GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Photoshopleker och väldigt shoppingsugen

2007-02-13 | 22:46:32 | Illustration/Teckning/Konst/Design

146310-877

Nu har jag suttit och lekt av mig lite granna i photoshopen stund. Känner mig lite rastlös..fast ändå inte...Weird.

Är väldigt shoppingsugen också..bara på nåt...fast helst vill jag ju finna ett par bra och snygga comfy baggy  jeans...och flera små svarta korta klänningar samt snygga tees.
Vill också köpa en massa pysselsaker såsom pärlor, pennor, papper och tyger.

Hoppas också på att få komma iväg på en Ikeatripp i helgen. Då vill jag köpa nya och fräscha - icke sladdriga, huvudkuddar, en grön gungstol till datarummet, korgar och förvarinslådor i alla storlekar och tavellister....och så en soffa. men den ska nog beställas via nätet, men det kan ju vara kul att provsitta den lite granna.

Såg ni på Desperate Housewifes? Det gjorde jag...brukar väl se en tredjedel av varje säsong och har svårt att hänga med nog som det är...och så som denna säsong började vart jag totaltförvirrad.

Imorgon ska jag storhandla mat för resten av veckan och helgen på Ica...men något säger mig att den typen av shopping inte kommer att stilla mitt begär det minsta....
Och så ska vi byta presenter, äta mat och de muffins/kakor/kaka jag tänkt baka...får se vad det blir av smeten.
Kommentera 2 st

Kommentarer
Lovely Li
2007-02-13 - 23:13:23

Jag har nog ett par snygga och väldigt comfy baggy jeans som jag tror du kan låna tills jag gått ner sisådär åtta kilo, med andra ord ett tag! Du vet, jag har många baggy byxor... Små svarta klänningar däremot kan jag inte bistå med, det får du lära mig att trivas i!

Jag vill också till Ikea och shoppa, men fan vad det går pengar nu när man flyttar, shit! Vi behöver framför allt prova ut en säng!

Jag såg desp och blev inte totalförvirrad, såg du inte epilogen? Jaja, i vilket fall som helst var det ju rätt lustigt att samma man som spelar Charlottes man i SATC inte blivit "provkörd" inför detta bröllop heller... Men var inte kommentarerna skrämmande lika från "tjejgänget"... Hmm... De får passa sig! Nu är det Seinfeld, alltid lika skönt!

Ja, alla hjärtans dag får jag fira själv med mitt minihjärta, men det är inte fy skam, hon är den jag älskar mest av allt på jorden!!! Puss!

Amirlina
2009-07-01 - 12:23:29

Very resourceful, thank you dave


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: