GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Mmmorgonmelon och tvättid

2007-01-02 | 07:19:15 | Vardag

Så var det vardag igen då. Stefan har åkt till jobbet i den mörka arla morgontimmen, men jag har "jullov" en vecka till. Dock har vi tvättid mellan 7-13 idag så jag är minsann uppe och i farten jag med.
Likabra det...har nästan "mått dåligt" nu under helgerna när jag sovit längre än 9..ja till och med nästan till 11 vissa dagar! Måste vara åldern...att jag känner att hela dagen gått och förlorats om jag sover för länge. Förr tyckte jag att dagen var förstörd när jag var tvungen att gå upp tidigt.

Men nu sitter jag här och avnjuter en saftig och kall vattenmelon - så jädrans gott och har stoppat två maskiner fulla med tvätt...tvättmedlet räckte preic, men det är en hel del tvätt kvar i korgen *suck*. Kan det inte gå en dag någonsin utan att man ska behöva gå och handla?
Ja mat, tvättmedel, diskpropp (har en benägenhet att försvinna),pålägg - sådana saker menar jag. Skor och väskor shoppar jag gärna flera gånger om var dag...om det hade varit gratis *suck igen*

Undrar om jag får några svar idag på de mail jag skickade igår....?

Oj, nu ploppade en vattenmelonkärna ut ur munnen och landade på tangentbordet..
Kommentera 3 st

Kommentarer
Ella
2007-01-02 - 08:59:28

Min sambo har också börjat jobba idag, fast jag är ledig en vecka till. Underbart! /Ella

Anna
2007-01-02 - 09:04:30

Ella: Ja det känns lite tomt och ensamt här hemma.men samtidigt skönt att kunna gå och toffla, leka spa och bara vara lite granna..önskar dig en skön lovvecka!

Phillipnatalia
2009-03-16 - 13:06:16

Thank you for the card so that I may look on the website. I love the picutres. I will continue to look on the website to observe you latest pictures.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: