GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Ännu en "little black dress" samt följetong på mitt hårdilemma.

2007-01-12 | 18:09:40 | Lyx

146310-479
.Mmm - det doftar underbart av Caffelatte och sommarblommor i hela lägenheten! Vilken ljuvlig doft att välkomnas hem av när man varit ute på stan, MMmmmm!

Ja jag dammsög hela lägenheten och alla mattor noggrant, sedan skurade jag alla golven - inklusive toaletten med skurmedel som doftar underbart och sött av blommor. Jag har städat vid min arbetsplats och torkat bänkar och bord och precis när städningen var klar (tvättkorgen hanss inte med..) kom älskade Mamma på besök och vi drack kaffe ihop. Hon tog det svart - fast jag hällde i en tesked kanel i kaffebryggaren tillsammans med kaffet och jag tog mitt kaffemedvarmmjölkochextrakanel

Hon satt och plockade i mina smyckesdelar och pärlor och jag ska göra ett par örhängen till henne i skogsgrönt och antik silver.

Jag beklagade mig över gårdagens kommentarer jag fick av frisören, som är massa frisör, och mamma blev förbannad. Så vi tog på oss ytterkläderna och frågade runt bland andra salonger. Vilket resulterade i en tid tisdagen den 23:e kl 14 hos en väldigt trevlig tjej

på "Hårknuten". Hon sa att hon inte kunde göra mig blond på en gång, men kunde lägga i guldiga och ljusare slingor lite här och var som förvillar intrycket av utväxt och efter nån månad lägga på ytterligae ljushet. Fast om jag kunde tänka mig att klippa en 5-6 centimeter av håret - där det verkar vara riktigt risigt i topparna av några års platinablekningar, så kunde hon ljusa det ytterligare första gången. Jag fick genast förtroende för denna kvinna att ta hand om mitt hår, hon verkade försiktig men kunnig. Och även om jag inte vill klippa så mycket så inser jag ju att håret inte mår bra av att jag sparar på riset bara för att jag vill ha längden kvar. Bort med riset så kommer håret att blomma så småningom =)

Därefter gick vi in en sväng på Lindex, söta mamma och jag, där jag faktiskt helt kärade ner mig i en liten svart klänning med söm under bysten och rynk kring livet. Rundhalsad och små knappar på varje ärm.
179:- endast, men jag har inte ens det på mitt konto och CSN-pengarna ska visst inte behaga dyka upp förrän på tisdag...men mamam såg mina ledsna hundögon (typ) och lånade mig pengarna så länge!
Smoothie, solarium, jogging/promenadrunda, städning, Nya Elle, Salongtid och nytt hårhopp samt en ny klänning! Ingen dålig fredag det inte.
Har dessutom nyss mumsat i mig en god pizza..haha NEJ! Jag motstod pizzan och tog en tonfisksallad istället! Woohoo! Så då kan jag väl unna mig en chokladbit till en kopp te sen? Eller? Till Simpsons eller nåt annat trevligt.

        146310-480 146310-478
Kommentera 6 st

Kommentarer
frida
2007-01-12 - 18:52:27

tyckte du passade bra i den röda nyansen! lycka till:)

Anna
2007-01-12 - 18:55:21

Frida: Ok, tack - det var kul att höra. Kramen!

Elsa: Åhh tack! Va kul att du tycker det - man vill ju skriva så att andra gillar det också. Bakgrunden har jag ritat själv =).ja choklad blir det...om mina lår tillåter det..
kram!

Elsa
2007-01-12 - 18:55:41

Vilket mysigt inlägg! Och din bakgrund är jättefin! Maten såg god ut... Ät choklad XD

Johanna
2007-01-12 - 23:03:10

ÅÅåå din fredag låter som en bra fredag ju =) Jag sitter här är jättte trött, försöker att komma på en utmaning.. hmmm.. *tänker*

puss på dig!

Anna
2007-01-12 - 23:37:52

Elsa: Tack - vad kul! bakgrunden är min egen design =)...mmm choklad!

Johanna: Åhh ser fram emot din utmaning! Ja fredagen har varit skön på alla sätt =)
Kramen på dig favvojohanna!

Johanna
2007-01-12 - 23:43:25

Ja de gäller att ha ideer både för affären och alla kunder som frågar.. men också för skyltningen =) Den är väldigt viktig, vissa kunder upptäcker inte att man kan göra vissa saker innan man skyltar med det. Aaa jag är med sugen på de stjärn skålarna, man kan både plantera i de eller ha ljus i de eller så kan man ha vatten och ha en blomma som flyter runt =) kram kram


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: