GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Grönt Iste, Rödspättaplaner och vindruvsfrossa

2007-01-11 | 23:17:04 | Vardag

146310-462Oj oj vad vindruvor jag smaskat i mig under kvällen. Köpte en korg på Ica förut med hälften röda och hälften gröna. De röda tog slut ganska så fort - ty jag har för mig att just röda vindruvor, ja röda frukter och bär överhuvudtaget, ska vara väldigt bra för huden.

Så nu finns det bara en liten klase gröna kvar som jag nog ska göra en fruktsallad av imorgon bitti till frukost tillsammans med vaniljyoghurt, blodapelsin, banan och krossat linfrö samt russin.

Imorgon är det fredag och början på helg...Ska försöka ha en nyttig helg - ingen pizza och inget smågodis med massa färgämnen och andra konstiga saker i. Kanske någon mörk chokladvit och cashewnötter och en yoggi delikatess kanske? Måste försöka hålla vikten, gärna gå ner nåt kilo till, bli fastare i fläsket. Så var det ju det här med springningen också. Sprang ju i lördags och i måndags men sedan dess har jag haft ont i svanken - själva "benet" ovanför baken, när jag går nedför trappor och böjer mig fram. Antagligen fel sorts löpskor på fel underlag. Kanske att jag springer i skogen imorgon istället för den asfalterade ringleden.

Ska börja äta mer fisk också har jag bestämt och när Stefan imorgon äter pizza ska jag göra nåt med rödspätta till mig själv. Nån som har nåt bra recept?

Dessutom vill jag åka till Skövde och köpa en ny dator...på avbetalning. Får se om jag kan göra det hos OnOff där jag ju köpte Min Canon EOS 400D i höstas på studentvillkor. Fast där är ju krediten begränsad.
Kanske att Stefan skulle ta datorn i sitt namn så betalar jag honom varje månad istället. Så kanske jag kan få en bättre och lite dyrare. Måste ha en med mycket minne - helst över 2 G och ett bra grafikkort.
Ber nästan varje morgon över att min dator över huvudtaget ska starta alls.

Glömde berätta vad jag fick av Karin i julklapp tidigare idag förresten - en fint inslagen flaska Grönt Iste !
Verkar spännande. Med äpplesmak.

146310-461
Kommentera 3 st

Kommentarer
ROOMSERVICE
2007-01-12 - 00:02:05

Är du nöjd med din Canon - det var väldigt fina bilder :)

Anna
2007-01-12 - 00:02:27

Roomservice: Ja jag är mycket nöjd med min Canon. Har aldrig fotat digitalt förut utan varit en sucker för det analoga in i det längsta. Min analoga kamera är en Canon Eos 300 och eftersom jag då inte var inne på det digitala alls såg jag ingen anledning till att skaffa "värsta värstingkameran"..som jag märker att många t ex på min skola vill..för Dom förlitar sig på att det är kameran som tar bilderna inte dom själva. De har ingen aning vad bländare och slutare är och hur de samsplear vilket ju är en fotograferingsgrund.

Jag var trygg med Canon sedan inann, ville ha en systemkamera och mina "analoga" objektiv passa även till den nya digitalkameran.

Tack! JAg älskar att fota.

ROOMSERVICE
2007-01-12 - 00:10:56

Jag valde mellan Canon och Nikon, det blev Nikon. Jag ser på fotoklubben där jag kikar in i bland att kameran inte spelar så stor roll...
Har samlat mina bilder här än så länge.
http://roomservice.blogg.se/7_mina_fotografier.html


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: