GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Tjejsnack?? I don't get it..Av? På!

2007-02-08 | 23:30:27 | Vardag

146310-843
Hmm, jag är väldigt mycket för att sitta med en tjejkompis eller kanske två eller rent av tre eller fyra (hmm sen har jag nog inte så många fler) dricka drinkar, sörpla te, smaska scones, kladda choklad, tjata skit, prata allvar, titta på SATC, bläddra i tidning, surfa på nätet eller bara umgås rätt upp och ner.

Kanske är det tjejsnack, kanske är det bara snack tjejer emellan..

Men nu till min poäng..om man nu kan kalla det för det..?

Vad är tjejsnack? Är det en ny trend som jag totalmissat? Nåt nytt och helhippt ( och i och med att jag använde ett sådant uttryck som 'helhippt' påvisar ju bara hur ohipp jag är...)
För i var och varannan blogg jag gått in på de senaste dagarna har det dykt upp inlägg med titeln "Tjejsnack" och så verkar det vara något typ av samtal/ lista/tjuvlyssning/åsiktsvädring
...typ...?

Detta frekvent förekommande inslag i andras bloggar förbryllar mig i alla fall och får mig att känna mig lite granna...hmm.."av" för att använda ett fint gammalt uttryck från det sena nittiotalet.

Jag struntade i festandet idag, blir nog imorgon istället. Funderar också på att ta den dyra bussen till Skövde imorgon förmmidag med svepskälet att "handla lite nödvändigt till hemmet samt en duschkräm till Stefan" men med hjärtat suktandes efter slutspurtsreafynd på H&M och Gina Tricot och krimskrams till mitt hemmakontor på Åhléns och Lagerhaus.

Skulle verkligen vilja ha ett par baggy jeans och några snygga tees samt nån partytopp. Det känns PÅ!
Kommentera 10 st

Kommentarer
Lovely Li
2007-02-08 - 23:58:28

Åh, hade jag varit i Tidaholm så hade jag följt med till Skövde imorgon!!! Vill också! Puss och godnatt!

Lovely Li
2007-02-09 - 00:03:30

Förresten, som svar på att du kommer att vara en massa hos mig så är dörren alltid öppen!!! Och självklart ska vi till Marimekko, Lagerhaus och IKEA... Snälla! Jag har ju bil å allt!!! Har fixat mig ett par schyssta soffor nu!!! Åh vad det ska bli kul att fixa! Och extra roligt att du är så engagerad och vill vara snäll och hjälpa mig så mycket! Du anar inte hur glad det gör mig! Vad jag längtar! Mmm.... Puss.

Qaroline
2007-02-09 - 00:30:31

Tjejsnack är en site som varje vecka lägger upp frågor som bloggare kan svara på, som en lista ungefär. Tror man kan anmäla sig till tjejsnack på nått vis. Läste iallafall nått sånt i en annan blogg.

Föresten angående dina fina smycken, jag är fortfarande intresserad, måste bara invänta lite pengar : )

Natalia
2007-02-09 - 09:16:10

Hej hej, jag har skickat ett mail till dig så att du vet =) Kram

Yonna
2007-02-09 - 09:40:54

Hej! Har följt din blogg ett tag och tänkte ta mod till mig och för första gången lägga en kommentar här och tacka för en underbart bra blogg!
Ha en bra dag!

Karin
2007-02-09 - 09:58:27

intressanta tankar det där, du skriver duktigt, men det vet du nog:)
ah, ett par baggy jeans är det enda som saknas i min garderob!! och jag som inte hittade NÅT på stan igår, nu vet jag vad jag missade att leta:p ha det fint!

Anna
2007-02-09 - 10:59:17

Lovely: Jag längtar som fan tills du kommer! Allt känns ljusare nu när jag vet att vi snart är en verklighet i samma stad!

Qaroline: Aha..I see! Tack för infon! :) Mina smycken finns här för dig när du vill ha dom - är bara glad att du ens gillat vad du sett, hihi!

Yonna: Då får jag dels hälsa dig välkommen och så tacka dig för en udnerbar kommentar som värmde i hjärtat! Tack så mycket! Nu ska jag checka din blogg =)

Karin: Hmm tack för det du skrev om mitt skrivande - det betyder mycket för mig att höra...har lagt av med skrivandet ett tag..ja förutom inlägg här då..men förr skrev jag jämt ..men så kom jag på att jag känner mig tom och inte hel utan ord och text..det har alltid varit min trygghet och styrka förr..

Japp, nu har jag bestämt mig, buss om 45 minuter and then baggyjeanshunting för hela slanten! Kram

Anna
2007-02-09 - 11:32:05

Natalia: Jag har svarat på mailet jag fick igår =)
Kram

Emilia
2007-02-09 - 13:19:25

Tjejsnack är underbart, älskar att bara sitta och skvallra eller bara kolla såpor och kommentera kläder lovely:)

Anna
2007-02-09 - 18:50:38

Emilia: Ja det är nåt visst o särskilt med en riktigt bra tjejkompis eller två och bara sitta o vara... =)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: