GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Dagen doftar kanel med katt i korg och Gucci

2007-03-11 | 15:21:51 | Vardag

146310-1080Jag klarade av att gå en liten promenad innan jag kände att det började smärta alltför mycket i den tjocka "pektån".
Vi gick in på Ica där jag fyndade doftljus och hårmousse i en sådan där låda med blandade varor med mycket lysande röd prislapp på.

Vi har fikat på GB Gräddglass med kanelochkolasmak...var egentligen inte ett dugg hungrig när jag åt den så därför kände jag mig äckligt gräddig efter några skedar och blev än mer förbannad på min klumpighet och min handikappade situation just nu som gör att jag inte genast kunde gå en långpromenad.

Ja mitt humör är inte det bästa denna eftermiddag - jag känner mig äcklig och olustig, krypet i kroppen är riktigt illa och jag orkar inte svara på tilltal över huvudtaget....dock är jag så pass klar i knoppen för en gångs skull att jag vet att dessa känslor inte enbart ( ja kanke inte alls rentav) beror på att jag är jättefet och jätteäcklig på riktigt utan det beror på att jag ska ha mens om cirka en vecka...i alla fall intalar jag mig just nu att det är hormonerna som lever loppan och att jag inte gått upp 15 kilo sen i torsdags.

Fast jag tog yterligare en minipromenad hem till pappa och katterna - det tar bara 5 minuter att gå, 8 med haltande fot, och jag gosade med Puck en stund framför brasan där hon krupit ned i en korg...knäppiskatten.

Sen följde hon med mig upp på övervåningen när jag rotade igenom mina gamla flickrumsgarderober och fann en enormt snygg shoppingkasse med GUCCImärke
Efter det var det dags för Puck att placera sig på kontorsstolen och så skulle jag snurra stolen runt runt och fort så hon krampaktogt kunde klamra sig fast vid ryggstödet och i farten ta så många blodprov som möjligt med sina vassa klor på mina händer.
Knäppiskatt, som sagt..
Kommentera 2 st

Kommentarer
Liv
2007-03-11 - 15:37:34

Jag brukar blanda ut min vaniljglass med kanel. Jättegott :-)

Linusalicia
2009-12-10 - 11:02:13

Site was very helpful. thank you


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: