GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Bästa hårvårdsprodukterna just nu!

2007-01-02 | 08:33:50 | Smink, Hudvård, Skönhet

146310-318
Har i ett tidigare blogginlägg rekommenderat Balsamsprayen från Schwarzkopf som jag fick i julklapp. Nu har jag även testat Shampoot och det "vanliga" balsamet i samma  COLOR SAVE/ BC Bonacure-serie, Hair therapy.
Eftersom jag är riktigt blond egentligen, men sedan augusti förra året tonar/färgar jag håret brunt ( ja jag var lite före de flesta blonda kändisar med att bli brunette).
Den färgen hårfrisörskan satte i tyckte jag försvann ganska så fort och folk såg mig fortfarande som blond, men jag upplevde mig själv som väldigt mörk.---vansesak I guess..
Sedan köpte jag egen färgning på en annan hårsalong och den tyckte jag blektes jättefort och håret såg skittråkigt ut. Jag måste dessutom tillägga  att blond utväxt i brunt hår är sååå många gånger fulare än mörka rötter i blonda hår.

Eftersom varken frisörens färgning eller den dyra hemmafärgen jag köpte på salong var särskilt bra tänkte jag att jag kan väl lika gärna testa Schwarzkopfs färger som går att köpa på Ica för 69:-
Jag köpte nr 864 och blev så nöjd! Mörkt, blankt och fint och jag tycker det håller längre än de andra också.
Nu har jag då dessutom testat denna hårvårdsserie och jag får säga att mitt hår känns jättebra, lent och mjukt och jag tappar inte så mycket hår heller under och efter tvätt, som jag gjort det senaste halvåret sedan jag blekte håret platinablont senaste (sista?) gången och håret gick av på en massa ställen - usch det var ingen rolig upplevelse..och det är inte säskilt roligt nu heller - även omdet ser lustigt ut, att jag är korthårig på väldigt många ställen där håret nu växer ut på nytt igen.

Nu ska jag fortsätta leka hemma-spa lite granna i badrock, nyduschad och varm, med Ole Henriksen  Firm action Pore refining Mask i nyllet och gosiga tofflor på fötterna. Body lotioninsmörjning nästa!
Så måste jag sätta på nån bra låtj*vel också.
Kommentera 4 st

Kommentarer
Karin
2007-01-02 - 15:33:08

Jag håller med hårserien är underbar! Prova inpackningen också, den är vääldigt vårdande, och jag kan inte sluta snusa på mitt hår när jag använt den!
Ibland blir man ju lite överraskad när man provat allt dyrt men inget billigt och så är det billigare så mycket bättre! Konstigt igentligen! :)(

Anna
2007-01-02 - 15:50:21

Karin: Jaså en inpackning också?? Den måste jag genast spana in!
Ja verkligen - det ju bara positivt om man kan hitta billiga bra grejer särskilt när man har väldigt begränsan ekonomi..och man vill ju ha så mycket vardagslyx som möjlit till liten penning =)

Tycker också att dessa produkter luktar gott..men kan inte riktigt säga vad det luktar...påminner lite om gott svartvinbärs-te...?

Qaroline
2007-01-02 - 19:02:10

Aha, den där hårvårdsserien använder jag mig också utav ; ) Doftar underbart och ger håret allt de behöver ; D Yummii yummmii.

Anna
2007-01-02 - 19:09:19

Qaroline: Ja den har verkligen fått mitt hjärta och hår att må bra =)Luktsinnet med för dne delen =)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: