GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Så jävla lap top happy!

2007-02-01 | 18:03:09 | karriären och drömmen om en

146310-778
Mmm, jag har världens bästa pojkvän! Inte för att förringa era pojkvänner på något sätt för de är ju med all säkerhet bäst i världen för Er, men just nu är Min pojkvän världens bästa pojkvän!
För imorgon ska jag få pengar utav honom och åka och köpa mig en valfri sprillans ny lap top!!!!

Han har tvingats lyssna på mina svordomar och oroligheter kring min urgamla, megaklumpiga stationära dator länge nu. Hans tinitus har förvärrats och plågats av min dators enträget envisa otäcka oljud.

Han har hört min bön och mina önskningar om att få leka Carrie Bradshaw och sitta i sängen, i soffan, på en parkbänk eller på ett café och knattrasmattraplattra på en lap top och skriva på min roman och drömma mig bort.

Dessutom hade jag ett underbart mentormöte ty min mentor Anna gillade allt jag visade upp och blev helt lyrisk. Jag känner mig verkligen peppad att forsätta med mina mat/dryck/accessoar/leksaks/ inredningsdetaljfoton som jag har med här i bloggen mina självporträtt och illustrationer, mina texter och mina smycken. Hon blev extra glad för den framsida jag gjort för min framtida bok!

Nu ska jag vara snäll mot Stefan och laga honom hemmagjord kebabrulle! Själv ska jag ha en vegetarisk variant. Och så ska jag förbereda för den nya datorn. Som för övrigt min bror ska följa med och köpa imorgon. Bara jag och han, med min sambos pengar, hihi.
Kommentera 9 st

Kommentarer
Fröken T
2007-02-01 - 18:25:22

Laptop är suveränt när man vill leka Carrie! Lycka till med shoppingen :)

Linda
2007-02-01 - 19:09:04

men guuud vilken snäll pojkvän du har;)

Ilona
2007-02-01 - 19:28:24

Varför gillar du inte dig själv? Jag tycker att du har massor saker och egenskaper som jag själv skulle vilja ha. Jag tycker inte att du ska behöva ursäkta ett hyllande inlägg till dig själv med att samtidigt skriva negativt, tro på dig själv mer!

Kyrin
2007-02-01 - 21:24:38

Snäll-Stefan! Jag är inte alls avundsjuk... :D

Maria
2007-02-01 - 21:35:53

Hej! :)
Måste bara säga att jag tycker grymt mycket om din blogg :) Jag känner igen mig i det du säger om acne..Jag kan också må väldigt dåligt av min dåliga hy :/ Har du nått bra tips på smink som täcker men ändå inte lägger sig som en kaka på ansiktet? Ha det så bra!

Anna
2007-02-01 - 21:51:08

Fröken T: Ja det verkar vara den ultimata Carrieleksaken..jämte enorma skotillgångar då förstås.. hihi, tack.

Linda: yes...I know..borde kanske börja uppskata det lite mer än vad jag gör..

Ilona: Jag vet inte de exakta psykologiska förklaringarna...kanske borde gå hos en psykolog alltså...men jag har enormt taskigt självförtroende, jag tycker inte jag duger...jag hatar min kropp och lider av bölder/acne/utslag som gör att jag känner mig som ett monster..rent självhat bara..
men jag uppskattar verkligen dina ord...jag borde kanske hylla mig själv mer för att öva upp själva självförtroendet..

Kyrin: Haha..jaou megasnällstefan!..ska försöka att inte tvivla på hans kärlek på minst en vecka! haha...men du kan ju få komma o leka med lap topen...det var ju länge sen vi sågs nu.

Maria: Gör du? Gud vad kul att höra - att du gillar min blogg alltså...inte att du lider av samma problem som jag..för det önskar jag ingen.
Dels vill jag rekommendera dig Neutrogenas produkter som finns på apoteket.
Sedan råder jag dig till att köpa Ole Henriksens Roll-on Blemish Attack, lite dyrt men oj vilket mirakelmedel.
Som foundation använder jag Collistar - ett italienskt märke som säkert finns på Åhlens..jag själv köper det på en hårsalong här i tidaholm.
Dessutom Puder från I.D som blir som foundation o puder i ett och så Cover All Mix från Make up Store. Det är dom produkter jag tyckt funkat o sett "bäst" ut efter att ha provat det allra mesta.
*kram på dig*

Kyrin
2007-02-01 - 22:13:19

Haha jo det är han nog allt värd :) Har du bestämt vad du ska ha för nån (svart, silver rosa? Färgen är ju viktig för glamourfaktorn menar jag) ännu? Jupp det låter bra, det var superlängesen!

Johanna
2007-02-01 - 23:33:28

Ååååå! vad underbart! hur gulligt som helst ju! Funderar faktiskt på att skaffa mig en laptop själv snart...

Maria
2007-02-02 - 08:06:59

Tack så mkt för tipsen! Ska ta mig en titt på åhlens idag hade jag tänkt :) Kram


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: