uttrycker självhat och osäkerhet kring sig själv , sin förmåga, sin kropp och sitt utseende.
Men så är det inte, inte för min del i alla fall.
Det är ren ärlighet eller vad jag nu ska kalla det när jag säger negativa saker om mig själv..jag har det kassaste självförtroende och jag tvivlar ständigt på mig själv. Jag tror aldrig att  jag duger.
Och självklart gör det också fina ord så himla svårt att ta till sig.
Men jag beundrar var och en av er som tar er tiden.
Jag blir rörd av den godhet som cirkulerar där ute.
Det värmer.
Mer än ni kan ana tror jag.

Några av er känns till och med som riktiga vänner trots att jag aldrig träffat er...Lilla Fröken,Sweetheart, Leopardia, Ronnie, Sin, Erika Morgondimma, Lottis, Annah, Malin, DonnaSandra,SofiaIsobel, Eva,Alexandra, Pyngve,Mrs Harjuku, Agnes, Åsa...m fl.
Kommentera 24 st

Kommentarer
Erika
2007-11-06 - 22:34:07

*Kramar sin favvoAnna*
Du är värd alla fina ord som finns.
Godnatt.

Malin
2007-11-06 - 22:37:46

Man kan inte undgå att gilla människor som du, Anna!
Puss!

Mindy
2007-11-06 - 22:43:49

Du är perfekt som du är. Sug in dom orden i dig själv. :) Internetvänner kan vara väldigt trevligt, eller hur? Kram på dig osäkris!

Jocke
2007-11-06 - 22:47:26

Precis! Du borde inte hacka på dig själv :)

hannahsthlm
2007-11-06 - 22:54:28

"Man ska aldrig hacka på sig själv, det finns det alltid någon annan som gör". Jag vet att de är lättare att intala sig de små "visdomsorden" än vad det är att efteleva dem..men du är ju både duktig, söt, charmig och ödmjuk, det tycker jag du ska vara mkt stolt över :-)! Kram!

Carolin
2007-11-06 - 22:54:55

Jag håller med dem här ovan. Du duger, mer än det. Du är toppen precis som du är, ta åt dig! Kram*

Carolin
2007-11-06 - 23:01:29

haha tack Anna för din kommentar, kul att du läser. Jag är en trogen läsare till dig! Och återigen, ta åt dig av alla kommentarer. Det är sant det folk säger, du duger mer än väl. du är toppen!

Jocke
2007-11-06 - 23:01:53

Tycker jag verkligen du ska! vad har du att klaga på :)

leopardia
2007-11-06 - 23:02:34

det är för att du är intressant och intressanta människor förtjänar godhet. okej, visst alla förtjänar väl godhet, men du förtjänar lite extra! kram :)

sabisen
2007-11-06 - 23:17:40

Åh, vad söt du är! Tack :-) *generad?*
Kram

Lilla Fröken
2007-11-06 - 23:41:59

Jag har aldrig sett det som att du fiskar efter komplimanger Anna. Du öppnar dit hjärta mer än vad jag tror många av oss skulle göra så här i en blogg. Kanske det är av den anledningen som några (någon?) av dina läsare kanske tänker att "nej det hon säger om sig själv kan nog inte vara helt sant eftersom man inte skulle våga säga sånt i en blogg". Det är vad jag tror...Du känns i vilket fall som helst väldigt genuin och att du är så öppen med dina känslor kan nog insprera andra som bara går och håller sina känslor inom sig...tills den dagen då det brister.

Dessutom måste jag säga att jag blev innerligt smickrad över att bli omnämnd bland dina bloggvänner...dessutom först! Även fast jag förstår att det inte var rangordnat eller så...hehe...men kul ändå. Jag visste inte ens att jag var ett namn du hade lagt på minnet eftersom det är så många som skriver till dig - OCH de flesta har en egen blogg med foto. Jag har ingen blogg..inget foto på mig själv..och vad heter egentligen denna Lilla Fröken? ;) Har tanken aldrig slagit dig vilka alla dessa "alias" som skriver till dig är? Visserligen kan jag känna att mycket av min personlighet har skinit igenom i mina kommentarer...Men det är så intressant det här med internet och vilka föreställningar man har om människor man bara haft kontakt genom internet med! Man har ju ändå en liten bild om hur du kanske skrattar och så vidare. Men vad är det som säger att den stämmer ihop med verkligheten. Detta är lite som konst kanske...din blogg är tolkningsbar...så som allt här i livet...

Kram från din vän i Internetdjungeln

Lisa
2007-11-06 - 23:43:06

Skitsnygg bild! :D
Jodå, träningen gick bra, nu ska jag hoppa in i duschen och sen snabbt i säng och sova!
Kram

Lilla Fröken
2007-11-06 - 23:43:59

Förresten! Som uppföljare på det där med Pink Personality...vore det inte finurligt med: "sometimes I worry about what other people think. Most of the time I just feel PINK"

;-)

anna
2007-11-06 - 23:55:22

Lilla Fröken: Som vanligt bjuder på intressanta kommentarer och resonemang!

Nej inte särskilt rangordnat på listan där men ditt "namn" var det som poppade upp först faktiskt.

Har tänkt mycket på det där med internetidentitet.
Särskilt efter att en vän gick bort för snart ett år sen...jag började då fundera på hur man existerar i dagens samhälle..
Man har familj, vänner, kolleger, bekanta,släktingar...och dessa ska på nåt sätt informeras om man skulle gå bort eller om nåt kanske händer en..olycka, sjukdom, flytt med mera..och det är oftast inga svårigheter.

Men så är det det här med internet där man ju i dagens läge också har ett liv, kontakter" vänner" och så vidare.
en del ensamma själar har enbart nätet.

Man är medlem i communitys, bloggar, mail, online spel med en rad olika alias och lösenord...
Ganska skrämmande det där ibland tycker jag..

och angående ditt alias och andras..en del människor fastnar, man tar dem till sig..för de värmer.
kram

Eva
2007-11-07 - 00:27:32

Jag blir ledsen när jag läser att du har så dåligt självförtroende... så onödigt ju. Du är skitduktig på det du gör... alltså kolla på dina bilder! Och ta en ordentlig titt i spegeln... vad är fel??
Du är ju jätte söt! :o))
Och sen det bästa med dej Anna... så som jag "lärt känna dej" här på bloggen, det är att du känns så ärlig, äkta... du gör dej inte till. Du är du! :o))
Jag gillar dej och din stil. :o))
Kramar Eva

Isabel
2007-11-07 - 01:27:28

Men gumman: du ÄR både vacker, söt och har en jättegullig personlighet! Toppen helt enkelt! :)
Dessutom är du grymt bra på illustrationer!
Pussar å kramar till dig tjejen (=

Sin
2007-11-07 - 08:33:07

KÄRLEK är vad det är! Man hittar nån, man fastnar och man vill ge den där lilla biten kärlek man ger till sina vänner i "verkliga livet". Hoppas du snart blir en av mina "verkliga livet" vänner! *le*
Du får inte komma upp efter den 11:e december för då åker ju jag till Thailand! :-(
KRAMAR i massor till coola dig!

soph
2007-11-07 - 09:02:28

Den bilden på min tröja = me like :o
dessutom är du inte alls bred snygging!

alexandra
2007-11-07 - 09:02:47

vet inte om du menade mig som alexandra men jag tog åt mig i alla fall hihi :)
kram!

Monica
2007-11-07 - 09:38:02

Jag förstår dig där, mitt självförtroende suger de med. Är ju jätteroligt att få fina komentarer, det gör det såklart bättre. Men det är ju vad man själv känner som spelar roll i längden och det är något man bara kan jobba på själv, att acceptera sig själv som man är. Varför ska det är så svårt! Varför ska man vara så rädd för vad andra tycker. Kanske är detta med blogg och dåliga komentarer ett bra sätt att träna bort att inte bry sig om vad andra tycker, man kan vänja sig och inte känna för det till slut. Fortsätt precis som du gör, din blogg är så trevlig :D /Kram Monica

Lilla Fröken
2007-11-07 - 22:54:02

Ja man har många olika roller i sitt liv. Ibland önskar man att man kunde leva ut alla dessa roller som man hade velat...men vem kan det? vem är mer än människa? Jag tycker att det är skrämmande med de som missbrukar sin Internetroll och blir sviniga, oförskämda och gudarna ska veta vad! Jag vet att du någon gång skrev om någon kille som skrev något stötande på Helgon. Samma har hänt mig. Sedan har säkert någon skrivit något knasigt här på din blogg också. MEN - nu ställer jag mig frågan Anna - skulle dessa personer vågat gå fram till oss på stan och säga/fråga samma sak? Det tror jag knappast...Dessa personer lever nog ut denna roll "på skoj" på Internet eftersom de inte vågar göra samma i verkligheten...bara en tanke...Kram!

Annah
2007-11-08 - 15:05:05

Nämen tack! det här hade jag missat helt :D
Du är en riktig vän för mej med, helt klart! Det kände jag direkt :D
Söta du!

Annika
2007-11-08 - 17:42:09

Anna Anna Anna. OH vad jag känner igen mig. Att ens osäkerhet tas som att man fiskar komplimanger är så synd, det gör det ju bara ännu värre. Jag vet i alla fall att så inte är fallet, prinsessan, och det är vi ju MÅNGA som vet. Det är så väldigt tursamt att internet finns till för oss.

Sassy
2007-11-08 - 18:18:08

Wow, jag älskar den bilden! Och jag vet att jag har skrivit det här förr, men det är värt att nämna igen: jag hoppas verkligen att du en dag kommer att kunna se dig själv i spegeln och säga "shit, vad jag är snygg" och älska dig själv!!

kram


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: