GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

What Kind of a blogger am I?

2007-03-14 | 22:11:41 | Krönika/Politik/Tankar

Just nu kör Bloggportalen en tävling där läsare/bloggare fram till  på måndag, får rösta och utse sin favoritmodeblogg. Vinnaren kommer få en resa till New York.
Genast när jag läste detta imorses tänkte ju jag " wow, tänk att få åka till NY - det som varit min dröm sen högstadiet", men idag, tio år senare har jag fortfarande inte ens satt min fot på ett flygplan...jag har aldrig flygit över haven eller kontinenter eller gränser.

Genast fick jag önskedrömmar om att få vinna den där tävlingen, men ganska så snabbt kom verkligheten ifatt...för även om jag är en shopoholic, shoelover och en baglady så är inte min blogg en modeblogg.
Visst, jag visar ibland en dagens outfit, jag visar oftast upp vad jag suktar efter på H&M, Topshop eller vad jag kanske har handlat på Lindex eller Gina Tricot.
Jag skriver ofta om köpsug och shoppingförbud som införst efter för många infriade köpsug, men jag är ingen modeslav, jag kan inte skilja Gucci från Versace, jag kan inte säga om en topp är gjord av Lycra eller bomull och jag hatar ballerinaskor.

Men vad är jag för typ av bloggare?
Jag har klassat mig själv som "personligt" på Bloggtoppen, men det viktigaste för mig är ju att visa mina foton, mina smycken , mina illustrationer...fast ockå mina tankar, mina ord och känslor.

Tycker ni att jag är en modebloggare, eller som i alla fall uppfyller kriterierna Bloggportalen satt upp för det, och ni anser att JAG ska få flyga över Atlanten, så får Ni ju hur gärna som helst välja mig som favorit där.

Hehe...annars skulle jag bara uppskatta en liten kommentar om hur Ni ser på min blogg, vd den ger Er / är för Er.

Annars hoppas jag att någon liten, ganska okänd modeblogg vinner och inte en stor och känd blogg där bloggaren redan får mycket gratis i och med sponsorer, visningar, intervjuer och reklam...but that is my humble opinon...
Kram!

Kommentera 13 st

Kommentarer
Elsa
2007-03-14 - 23:01:01

Din blogg är så mysig, du uppdaterar så ofta att det känns som om man får ta del av ditt liv litegrann! Du inspirerar!
New York låter riktigt roligt!
kram!

Sandra
2007-03-14 - 23:08:48

din blogg är den bästa ;P den känns personlig och med bilder som inspirerar till max!

Anna
2007-03-14 - 23:24:32

elsa: Åhh vad söt du är - tack så hemskt mycket elsa! Kram!

sandra: Oj - den bästa? Jösses - vilken kommentar! Tack så hemskt mycket, verkligen, vad glad jag blir!
*kramar i massor!*

Louise
2007-03-14 - 23:31:19

Hej Anna!
Upptäckte din blogg för några veckor sedan och sträckläste faktiskt alla dina inlägg då jag tycker att du är underhållande, tankeväckande samt tar jättefina foton (plus att jag avgudar dina bilder på marilyn, vackraste kvinnan som vandrat på denna jord). En bieffekt av ditt bloggande att jag alltid måste springa till mitt kök och fixa i ordning massa kaffe latte när jag läst klart, ser så otroligt gott ut på dina bilder :)
Fortsätt blogga!
Kram/Louise

Louise
2007-03-14 - 23:32:06

Hej Anna!
Upptäckte din blogg för några veckor sedan och sträckläste faktiskt alla dina inlägg då jag tycker att du är underhållande, tankeväckande samt tar jättefina foton (plus att jag avgudar dina bilder på marilyn, vackraste kvinnan som vandrat på denna jord). En bieffekt av ditt bloggande är att jag alltid måste springa till mitt kök och fixa i ordning massa kaffe latte när jag läst klart, ser så otroligt gott ut på dina bilder :)
Fortsätt blogga!
Kram/Louise

Mia
2007-03-15 - 07:38:35

Din blogg är ju helskön, personligen gillar jag inte helnischade bloggar som enbart strikt håller sig att bara redovisa mode. Gillar din blandning av lite av varje, precis som livet ter sig självt, rätt så onischat tror jag...
Inspirerande. Ha en underbar dag.

Sweetheart
2007-03-15 - 08:33:36

Du ligger redan som favvo ;) Tyvärr blir det nog någon stor och populär blogg som vinner, men de kanske också är värda det... Även om man sjuälv inte skulle tacka nej till en NY resa! :)

Anna
2007-03-15 - 09:42:47

Louise: Tack så hemskt mycket! Du ska bara veta hur myket en sådan kommentar du skrev till mig betyder!
Wow - sträckläste? Din stackare ;) Vilken Annaöverdos du måste fått, haha.

Mmm Marilyn är och var så gudomlig..jag älskar henne.
Nu ska jag dricka min latte..som snart kommer på bild, hihi kramar på dig!

Isabella
2007-03-15 - 12:01:21

Du har helt klart en väldigt personlig blogg och den känns inte som en kopia av alla andra. Kanon med så många dagliga uppdateringar, du gör ett fantastiskt jobb!
Kram!

aenigma
2007-03-16 - 19:31:26

Men vad är det som hindrar dig till att själv resa iväg till NY eller någonannanstans? Ingenting! Det är bara du som sätter gränserna. Livet är fullt av möjligheter och olika vägar och man får helt enkelt vara nyfiken ibland och våga satsa på något annat. Boka en resa till New York, ta en tur till Kanarieöarna och försvenska dig eller ta en weekend bara i Köpenhamn. Att flyga skulle kunna vara första steget till så mycket mer. För tio år sedan gick du på högstadiet och önskade dig bort till NY, du har ännu inte varit där, om tio år kanske du säger samma sak. Men då är det 20 år sedan och drömmen kanske redan är i spillror för att det är försent... satsa!

nawiie
2007-03-16 - 23:51:17

cool blogg du har

nawiie
2007-03-16 - 23:51:22

cool blogg du har

Paullina
2009-12-23 - 14:48:49

I love this site! great site and great webmaster . Thank you bye


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: