GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Oooo Stiff Nipples, frukost med Marilyn och Topshop såklart

2007-01-25 | 08:30:40 | karriären och drömmen om en

146310-704Oj, vad hungrig jag var när jag vaknade...och för att göra morgonens "idag har jag fått pengar och denna gång ska jag betala alla räkningar på en gång genast" procedur lite lite lyxigare gjorde jag en nice frukost till mig själv.
Den bestod utav
* God Morgon Juice - +Järn/Folsyra
Apelsin,Passion,Kaktusfikonsmak
* Kaffemedvarmmjölkochkanel
* Det nya goda matsmältningsteet
jag fick igår.
* Två stycken grova Dinkelmackormed ost, gurka, tartex och paprika.

 Alltihop på min Marilyn Monroebricka med Marilynservett

Det var riktigt mummigt, men räkningarna lämnade ändå en bitter eftersmak...

Har fått sms från "bossen" på Kontorsboden om klädorder - msåse ha affärens egna t--shirt. Vilket antingen är en ganska förstor urtvättat, formlös dassigt svart sak med guldtryck eller en väldigt cerise och mycket förstor t-shirt med svart tryck - och det trycket har hamnat mitt på brösten...så om jag skulle få "stiff nipples" ploppar dom ut i två O:n. ...vilket ju iofs, på det viset uttryckt, låter ganska så trevligt...hihi.

Hade svårt för att somna även denna natt. Låg och vände och vred, försökte lyssna på Ipoden, räkna får, koppla av, tänka mig till en sandstrand och solsken...men näe..
Jag lyckades dock somna mitt i tankarna om en bra bokidé (naturligtvis)...åhhh jag skulle så gärna vilja skriva en bok....Åhhh jag borde ha block och penna vid sängen och skriva ner mina bokidéer...har ju block och penna överallt i lägenheten utom just där..för att jag alltid bär iväg med det block och penna jag alltid lägger just vid sängen.
Eller ha en lap top att bara sätta på lite diskret så där i mörkret, när Stefan nanar och snarkar och skriva lite granna. Ty den här datorn jag sitter vid nu går inte bara sätta på lite diskret eftersom den låter som 3 stycken motorsågar, 5 stycken ilskna tandläkarborrar och ett jetflygplan när man startar den.

Menmen... Här kommer dagens önskeoutfit, från Topshop såklart..vad annars?
146310-705
Kommentera 6 st

Kommentarer
Anna
2007-01-25 - 09:10:52

En sak som fungerar för mig när jag inte kan sova; Jag tänker på 5 saker jag gjort under dagen som jag är nöjd med, och 5 bra saker jag ska göra nästkommande dag. = Endast positiva tankar i sängen.

Karin B
2007-01-25 - 09:51:33

Sist jag inte kunde somna tänkte jag på en plåt nybakat bröd.......och det funkade! =o)

Li
2007-01-25 - 10:15:18

Drömmen om sol och sand är inte långt borta nu... Jag vill också skriva en bok! Ska vi hjälpas åt att få tummarna ur våra rövar!?

Karin
2007-01-25 - 10:18:45

åå frukost på marilyn.. vilken drömfrukost:)
hade också svårt att somna..
Vi lär oss på våran skrivarkurs nu att man ALLTID ska ha med sitt skrivblock som man kan skriva ner sina idéer i:) ha en fin torsdag!

Anna
2007-01-25 - 14:15:50

Anna: Hmm kanske vore något för mig att börja göra när sömnlösheten faller in..ty jag är ju ganska negativ o pessimistiskt lagd..kan behöva tänka positivt kanske. Tack för tipset!

Karin B: Darling! Haha ok, ska testa det..man kanske bli så ivrig att få äta frukost o vill somna bums så det blir morgon snabbt!
Kram

Li: Ja..jag räknar med att du ska ta bort min tumme från dallerstjärten..den ska inte vara där!

Karin: Mmm den var mysig och nice min frukost =)
Jo det lärde jag mig också på min skrivarkurs o jag har alltid block o penna överallt..men bär alltid iväg med just sängblocket..typiskt..wellwell..men jag ska verkligen ta tag i skrivandet igen...en dag ska jag ha en bok publicerad - så det så!
Hoppas du mår bäst!

Balderadriana
2009-10-23 - 10:40:04

Nice site, Keep it up


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: