GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Tvserier - en generationsfråga!?!

2007-01-22 | 18:48:29 | Film/TV/Kändisar

På de allra flesta bloggar jag läser, går in på, följer så verkar OC och One Tree Hill vara något väldigt viktigt..Det diskuteras dvdboxar, karaktärer, dagens avsnitt, dagens längtan efter dagens avsnitt, längtan efter nästa avsnitt och seriernas hunks'n'babes. Jag har aldrig ens sett OC eller One Tree Hill..den senare vet jag inte ens vad det är för något...Och detta känns lite granna ovant för mig för jag var verkligen en tv-seriejunkie under nittiotalet..Beverly Hill, Pang I plugget, Huset Fullt, Models Inc, Melrose Place, Dr Quinn, Lilla Huset på Prärien, Road to Avonlea, Dynastin, Party of Five, Arkiv X, Vänner, Blossom, Baywatch, Mitt så kallade Liv, med mera med mera.för att nämna några..
Så det är väl lite granna som jag och Karin diskuterade igår; det måste vara lite av en generationsfråga..

För ärligt talat kan jag känna mig aningen gammal i denna bloggvärlden ibland. Jag är så totalt och helt imponerad av en rad bloggerskor och bloggare där ute som har järnkoll på mode - senaste trender, designers, a-linjeformat och empireskuret, kvalité på olika material..Ni har extrajobb och heltidsjobb, inreder era rum som lägenheter, köper dyra märken, går på caféer och åker på skidsemestrar...och så är ni 16,17..20 år gamla..Woosch!

Om OC kan jag säga att den har jag ratar och nobbat av tre enkla små anledningar:
1) Mischa Barton. Jag kan inte sätta fingret på det, men jag gillar henne inte. Inte hur hon uppfört sig i talkshows och liknande och därav har jag svårt att se något där hon frekvent förekommer. Antagligen är det bara avundsjuka på hennes långa slanka kropp och välfyllda garderob..men ändå..
2) Han killen som verkar vara någon sorts huvudkaraktär och som verkar ha ett on/offrelationship med Mischa Bartons figur..(helt baserat på det jag sett genom trailers). Dessutom har han en ful frisyr och är som Justin Timberlake - menlöst oattraktiv.
3) Själva titelmelodin..om det nu är det ?? "California...something something.." Ty den påminner endast och enbart om våra idotiska irländska grannar vi hade i förra lägenheten vi bodde. De spelade konstant denna låt på repeat, dagarna i ända (stackars deras bebisar) och tog endast paus i spelandet när de mordhotade mig eller ringde hyresvärden och ljög ihop historier om mig och Stefan. *Rys*
 I övrigt inget ont om just irländare alltså..

 OC.. Oh Crap I say

Nej jag får helt enkelt slå ett slag för Cityakuten ikväll - den bästaste och endaste serien jag följer just nu. Annars ser jag bara SATC (sex and the city) på dvd, Simpsons och Seinfeld.
Undrar just vad Luka tar för sig för ikväll..och hur kommer det gå för den sååå snygge John Stamos..(från Huset fullt?)..och hmm är inte Neela hur söt som helst?

146310-682
Kommentera 8 st

Kommentarer
You know you love me
2007-01-22 - 20:33:57

JAg förstår vad du menar fast ja... Jag hatade verkligen Oc, bara för att jag är en sån som motarbetar det som andra gillar, men det är verkligen underhållning. Främst alla heta klädur!

Ang. alla bloggerskor med le cash: Vart fan kommer pengarna ifrån!?

Anna
2007-01-22 - 20:38:38

You know you love me: haha, känner igen mig i att motarbeta det som är poppis..jag tog inte hål i öronen under låg-mellanstadietiden när alla andra gjorde det..och har fortfarande inte gjort det.
Jag permenentade mig aldrig som alla ndra gjorde fast jag ville..
Ally McBeal är ytterligare en serie alla andra kollade på och som jag väl tyckte verkade kul..men inte såg ett enda avsnitt just på grund av dess popularitet..

le cash le cash yes..ja du..rich parents? Ingen aning..jag blir förvirrad i alla fall..
kram!

Alexandra
2007-01-22 - 21:25:51

Jag måste medge att jag följer one tree hill, och var slav under oc förut. Men som vanligt håller serierna på alldeles för länge..

Det fär med pengar undrar jag också över, alla har ju märkesväskor och liknande nu.. Varför har inte jag de pengarna, eller prioriterar jag fel? Handlar hellre ofta och mycket..

Johanna
2007-01-22 - 21:28:42

Ja du... jag känner mig också gammal här i bloggvärlden lite titt som tätt... Blir lika besviken varje gång jag ser att personen som skriver bloggen är 16-17-18... Jag kan liksom inte relatera lika mycket till den personen och det blir plötsligt inte det minsta intressant, hur bra bloggen än är...

alexandra
2007-01-22 - 21:56:10

Hahah, jag fattar precis hur du menar med typ OC och sådant. Alla kollar på det förutom jag. Sen när jag en kväll kollade på OC från början med mina kompisar, fattade jag verkligen inte hur det hängde ihop, och jag frågade ideligen om vem som egentligen var vem. Kanske inte riktigt min grej? Jag är mer för Cityakuten och Grey's Anatomy :)

Ibland känns det som att jag är den enda som inte skriver om mode..? Men det är väl inget måste? :D

Kram :)

Anna
2007-01-22 - 22:28:27

Alexandra: Det är helt ok att du ser/följt båda..jag har inenting emot folk som gör det..jag har bara märkt en ändring/skillnad hos mig själv..

Hmm jag har för det första ingen vidare koll på märken och precis som du shoppar jag kanske helre 5 stycken 100kronorstoppar än ett enda dyrt plagg..eller nåt litet var dag i en vecka än en dyr grej en gång i månaden..

Johanna: haha jaou..jag får ju i princip åldersnoja av att se din bloggadress med 84 i...har aldrig existerat i samma skolkatalog som en som är född 84 ju..hihi..men men hoppas du kan relatera till mig.. =)

alexandra: det är nog inte din grej..och tur är det väl att alla inte har samma "grej"? Och fortsätt du med din bloggstil - tråkigt om alla skriver om samma..man gör det ju för egen skull och då ska väl ens personlighet komma fram? Jag äslkar kläder och shopping men tycker itne jag är modeslav...idag har jag kläder som är 5-8 år gamla liksom..låg midja på jeansen, utsvängda uppkavlade ben, en riktigt färgexplosion till virkad kofta..men jag gillar det!

Försöker dock balansera min blogg mellan ytligt och djupt och mittemellan..
Kram!

Johanna
2007-01-22 - 23:33:37

snygga strumpisar.. =) är de V&R for H&M? pusss

Anna
2007-01-22 - 23:38:51

Johanna: Haha tackartackar, men V&R oh nej..Det är Ullared!!! :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: