GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Ny liten familjemedlem, blingblings och tv

2007-02-14 | 22:27:57 | Vardag

146310-891Jordgubbar I love jordgubbar. Det och vattenmelon är mina favoritfrukter/bär. De känns rena och fräscha, härligt rött och rätt.

Sitter här framför tv:n och för första gången på länge har jag sett flera tv-program, på raken..förr var jag ett riktigt tv-freak och följde nästan alla serier....ut that was a long time ago.

Men ikväll gav jag den "nya sex and the city" en chans - Men in Trees med Anne Heche...den var väl så där..inte i SATCklass direkt..men kommer nog duga gott att slötitta på lite då och då.

Jag kollade på Jeopardy och Kulturnyheterna och även Top Model...och Åh Gud vad en del "modellaspiranter" är direkt pinsamma att se. Goosh! Nu är det den "underliga" serien Heroes på Canal +.


146310-894146310-889

Jag har fått fler Alla Hjärtans Dagpresenter förresten - massa fina pärlor, kedjor och smyckesdelar utav mamma - älskar vartenda litet bling! Och så fick jag en till present utav Stefan - en dvd med French & Saunders ( de som ligger bakom/är med i Helt Hysteriskt/Absolutely Fabulous). Den ska jag titta på en dag..kanske imorgon förmiddag och äta fruktsallad...eller nåt .

Till Stefan gav jag en bok - en biografi om/av/med Roy Keane som spelade i hans favvofotbollslag Manchester United. Han fick även en liten mjukisflodhäst ifrån Gallerix, som nu är döpt till Coffee..(?)
Ja det blir så här med en djurälskare - jag, och en pälsdjurallergiker - Stefan, i ett förhållande.
Man får skaffa en massa mjukisdjur och nu har vi en flodhäst då, en groda, en älg, en gris och en kyckling.
Kommentera 8 st

Kommentarer
Lovely Li
2007-02-14 - 22:40:46

Fan, själv missade jag Men in trees, hade velat se den! Nu tittar jag på en annan premiär, Lustgården. Vet inte vad jag tycker än, men att jag fortsätter titta är väl ett ganska gott betyg eller så orkar jag bara inte byta kanal...

Puss så länge! Love you to!

Anna
2007-02-14 - 22:56:17

Lovely Li: kan väl vara skönt med sådana program med..som man inte vet om de är bra eller om de bara får vara på för man inget annat orkar göra eller orkar se...och du är ju en lustfylld människa..du kan nog ha en del synpunkter o lära om ett o annat ;)
köss!

Sweetheart
2007-02-15 - 08:24:49

Åh, kikade också på jeopardy! Tyckte att det var ovanligt lätta frågor, men de kanske har ändrat programmet sen jag såg det sist :P Top Model är bara för roligt ibland ;)

Yonna
2007-02-15 - 08:33:02

Jag såg också på Top Model :-) Kul! Tvillingarna var riktigt tuffa tycker jag!

Nu blev ja sugen på jordgubbar och frukost av att se ditt inlägg.
Ha en bra dag! Kram

issa
2007-02-15 - 09:17:04

men in trees va inte så himla skoj tycker jag.. men men. jordgubbar är ruskigt gott! är dom goa dom importerade?

Anna
2007-02-15 - 09:45:28

Sweethart: ja det var nästan så att det kände som att de förutsatte att eftersom de tävlande var kändisar måste det vara "lätta frågor" för kändisar är dumma i huvudet eller nåt..men de hade ju alla kategorier inom sina sakområden..o hans wiklund en fråga om sin egen fru!
Ja jag gillar top model - blir iaf inspirerad till att leka med kameran...o så blir jag alltid hungrig när jag ser så smala tjejer..weird.

Yonna: Haha ja och den republikanska tjejen som vägrade klä av sig hihihi hur "påklätt" tycker hon modellyrket verkar vara liksom? kram på dig!

Issa: Njae..jag kollade inte slaviskt på det, gick ifrån några minuter då o då o satt o surfade samtidigt som men in trees..men det duger som "bakgrundsprogram".
Jordgubbarna luktade himmelskt faktiskt, var riktigt krispiga och goda =)

Sweetheart
2007-02-15 - 10:12:25

Precis min tanke! Lätte frågor för att de är kändisar, haha :P Varju ngt avsnitt för länge sedan med politiker, gick inget vidare tror jag, så de har väl lärt sig något sen dess *hihi*

Anna
2007-02-17 - 17:23:14

ååhh längtar tills det kommer värme och massa goda svenska jordgubbar :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: