GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Planerad modefotografering samt frukost med filmstjärnor

2007-02-19 | 09:37:56 | Egocentrerat&Vardagligt

146310-927Frukost is lovely. Särskilt om man avnjuter den bland fimstjärnor...eller i sängen med lap topen som sällskap,hihi.
En kaffemedvarmmjölochkanel samt en kall och smoothelismooth smoothie.

Receptet på smoothien här bredvid:
* Frysta jordgubbar som tinat i kylskåp över natten
* Päron/Ingefärayoghurt
* Friggs Exotisk mangojuice
* Krossat linfrö
* Psylliumfrön
* Banan

Tillsätt gärna en kortlek med gamla filmisar från Designtorget ;)

Vad är era måndagsplaner, kära bloggare och bloggläsare och besökare?

Jag ska försöka slänga gamla underkläder som inte ens duger som "menstrosor"* längre, röja ur "linneskåpet" på gamla, trasiga och udda sängkläder samt missfärgade handdukar.

Dessutom ska jag nog fota lite "mode"...har en idé i huvudet för bloggens och min egen räknings skull att jag ska gå igenom min garderob, välja några plagg och fota av olika kombinationer man kan ha med just detta plagg...bara för att jag ska kunna se möjligheterna med ALLA de kläder jag faktiskt och att jag faktiskt inte behöver lida av mitt i helgen införda shoppingförbud ty jag har massor av kläder - det gäller bara att använda dom på rätt sätt, med rätt och olika saker för variation. Så känns det nästan som att man har shoppat nytt i alla fall om man lyckas kombinera på flera sätt.
Eller nåt....

Men först; dusch, sedan promenad.

*Menstrosa = trosor som man helst inte vill ha på sig för de känns inte längre fina och sexiga, men som gott och väl duger under mensen för det gör inget om de förstörs och jag känner mig ju ändå inte särskilt sexig under dessa dagar...kåt ja..men sexig, nej.
Kommentera 17 st

Kommentarer
Karin
2007-02-19 - 09:48:19

detsamma:) åå den kortleken har jag med.. smart idé att fota den, att jag aldrig tänkt på det..
mm, men nu får jag mitt straff för att jag sovit åp took för lite, festat i helgen å så --> vaknade nyss med väärldens värsta halsont.. blir nog liggande här idag nu, rätt mysigt men drygt att missa alla träningar å så.. buhu
ha en kanonfin måndag! kram

Yonna
2007-02-19 - 10:24:02

Roligt att gå igenom garderoben! Det skulle jag också behöva göra - så kunde man skänka kläderna man inte behövde till stadsmissionen eller någonting i den stilen... så nu vet jag vad jag ska göra när jag kommer hem ifrån skolan.
Smoothien ser lika god ut som vanligt, och kaffet med för den delen. Kanske är det dina bilder som gör att de båda ser så goda ut, vemvet? De kanske är skitäckliga egenligen :-P. En bra fotograf kan få allting att se gott ut ;-) Haha, näe! Här sitter jag och filosoferar.

Kom tillbaka till skolan idag efter att ha varit "hemmaliggandes" i fyra dagar. KÄnns lagom drygt faktist. Har inte riktigt krafterna för att prata med folk om saker och ting. Dom tycker nog att jag är ganska tråkig, fast jag inte är det egentligen.
Nu blev det en massa svammel, du behöver inte läsa allt :-D
Ha det bäst! Kramar

Ida
2007-02-19 - 11:40:27

Hej!
Jag hittade din blogg för någon vecka sedan och efter det har jag varje dag varit tvungen att gå in på den för att inspireras av dina underbara färgglada bilder samt dina ord. Du ger mig lite extra krafter att orka ta mig igenom denna dag. Också
Tack för det!

alex
2007-02-19 - 12:03:05

Din blogg är så härlig! :D
Du tar verkligen upp saker som andra bloggare inte gör. Lät konstigt, men så är det! Forsätt så och ha ett underbart lov. :)
Kram

Anna
2007-02-19 - 12:30:59

Karin: Aj då..men tur att du har ett så mysigt hem att vara lite sjuk i...känns ju bättre att vara hemma när det är rent o fint o så kan du leka med din kortlek och fotografera.
Krya på dig!

Yonna: Jag läser allt du skriver till mig och jag tyckte det var ett roligt kommentarsinlägg att läsa - hey jag fick ju beröm hehe.
dom i skolan vet nog allt att du inte är tråkigt och det är du inte...men ibland orkar man ju barta inte vara så social.
*kram och en önskan till dig om en bra måndag ändå*

Ida: Oj, tack så hemskt mycket för dom fina orden. Det betyder mycket för mig att jag kanske kan hjälpa till en gnutta i så fall =) Ska göra mitt bästa för att försöka ge dig lite extra kraft var dag, så gott det går. Kram på dig

Alex: Wow! Tack! Va kul att jag skiljer mig lite från mängden och så =) Jättekul att höra och jag ska försöka fortsätta i den stilen. Lov det hade jag förra veckan...men jag har bara skola en dag denna vecka ändå. Jättekram till dig!

Li
2007-02-19 - 12:32:13

Jag tror det var lite tidsoptimistiskt att försöka komma på fredag, dessutom tyckte jag synd om Johan att han skulle behöva åka fler mil i bil än han redan gör på veckorna. Så min plan är att komma iväg på söndag eller måndag...

Om inte det spricker också, jag har inte ens börjat packa!!! Jag är så jävla dålig på att ta mig i kragen! Behöver någon som drar tummarna ur min trånga röv! Men som sagt så fyller jag ju år på tisdag, och det är ju en sån där dag man helst inte sitter själv... Eller ja, helt själv är jag ju aldrig, min älskling är sällskap nog, men lite mer hade varit mysigt!

Hoppas jag kan komma iordning så pass bra att jag kan fira min födelsedag i nya lyan, annars får jag väl åka till Skövde!?

Åh, vad jag längtar efter att äta myspysfrukostar med dig!!!!! Och bli inspirerad att vara nyttig, frön, bönor och grejer! Du verkar så kunnig! Puss så länge!

Jennie
2007-02-19 - 12:34:40

härlig bild :)

Karin
2007-02-19 - 12:43:29

ja precis.. fast nu har jag tagit mig till skolan för att lämna in lite uppgifter till kursen. Sitter i vår fräsvja skolbibbla nu. Men sen ska jag hem och fotografera & vila, mysa:)
snygg defintiion av menstrosa haha

Mia
2007-02-19 - 12:55:52

Fm softa/leka, em titta på ny vagn... Kväll ?
Ha det godisgott, din smoothie så smarrig ut

Emma
2007-02-19 - 13:46:40

glad jag blev för din fina kommentar! tack :))

HannaSS
2007-02-19 - 13:54:07

Hej hej. Hittade hit från min systers blogg (sweetheart) Tänkte bara säga att jag gillade din jätte mycket, kände igen mig i mycket du skrev, sånt som inte jag vågar skriva om riktigt än. Hmmm, ha det bra tjejen :) Kramar

Sofia Style
2007-02-19 - 14:00:48

haha menstrosa, pratade just om det med en vän igår. Snygg kortlek :-P den ligger hemma på mitt vardagsrum också!

Anna
2007-02-19 - 14:28:32

Li: haha jag känner igen det där..men det är ju så jävla jobbigt att flyttpacka jue...men jag hoppas verkligen att jag får krama om dig på din födelsedag i alla fall...och kanske den där ungen du har med, hihi..
men jag vet inget om hur man är nyttig, jag bara gissar och låtsas ;)


Jennie: Tackar!

Karin: haha, ja menstrosan kräver sin definition...och den är ack så nödvändig också.

Mia: Smoothien var ovanligt smarrig idag faktiskt =)

Emma. Skönt..så jag inte bara ställer till det...hehe. *kram*

HannaSS: Tack så mycket för att du hittade hit och gav mig en fin kommentar!..hmm men då r det ju bra att nån annan skriver lite vad man själv inte riktigt vågar än..och kan känna igen sig o känna sig mindre ensam. *krama om*

Sofia Style: Se där - vi har nåt gemensamt, hihi, en kortlek. Hoppas du har en bra måndag med massa vardagslyxigheter! Kram på dig

alex
2007-02-19 - 14:43:28

Aha, jag fattar, du har redan haft lov! Själv har jag det ytterst jätteskönt här hemma utan några som helst krav från nån eller skolan. :)
Kom precis hem från min räddare i nöden; min frisör. Mitt hår var totalt kaos och min lugg var obeskrivligt konstig. Jag har vanligtvis alltid rak lugg, men på senare veckor har jag behövt ha den som snedlugg på grund av längden. Men idag var jag helt enkelt tvungen att rusa till henne för att få den klippt. Och som tur var så fixade hon det. PJUH! Nu vågar jag visa mig på stan igen, haha!
Kramar!

Jeanette
2007-02-19 - 16:01:43

Hej! Vilka är det som gör den där päron/ingefärsyoghurten?? För det är väl inte Arla?

Anna
2007-02-19 - 17:11:38

Jeanette: Nej det är Valio som gör den yoghurten...och de är übergod!

Starlondan
2008-01-07 - 21:08:06

I love this site! great site and great webmaster . Thank you bye


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: