GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Intervju med en klase vindruvor som gillar skor

2007-01-17 | 21:21:03 | Vardag

146310-604
Ja detta var dagens smoothie som jag inmundigade till frukost tillsammans med smurfen.

* 1 banan
* 1 blodapelsin
* 1 dl vaniljyoghurt
*  lite russin
*  psylliumfrön
*  krossat linfrö

Förut var jag på Ica, efter en väldigt regnig promenad med mamma, och inhandlade naturell yoghurt, frysta jordgubbar, blåbär och hallon, bananer och  1 honungsmelon att göra någon ny smoothie av imorgon.

Jag köpte också fyra stycken nya bruna och fina kaffekoppar utan handtag.
Har precis avnjutit en kaffemedvarmmjölkochkanel i en sådan tillsammans med min kvällsmat bestående av salld/grönsaker och en quornlasagne. Det var gott med varm mat i magen. Jättegott.

Som jag nämnt tidigare i veckan är det denna vecka projektarbet/grupparbete varje dag i skolan. Halva klassen är sjuk vilket innebär att vi är 7 stycken kvar. Det ger i sin tur en ännu intimare känsla och vi har diag haft riktigt bra "fruktsamtal" som vi valde att kalla det. Dels för att diskussioner om konst, om och med varandra, utbyte av erfarenheter ger så otroligt mycket för en själv. Dels för att vi idag liknade vår utbildning för en fruktsallad - vi är alla så olika individer - olika frukter med olika smaker och egenskaper som tillsammans bildar något väldigt gott. Haha flumflum va? Well...that's Hippie Hill i ett nötskal =)
I alla fall så skulle vi komma på varsin frukt som vi liknade..någon sa "gråpäron" om sig själv, en annan blev en persika och nån blev ett skogshallon. Jag kunde inte riktigt likna mig själv vid en frukt, men de andra sade till slut att jag är en klase blåröda vindruvor "lyxigt och med väldigt många olika små sidor och personligheter". Det blev jag glad över.

Och så var då älskade Christina där. Min text/kreativt skrivandelärare jag har haft i olika omgångar under några år nu som är en underbar människa. Som jag har saknat henne.
Vi pratade och kramades. Dessutom lärde hon ut intervjuteknik för hela klassen. Hoppas att jag får henne som mentor under sista delen av vårterminen.

146310-603Och så har jag fluktat lite på två par skor på www.ebay.co.uk

146310-606146310-605
Kommentera 4 st

Kommentarer
Malin
2007-01-17 - 22:41:13

Lät som en supergod smoothie,jag ska oxå ta mig i kragen och börja fler mornar med det! Så gott & nyttigt :)

Emilia
2007-01-17 - 22:44:01

Ursöta skor (=
Smoothien lät jättegod :)

Gizella
2007-01-17 - 22:57:40

Smaskigt! Blir hungrig när jag kollar på bilderna! Hrm, ja, inte på skorna såklart ;)

Anna
2007-01-17 - 23:01:41

malin: Ja den var god och fräsch, fast kanske lite trögsugrörsdrucken ty jag hade nog mixat lite för dåligt, kanske borde haft i lite vätska. Nya tag imorgon =)

Emilia: Den var god och skorna...ahhh.

Gizella: Haha jag blir hungrig på skorna också! :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: