GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Kondomhätta, ny hårfärg och välkommen tillbaka blondie!

2007-01-23 | 19:39:08 | Smink, Hudvård, Skönhet

Ahhh! Äntligen! Jag känner mig som hemma igen. Efter att ha varit deprimerad brunette så känner jag mig idag som en glad blondin...nästan blondin i alla fall. Helt otroligt vad en hårfärg kan göra. ..jag blev ju som helt ny när jag blev brunette, men nu var jag van vid det så när jag kom från sköljen hos frissan och såg en ljushårig tjej i spegeln kändes det jätteovant...men hemma. "Hej Hej Anna, välkommen tillbaka" sade jag nästan till mig själv.

Frisören var jättesnäll och försiktig. Hon sa att jag är ju faktiskt jätteljus och har grovt bra hår (ha! till den frisör som sa att jag inte kunde vara blond på riktigt!).
Men hon kapade en rejäl bit av håret *snyft snyft* och satte sedan en trång kondomaktig hätta på mitt huvud. Hättan hade en massa hål och ur dom drog hon hastigt och lustigt fram hårslinga efter hårslinga som sedan fick lila klet på sig. Tyckte jag såg riktigt cool ut på ett åttiotalspudelhårdrocksaktigt sätt med alla slingor framdragna ur hättan - vilken volym, haha!

146310-688146310-687

Satt och läste de senaste numren av Hänt Extra och fotade mig själv i denna så fåniga mundering med mobilkameran och blev bara nervösare för var minut hur håret skulle se ut och......
 VOILA!
146310-696
Dock ser det aningen mörkare, ja nästan brunaktigt ut på bilderna...ska fixa bättre bilder imorgon tänkte jag, men jag är nästan blond faktiskt..eller jag upplever mig som det...på ett Jennifer Anistonsätt precis som jag ville! Woohoo! Och denna lycka för endast 630 kronor! Woohoo!

Gick sedan till Ica och mötte mamma som blev så glad över att se mig. Hon berömde mig gång på gång över hur fin jag var och att jag igen och åter såg ut som "hennes Anna"...och hennes Anna vill jag vara.
För att förhöja dagens gladhetskänslor köpte jag mig en rosa blombukett, doftljus - Cranberry Punch samt sharonfrukt, lime, olika teér och så två gröna växter i ljusa krukor.
Man ska vara glad! Och idag är jag lite glad....har mumsat i mig en ask Sugarfree Fruity Mentos också..

Nu ska bara den gula Pinaforeklänningen bli min också för en struntsumma...bara nån timma kvar nu...hoppas...Mmm blont hår och gul klänning - me likey!
Kommentera 10 st

Kommentarer
Karin
2007-01-23 - 19:46:56

snyggt det blev:) haha kondomaktig minst sagt, stackare hehe
menthos är alltid lika gott:)
ha en kanonfin kväll nu också!

Elsa
2007-01-23 - 19:55:17

Haha, tack ;)
Håret blev jättefint! Man ser alltid lite rolig ut medan man klipper sig och speciellt om man färgar det! Men var nöjd med håret tycker jag!
Kram!

Liv
2007-01-23 - 20:05:59

Wow superfint! Ska oxå slinga i min utväxt snart... Men 630 kronor var verkligen ett KAP!

johanna
2007-01-23 - 20:11:24

riktigt snyggt, du vet vad dom säger-"blondinder har roligare" muaha! :) härlig blog!

Johanna
2007-01-23 - 20:52:40

Aa ok, så du har gjort en hel del idag. Själv så hade ja ingen skola, utan va istället hemma och pluggade, va ute och skottade snö och bastade.. mmm så skönt. Tack så mcyket! Tröjan va super skön faktiskt så den va värd pengarna. Snygg du blev i håret! pusss

Anna
2007-01-23 - 22:19:30

Elsa: Ja det svåraste är att föreställa sig precis innan hur det kommer bli liksom..men gud va kul att du också gillade det! För jag ärjätteglad just nu! Kram!

Liv: Ja jag hade räknat med tusenlappen minst för håret...så nöjd med resultat plus känslan av att jag "tjänat/sparat" pengar på det hela..kan det bli bättre? haha.

Johanna: Ja..jag är ju riktigt blond på riktigt..och jag hade nog roligare förr hihihi. Tack!

Johanna: Ja det har nästan varit full rulle hela dagen faktiskt. Skönt med en ledig dag för din del..med snöskottning! Det var duktigt!
Tack! Kramen på dig gumman!

Hanna
2007-01-23 - 23:19:50

Fiiint! jag gillar de mörkare slingorna som kommer fram, det blir verkligen livfullt!

Kamilla
2007-01-23 - 23:49:09

Snyyyyggt!

jag är också blond men just nu brun och om 1½ ve ska jag till frissan och försöka bli blondare igen. Mitt hår är ganska fördärvat just nu så jag hoppas hon kan fixa det.

Ditt är jättefint!
Ser fram emot bättre bilder :)

Anna
2007-01-23 - 23:54:35

Hanna: Ja det tycte jag också om att det blev lite "multifärgat"! Tack för en snäll kommentar/komplimang! Kram!

Kamilla: Taaack!
Mitt hår blev fördärvat i juni förra året..efter sista platinablekningen...håret gick av..sen villa jag fortsätta vara blond vid nästa frisörbesök i september...de gjorde mig brunette..nu ska jag sakteliga gå tillbaka till min "normala" blonda egna ton..men jag har tappat en massa hår nu efter slingorna..så håret är skört alltså...men det känns jättebra - kapade ju en rejäl bit för att få bort det allra mest slitna och det sista fördärvade av blekningarna..då kunde frisören också ljusa mycket mer än om jag behållt längden..och det är ju ingen vits med att behålla slitna längder ändå.
Kram och hoppas du blir nöjd!

Kamilla
2007-01-24 - 00:14:20

Nä, ingen idé att behålla slitna längder. Det tragiska i mitt fall är att förra sommaren missförstod en frisör mig så jag blev snaggad och nu har jag precis fått LITE längder igen (superlite men ändå) och så fördärvar jag det själv genom fulfärga mig :/ jaja...aldrig mer (säger jag varje gång...)Jag gillar ändå förändringar, det är roligt att våga:)
Ha en bra dag!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: