GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Ny dator, frustration naturligtvis och tonfisksallad

2007-02-02 | 21:33:00 | Vardag

146310-793Ja, nu är vi hemma! Min nya dator och jag.

Jag är nöjd, min bror var nöjd (han kan ju det där med datorer så om han är nöjd är jag jättenöjd) och Stefan har bjudit på choklad och hämtmat.

Ja jag har redan "lekt karriärskvinna" med en take away tonfisksallad i plastförpackning vid min skinande dyra lap top, hihi.

Fast vi är bara i lära-känna-varandra-fasen och frustration och pinsamma tystnader har redan uppstått...jag har svurit lite över att jag inte får igång trådlösa nätverket och jag fick en smärre chock när jag insåg hur för jävla illa min layout på bloggen är i en nyare version av Explorer - som jag har på den nya bärbara, men min layout ser jättefin ut på min gamla dator.
Allt ligger huller och buller om varandra,  text- och bildmässigt i min "vänsterspalt" där jag har presentationsbilden...

Så ni som har nyare versioner av explorer - ni måste skratta och sucka och bara skaka på huvudet åt designen och undra vad fasiken jag tänker med...eller snarare inte tänker med.....sorry.

Men jag måste säga att jag kände mig väldigt lyxig och rik och faktiskt "manlig" där inne på Onoff när jag plockade på mig en Wireless Router, nya World of Warcraft samt sade till expediten att jag skulle ha en dator. Expediten vart aningen förbryllad av detta på något sätt, hon tittade mest på min bror - som att det var han som skulle ha grejerna. Likadant var det med tjejen i kassan...och på väg mot kassan plockade jag i förbifarten även på mig en studentversion av Microsoft Officepaketet..var väldigt ovant att lägga upp det, ett dataspel och en interanslutningsgrejsimojs plus en stor datakartong  på en disk...brukar ju vara klänningar, linnen och smink annars ju!

..vilken tur att Ellospaketet kom idag samt att jag köpte ett par tights och ett par OverKnee inne på Lindex tidigare idag..får ju inte bli för oglamouröst här!
Kommentera 7 st

Kommentarer
Linda
2007-02-02 - 22:13:18

Åååh vill oxå ha en ny dator;)

Kenza
2007-02-02 - 22:40:49

Vill också ha en laptop. :) Med trådlöst bredband. Funkar det bra:)?

malin
2007-02-02 - 22:41:04

en ny dator skulle inte jag säga nej till. VILL HA......!!!

Hanna
2007-02-02 - 22:41:54

det här med layouten i olika datorer känner jag igen! det är jättefin på mig, men inte alls så fin på C.s eller i skolan.. sitter och gör om den lite överallt för att det ska bli bra.. men snart ger jag upp.. tacka vet jag gamla tider när det bara fanns 15 tums skärm med en upplösning och typ explorer 1.0! =) ha en fortsatt bra kväll!

Hanna
2007-02-02 - 22:42:03

det här med layouten i olika datorer känner jag igen! det är jättefin på min, men inte alls så fin på C.s eller i skolan.. sitter och gör om den lite överallt för att det ska bli bra.. men snart ger jag upp.. tacka vet jag gamla tider när det bara fanns 15 tums skärm med en upplösning och typ explorer 1.0! =) ha en fortsatt bra kväll!

Camilla
2007-02-02 - 22:49:21

Ååå, vad skönt med en ny lap top. Jag fick en av min pappa när jag började läsa för två och ett halvt år sedan. Ock den är ju såååå gammal nu ju. Vill ha en ny, men det får jag nog vänta med ett tag tror jag. *ler*

Klart att du ska ha kvar klänningen, den var super snygg. Har planer själv på att beställa den, men ej bestämt mig än. Får nog vänta lite, så inte min sambo blir helt galen på mig när jag bara köper massa kläder hela tiden. *ler*

Ja, det är ju tack vare dag som jag lyckades med den. Tog ett av dina recept, men bytte ut blodapelsin mot apelsin/nektar juice. Blev riktigt gott, så det får det bli imorgon igen!

Nä, nu börjar den här föröken att bli trött. Har haft gäster ikväll, och det tar på krafterna. *ler*

*kram*

Nora
2007-02-02 - 23:45:45

Vad gott med tonfisksallad... :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: