GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Tyd mina drömmar

2007-06-11 | 07:39:11 | Illustration/Teckning/Konst/Design

146310-1659

Försöker att slå upp ögonen och hålla dom öppna..men jag känner mig typ sjuk..helt igentäppt, snurrig och däven i skallen, svidig i halsen och bläig. Tror dock att det bara är allergi.
Kanske borde sova ut och inte tvinga mig själv att ge mig ut på promenad/jogging nu men så fort jag försökte somna om efter att Stefan åkt till jobbet...ja då drömde jag 4 olika små korta mardrömmar om att jag inte fick sova. Att jag missade ett möte, eller att ett viktigt sms kom och brådskande nyheter. Att jag inte fick sova för det gjorde mig till en dålig människa...

Usch, har haft så många mardrömmar det senaste. Dels om otäcka saker som jag inte vill gå närmare in på...men dels också att jag är superstressad i drömmen. Allt går åt helvetet, jag har inte kontroll över något. Saker går åt skogen och jag får skulden och allt är mitt fel, jag gör fel och är fel. Allt är snurrigt och jag vet varken ut eller in och jag har hela tiden glömt av, glömt bort, snurrat till eller missuppfattat.
Dessutom drömmer jag ofta att jag är jagad av olika gifitiga djur, som jag inte kommer undan och jag får deras dödliga gift i mig..för jag kan inte springa, jag står bara still.

Någon drömtydare som vet vad detta veror på eller betyder?
Kommentera 7 st

Kommentarer
Mathilda
2007-06-11 - 07:51:37

Tack ;)

Sweetheart
2007-06-11 - 08:03:44

Jobbigt med sådana drömmar :/ Själv drömde jag om en väckarklocka som jag inte kunde stänga av, den började igen efter bara en liten stund... Till sist insåg jag att det var kärlekens alarm som jag "snoozade" på. Nära att han försov sig där! ;)
Hoppas du får en underbar solig dag! Kram

Nina
2007-06-11 - 08:12:10

Usch, jag förstår dig jag lider av samma problem. Min psykolog säger att det är bearbetning som ter sig genom att bli det mest konstiga drömmar. Jag tror det är mycket nu när du ska komma igång med en så stor sak som eget företag etc. det händer ju jätte mycket i ditt liv just nu :)
Jag hoppas iaf att det blir bättre snart, för det är verkligen JÄTTE jobbigt.
Ha en jätte bra dag i solen fina anna.
Kramar

Sofia
2007-06-11 - 09:19:34

mina drömmar är väldigt bra på att spegla hur jag mår i vardagen, om du tänker på dina drömmar kan du säkert relatera dem med känslor du upplever i vaket tillstånd. Hoppas du får en bra dag trots alla onda drömmar, stora kramar!

T
2007-06-11 - 09:21:56

Har en gammal spåbok hemma, där man i slutet kan tyda sina egna drömmar. Det kanske går att låna den på biblioteket? I alla fall så heter den Sibyllans Hemligheter, och har hjälpt mig ett antal gånger :)
www.dromcentrum.se är också ganska bra.
Lycka till och hoppas att du blir bättre! (:

agnes
2007-06-11 - 11:12:56

Åhhhhhh, vilken fiin bild!
Jag älskar ögon!
du kan verkligen måla allt :)!
Hoppas drömmarna försvinner, det är hemskt me mardrömmar! :(
Pusss!

palle
2007-06-11 - 12:26:11

Usch då...
Var sommarlovsmorgon något att ha då? ;)
Hoppas att du mår bättre snart.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: