GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Baguettelunch och håret the summer of 07

2007-06-12 | 13:44:08 | Illustration/Teckning/Konst/Design

146310-1667

"Hårskepticism"


Jag gick en ringled på förmiddagen, en 6 km lång promenad. Och jag gick den sjäv och när jag går själv brukar jag föredra att ha musik i öronen. Men jag var väl lite granna disträ på väg ut för jag glömde kolla om Ipoden var uppladdad..det var den inte. Den var död. Men det var ändå behagligt att gå utan musik idag. Jag tog tillfälet i akt att lyssna på sommarsverige...susandet bland grässtrån, grus som blåser över asfalt, lite syrsor och andra insekter. Lastbilar som pustar i värmen - ja det lät som att de pustade av utmattning.. och så givetvis ett solo här och var av mina högljudda nysningar.

Innan jag påbörjade promenaden gick jag dock förbi den frisör jag var hos tidigare i våras som lyckligt gjorde mig blond igen efter min brunetta höst och vinter..som alla andra frisörer sa att jag fick vara resten av våren med.
Med vetskap om att detta är högsäsong för frisörer med student, bal och midsommarfester, men med förhoppning ändå gick jag till frisören och ville ha en klipp+slingtid...jag en den 4 juli....FJÄRDE JULI!!
Sen tänkte jag att jag kanske ska gå tillbaka till min vanliga..som iofs blekte sönder håret på mig för ett år sen så att det gick av och som varit sjuksriven en större del av året som gått sen dess och som lite granna tappat klippargnistan..men jag slog snabbt bort den tanken..samt att jag erinerade förra veckan då Karin bokade tid där och att det knappt fanns några tider alls hos nån av den salongens frisörer...

Nu är det som så att Tidaholm är frisörers och pizzeriors mecka...det finns massor! Men man går till en och tycker den är bra och man vill inte gärna prova någon annan...man är ju rädd om håret..( nåväl).
Jag känner heller inte för att testa de små frisörerna som har öppet lite då och då i sin egna källare..
Sen finns det en frisör som jag är rädd för som jag känner mig mindervärdig och absolut inte vågar gå till med rädslan att hon kommer klassa ned mig...huh?
Sen är det salongen som gjorde mig till brunette i höstas, men som sa åt mig i våras att jag egentligen inte är blond på riktigt när jag ville bli blond igen..subba..
Och så finns det en salong som jag känner är ärkerival till den jag var stammis hos förut...
lite granna
Colgate - Pepsodent
Coca cola - Pepsi
Ariel - Via
Vänstern - Högern
..man föredrar det ena före det andra liksom...
Men så efter min baguettelunch med Stefan ( hehe..nej inte snusk..lalala) så klev jag ändå in på den där rivalsalongen och de hade minsann tid redan på torsdag förmiddag! Så den tog jag...Så nu måste jag fundera ut vad och hur jag vill ha håret the summer of 2007...
Kommentera 6 st

Kommentarer
Anonym
2007-06-12 - 14:05:32

Vad du än bestämmer så komemr det att bli snygt! :D

issa
2007-06-12 - 14:17:48

haha.. baguettlunch.. nämen det lät kul! jag hoppas på att du får en bra frissa som förstår att vårda ditt hår! jag har änteligen hittat min favvo, hon är bara helt bäst. bryr sig om, skickar med massa vårdande inpackningar, ger mig gratis färg och grejar med mitt problemhår! tyvärr är hon alltid alltid upptagen så jag får antagligen vänta till augusti ifall jag vill ha nån tid.. !:/

Liza
2007-06-12 - 15:42:28

Tror säkert att det kommer bli hur läckert som helst! :D Kram!

Emilia
2007-06-12 - 15:45:43

Hoppas du kommer på nån snygg frippa då :) Alltid skönt att klippa sig!

leopardia
2007-06-12 - 19:30:30

hehe, i lindesberg, där jag är uppvuxen, är det likadant. jättemärkligt att alla pizzerior går runt, men, men...
glöm inte att boka av den andra tiden bara, om du inte ska ha den oxå.
jodå, med leoparden är det helt okej. värmen höll sig undan lite idag och det har varit mulet.
puss på dig sötis.

gisela
2007-06-12 - 21:16:59

Kom till Lund så ska jag göra dig fin i håret :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: